2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Doktor çok iyi dedi iyidir heralde inşallah canım :) Daha çokmuş canım benimde ayın 4'nde ayrıntılım avr qerçi haftasonu 3 boyutluya qittim doktor herşeyini yaptı olsun ama bidaha qiderim :)
hergün çağırsa doktor erinmem giderim bende ama 5 buçuk aylık olunca gel dedi bana 22.haftamda gideceğim yani onun için..doktor iyi dediyse iyidir canm kimseyle kıyaslamayalım da kilosunu boyunu her bebek farklı sonuçta sağlıklı olsunlar da tontiş olmasalar da olur..

Maşallah onlara bencede iyi araştırmlarımda öle dıo canım :)

Ayenn canım kesinlikle katılıorum qiderim yani..Tabiki her bebek ve anne farklı kıyaslama hiç doqru olmaz.Sabır canım çabucak qeçer zaman inşallah...

benım yegen 4650 kg dogdu canım valla ya 15 ya 20 gun gıydı gıymedı 0-3 aylıkları
aynen benim oğlanda 4430 gr dı doğduğunda...
bende kırmızı siyah düşünüyorum canım.....

bu benım yegenıme aldıgım canım
teşekkür ederim canım fikir verdiğin için....
bende buyuyen besık alcam canım daha kullanıslı bır tane begendım pendıkde beyaz ama gıdıp bakcaz kalıtesıne fıyatlar baya uygun kalıtesı nasıl bakalım
benim oğluşumunda büyüyen beşiği hala yatıyo hatta kardeşi olmasa daha da yatar.şuanda 7 yaşında olmasına rağmen...normal tek kişilik bazadan birazcık küçük o kadar...
ayyy tamam kuşum almicam artık nebilim diğerleri gözüme büyük geliyo ben anlamıyorum bu işlerden hiç yaa boşamı alıyorum napıyorum belli değil
valla çok alma derim kuşum...hatta aldıysan, artık büyüğüne dönmelisin....
oğlumun odası bundan, ben şifonyer ve oyuncak dolabı almamıştım. halıyı ve lambasını ayrı aldım. tülünü de ayrı diktirdim. evde foto çekerim.
bizimde büyüyen yatağımız buna benziyo....çok memnun kaldım ama....

Ayenn canım kesinlikle katılıorum qiderim yani..Tabiki her bebek ve anne farklı kıyaslama hiç doqru olmaz.Sabır canım çabucak qeçer zaman inşallah...
İnşallah canım..Aslında hareketleri düzenli olsa o kadar merak etmicem de..Doğru düzgün hissedemiyorum ondan görmek istiyorum

kız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyom bildiğin 6 aylık gibi göbiş var bende attığım fotide o kadar belli olmuyodu
aynen canım bende goremıyorum onumu aynadan bakıyorum yada karnımı ıcerı bastırıyorum oyle bakıyorum hıc boyle olmamıstım yahu

İnşallah canım..Aslında hareketleri düzenli olsa o kadar merak etmicem de..Doğru düzgün hissedemiyorum ondan görmek istiyorum
Canım doktor 1 aya hissedersin dedi bana bende sordum çok nadir hissediorum dedim aksine okadar hareketli bi bebeqin varki dedi ama dedim ben hiç hissetmiıorum dedim 1 aya anca dedi..

Canım doktor 1 aya hissedersin dedi bana bende sordum çok nadir hissediorum dedim aksine okadar hareketli bi bebeqin varki dedi ama dedim ben hiç hissetmiıorum dedim 1 aya anca dedi..
hadi ya bak bu güzel bir haber..bana da normal diyor herkes de ben sabırsızlanıyorum :)

benim kargom da şimdi geldi...ay kocaman da paket yapmışlar:) ama mesai bitti evde açarım artıkın çok merak ettim yavrumun ilk eşyası olcak evde:)

harme aaa bende senı gormek ıstıyorummmm ıgde warmıydık bırbırımızde tatlım yaa ben hep unutuyorum hep burdakı ısımlerınızı ezbere bılıyorum yaa
aynen canım bende unutuyorum sorun yok :) varız ig de şey nasıl anlatsam hani profil resminde damada bakan bi gelin var işte o binim :) 2 insan 1 kalp filan yazıyo hani :)

benim kargom da şimdi geldi...ay kocaman da paket yapmışlar:) ama mesai bitti evde açarım artıkın çok merak ettim yavrumun ilk eşyası olcak evde:)
hadi gözünaydın iyi günlerde kullanın inşallah.. benim kargom gelmedi hala yaaa

ecem yıne ıs basında

Hahahha bisi almadıııım ama

Foto atsana yarıınnn meraktayım

aynen canım bende unutuyorum sorun yok :) varız ig de şey nasıl anlatsam hani profil resminde damada bakan bi gelin var işte o binim :) 2 insan 1 kalp filan yazıyo hani :)

hani su romantik ikiz anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…