2016 Mart Anneleri Goygoy :)

E Ekyzdn03 park yatağı çok beğendim sorması ayıp ama ne kadara aldınız...bende düşünüyorum biliyosun...

329 a aldık canım pembesi ve maviside vardı ama ben kırmızı olsun yarın öbür gün birine veririm kullansın diye yada kardesi olursa erkek olur diye direk kırmızı sectim zaten sadece yatak odasında kullanıcam

harme harme canım senın bırde ıkızz ınsallahh su sıskınlerımız cabuk gecerr koca gobeklı zamanlarımızı kolaylıla atlatırız ınsallah. yemeklerı az yemek gerekıyor sanırım bırdee

Eklentiler

• BBM-BY02R-P_1.jpg
    BBM-BY02R-P_1.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 63
valla bızımkıler kullanmadı halbukı 4-5 yasına kadar gıderı var oda alınca kaldırdılar ama ılk basta cok ıslerıne yaradı 1 sene kullandılar

Benimkinide öyle kullanıcam salona geldgmizde salonda yatak odasında birde tam takım oda yapıcam

Benimkinin birde odasında olacak ekstra bir yatagı daha çileğin fairy beşigini düsünüyorum 4 yasına kadar kullanılabiliyormus baktım hayli genis ve büyüktü yada ikea tipi uzayan yataklardan

bende buyuyen besık alcam odası ıcın yatak odası ıcınde ebebekde gordum bırtane bem beyaz hosuma gıttı 249 tl dı

Benimkinin birde odasında olacak ekstra bir yatagı daha çileğin fairy beşigini düsünüyorum 4 yasına kadar kullanılabiliyormus baktım hayli genis ve büyüktü yada ikea tipi uzayan yataklardan
evet başta park yatakta yatırdım ama sonra odasına geçirdim ben de, büyüyen yatak almıştık. Şimdi yatak haline çevirdik, geniş geniş yatıyor :)

Benimkinide öyle kullanıcam salona geldgmizde salonda yatak odasında birde tam takım oda yapıcam

bende esıme dedım park yatak alalım dıe ıstemıyor hem daha uygun hemde daha uzun sure kullanılıyor ama bu ebebekdekını begendı bızım odaya cok alısmasın dıyor

evet başta park yatakta yatırdım ama sonra odasına geçirdim ben de, büyüyen yatak almıştık. Şimdi yatak haline çevirdik, geniş geniş yatıyor :)

bende buyuyen besık alcam canım daha kullanıslı bır tane begendım pendıkde beyaz ama gıdıp bakcaz kalıtesıne fıyatlar baya uygun kalıtesı nasıl bakalım

zıbın ve badıler kusum hanı mart ayında dogcak ya pamuklusu ıyı olsun dedım de gecen bır ornek aldım cok ınce bırde yıkanınca agzı burnu kayar bunun dedı ablam ıdılle chıccodan alalım dedı zaten 0-3 cok almıcaksın arada 3-5 tl oynuyor dedı yoksa bır yıkamada kotu olcak bır daha alcan dedıde erkek cocugu sıcagı cok sevmez ama olsun yınede korumak lazım esım o aldıgımı gordu bunda pamuk yok dedı kızdı
hmm anladım bebem tenks :KK15:
harme harme canım senın bırde ıkızz ınsallahh su sıskınlerımız cabuk gecerr koca gobeklı zamanlarımızı kolaylıla atlatırız ınsallah. yemeklerı az yemek gerekıyor sanırım bırdee
aynen yemeği aşırı yiyince çok fena oluyo ondan demekki az az sık sık diyolla :KK48: yani ayıptır söylemesi artıkın önümü göremiyorum yahu :nazar::KK70:

hmm anladım bebem tenks :KK15:

aynen yemeği aşırı yiyince çok fena oluyo ondan demekki az az sık sık diyolla :KK48: yani ayıptır söylemesi artıkın önümü göremiyorum yahu :nazar::KK70:

yok artık okadar sısmemısdır kusum ya gercı benımde oyle gıbı ama olsun bız her halımızle guzelız sevımlıyız :KK70::KK53:

bende buyuyen besık alcam odası ıcın yatak odası ıcınde ebebekde gordum bırtane bem beyaz hosuma gıttı 249 tl dı

Simdi resim yüklerim büyüyen yataktan ziyade düsündügüm model o

bende esıme dedım park yatak alalım dıe ıstemıyor hem daha uygun hemde daha uzun sure kullanılıyor ama bu ebebekdekını begendı bızım odaya cok alısmasın dıyor

bende cok alıstırmicam yatak odasına ama il 4 5 ay mecburr

B bsrd canım gerçekten 0-3 ay çok kullanılmıyo heleki benim oğluş gibi tosuncuksa...göbüşümüz düşünce ben haftasına tulum girdirmiştim
ayyy tamam kuşum almicam artık nebilim diğerleri gözüme büyük geliyo ben anlamıyorum bu işlerden hiç yaa boşamı alıyorum napıyorum belli değil :D

Fairy besik ve uzayan yatak bunun pembesini ikeada gördüm fotograftaki gibi degil cok canlı, gösterisli ve cok güzel duruyordu River82 River82 bujubuju bujubuju

Eklentiler

• 1431071814698.jpg
    1431071814698.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 40
  • 193130-ikea-cocuk-cocugunuzun-odasi-icin-aradiginiz-hersey-ikea.jpg
    193130-ikea-cocuk-cocugunuzun-odasi-icin-aradiginiz-hersey-ikea.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 50
yok artık okadar sısmemısdır kusum ya gercı benımde oyle gıbı ama olsun bız her halımızle guzelız sevımlıyız :KK70::KK53:
kız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyom :oops::KK53: bildiğin 6 aylık gibi göbiş var bende attığım fotide o kadar belli olmuyodu :KK48:

Back