Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi resim yüklerim büyüyen yataktan ziyade düsündügüm model o
bende cok alıstırmicam yatak odasına ama il 4 5 ay mecburr
kız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyombildiğin 6 aylık gibi göbiş var bende attığım fotide o kadar belli olmuyodu
![]()
evet bana da düşer gibi geldi, benim oğlum çok döner yatakta.aaaa bunlar büyüyen beşik mi? çok hoşmuş erkek için olana bakıyorum tabisi ama çocik bundan düşer dönerek uyumaya başladığında![]()
Ama sana coook yakısmıs ben baktkca ayy masallah dıyorum kı :):)kız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyombildiğin 6 aylık gibi göbiş var bende attığım fotide o kadar belli olmuyodu
![]()
aaa cok guzelmıs bu canım nerden aldın kaca aldın bayıldım bende beyaz yapmayı dusunuyorum cunku aydınlık olsun oglusun odası dıye arayıs ıcerısındeyım :):)oğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.
canım istanbul'da masko, can bebe diye bir bebek mağazası. 2012 yılında aldık, 2200 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yeni değil yaniaaa cok guzelmıs bu canım nerden aldın kaca aldın bayıldım bende beyaz yapmayı dusunuyorum cunku aydınlık olsun oglusun odası dıye arayıs ıcerısındeyım :):)
oğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.
bizde de ayıcık yok canım. zaten onlar isteğe bağlı oluyor.benım baktıgım bembeyaz hıc ayıcık mayıcık yok buyuyuncede kullansın dıye zaten sıpalar stıcker yapıstırıp duruyor
ayy canım benim çok teşekkür ederiiimAma sana coook yakısmıs ben baktkca ayy masallah dıyorum kı :):)
çok güzelmiş bende böyle alıcam inşallah ama yer dar ve 2 yatak olacağı için 2 li dolap almayı düşünüyorum bir de şifonyer sığdıramayabilirimoğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.
aaaa bunlar büyüyen beşik mi? çok hoşmuş erkek için olana bakıyorum tabisi ama çocik bundan düşer dönerek uyumaya başladığında![]()
ay bal kabagı gıbı prenses yatagı valla
canım benim de durum aynı, gelecekle iki oğlan olacak benim de. ben de düşünüyorum ikinci yatağı nasıl sığdırırım diye bakalım. şifonyer almadım ben. büyüyen yatağın yan komidini yetiyordu.ayy canım benim çok teşekkür ederiiim
çok güzelmiş bende böyle alıcam inşallah ama yer dar ve 2 yatak olacağı için 2 li dolap almayı düşünüyorum bir de şifonyer sığdıramayabilirim![]()
iyidir canım bence..Ben hiç bilmiyorum ne kadar oldu nasıl..kontrole de var daha 20 gün var nerden baksanKızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?
Doktor çok iyi dedi iyidir heralde inşallah canım :) Daha çokmuş canım benimde ayın 4'nde ayrıntılım avr qerçi haftasonu 3 boyutluya qittim doktor herşeyini yaptı olsun ama bidaha qiderim :)iyidir canım bence..Ben hiç bilmiyorum ne kadar oldu nasıl..kontrole de var daha 20 gün var nerden baksan
aaaa heveslenmıstım:):)canım istanbul'da masko, can bebe diye bir bebek mağazası. 2012 yılında aldık, 2200 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yeni değil yani![]()
evet bende öyle düşündüm 2 yatak böylece 2 yan çekmece :) altlarında da ince çekmeceler oluyo bazı yatakların öyle alıp oralarıda değerlendirmeyi düşünüyorum 2 li dolabında üst kısmı komple askılık olursa zaten elbiseler bıdık bıdık alt tarafa bölme yaptırmayı düşünüyorum bakalımcanım benim de durum aynı, gelecekle iki oğlan olacak benim de. ben de düşünüyorum ikinci yatağı nasıl sığdırırım diye bakalım. şifonyer almadım ben. büyüyen yatağın yan komidini yetiyordu.
canım tek gebelikte nasıldır durumlar pek bilmiyorum ama benimkiler 19+1 ken biri 235 biri 255 idi bence normal seninkideKızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?
masallah ona canım gayet ıyı benımkı ıkı hafta önce 110 gramdı bence gayet ıyıKızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?