2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyom :oops::KK53: bildiğin 6 aylık gibi göbiş var bende attığım fotide o kadar belli olmuyodu :KK48:

bende cok egılemıyorum ama karnım acıo dıye benım gobus bugun bana guccuk gelıo nıe anlamadım

oğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.

Eklentiler

• x.jpg
    x.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 46
oğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.
aaa cok guzelmıs bu canım nerden aldın kaca aldın bayıldım bende beyaz yapmayı dusunuyorum cunku aydınlık olsun oglusun odası dıye arayıs ıcerısındeyım :):)

aaa cok guzelmıs bu canım nerden aldın kaca aldın bayıldım bende beyaz yapmayı dusunuyorum cunku aydınlık olsun oglusun odası dıye arayıs ıcerısındeyım :):)
canım istanbul'da masko, can bebe diye bir bebek mağazası. 2012 yılında aldık, 2200 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yeni değil yani :KK48:

benım baktıgım bembeyaz hıc ayıcık mayıcık yok buyuyuncede kullansın dıye zaten sıpalar stıcker yapıstırıp duruyor

Ama sana coook yakısmıs ben baktkca ayy masallah dıyorum kı :):)
ayy canım benim çok teşekkür ederiiim :KK15::KK15:
çok güzelmiş bende böyle alıcam inşallah ama yer dar ve 2 yatak olacağı için 2 li dolap almayı düşünüyorum bir de şifonyer sığdıramayabilirim :KK51:

aaaa bunlar büyüyen beşik mi? çok hoşmuş erkek için olana bakıyorum tabisi ama çocik bundan düşer dönerek uyumaya başladığında o_O

evet kuzusum büyüyor bu bebekken degilde 2 yasına falan geldiginde ancak kullanılır bakalım henüz karar veremedim su evin tadilatı bir bitsinde

ay bal kabagı gıbı prenses yatagı valla

:)) dimi bende cok begendim ama renk secenegi yokmus bakalım daha odaya var

ayy canım benim çok teşekkür ederiiim :KK15::KK15:

çok güzelmiş bende böyle alıcam inşallah ama yer dar ve 2 yatak olacağı için 2 li dolap almayı düşünüyorum bir de şifonyer sığdıramayabilirim :KK51:
canım benim de durum aynı, gelecekle iki oğlan olacak benim de. ben de düşünüyorum ikinci yatağı nasıl sığdırırım diye bakalım. şifonyer almadım ben. büyüyen yatağın yan komidini yetiyordu.

Kızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?

iyidir canım bence..Ben hiç bilmiyorum ne kadar oldu nasıl..kontrole de var daha 20 gün var nerden baksan
Doktor çok iyi dedi iyidir heralde inşallah canım :) Daha çokmuş canım benimde ayın 4'nde ayrıntılım avr qerçi haftasonu 3 boyutluya qittim doktor herşeyini yaptı olsun ama bidaha qiderim :)

canım benim de durum aynı, gelecekle iki oğlan olacak benim de. ben de düşünüyorum ikinci yatağı nasıl sığdırırım diye bakalım. şifonyer almadım ben. büyüyen yatağın yan komidini yetiyordu.
evet bende öyle düşündüm 2 yatak böylece 2 yan çekmece :) altlarında da ince çekmeceler oluyo bazı yatakların öyle alıp oralarıda değerlendirmeyi düşünüyorum 2 li dolabında üst kısmı komple askılık olursa zaten elbiseler bıdık bıdık alt tarafa bölme yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Kızlar bu arada bebeqim 250 qr'mış nasıl sizce ?
canım tek gebelikte nasıldır durumlar pek bilmiyorum ama benimkiler 19+1 ken biri 235 biri 255 idi bence normal seninkide

Back