oraya da bakcam da eceminki de hoşuma gitti....
oraya da bakcam da eceminki de hoşuma gitti....
ecem bende bunun pempesını almısdım yegenıme
Haahhaaha cok kullanıslı ama tesadüfe bak
bizim park yatak da bundan , oğlumda almıştık. şimdi epey pahalanmış
bizimki grili turunculu.
http://www.babymall.com.tr/CHC-79111/chicco-lullaby-lx-oyun-parki-park-yatak-element-65-95-cm.html
valla bızımkıler kullanmadı halbukı 4-5 yasına kadar gıderı var oda alınca kaldırdılar ama ılk basta cok ıslerıne yaradı 1 sene kullandılar
Benimkinin birde odasında olacak ekstra bir yatagı daha çileğin fairy beşigini düsünüyorum 4 yasına kadar kullanılabiliyormus baktım hayli genis ve büyüktü yada ikea tipi uzayan yataklardan
evet başta park yatakta yatırdım ama sonra odasına geçirdim ben de, büyüyen yatak almıştık. Şimdi yatak haline çevirdik, geniş geniş yatıyor :)Benimkinin birde odasında olacak ekstra bir yatagı daha çileğin fairy beşigini düsünüyorum 4 yasına kadar kullanılabiliyormus baktım hayli genis ve büyüktü yada ikea tipi uzayan yataklardan
Benimkinide öyle kullanıcam salona geldgmizde salonda yatak odasında birde tam takım oda yapıcam
evet başta park yatakta yatırdım ama sonra odasına geçirdim ben de, büyüyen yatak almıştık. Şimdi yatak haline çevirdik, geniş geniş yatıyor :)
hmm anladım bebem tenkszıbın ve badıler kusum hanı mart ayında dogcak ya pamuklusu ıyı olsun dedım de gecen bır ornek aldım cok ınce bırde yıkanınca agzı burnu kayar bunun dedı ablam ıdılle chıccodan alalım dedı zaten 0-3 cok almıcaksın arada 3-5 tl oynuyor dedı yoksa bır yıkamada kotu olcak bır daha alcan dedıde erkek cocugu sıcagı cok sevmez ama olsun yınede korumak lazım esım o aldıgımı gordu bunda pamuk yok dedı kızdı
aynen yemeği aşırı yiyince çok fena oluyo ondan demekki az az sık sık diyollaharme canım senın bırde ıkızz ınsallahh su sıskınlerımız cabuk gecerr koca gobeklı zamanlarımızı kolaylıla atlatırız ınsallah. yemeklerı az yemek gerekıyor sanırım bırdee
hmm anladım bebem tenks
aynen yemeği aşırı yiyince çok fena oluyo ondan demekki az az sık sık diyollayani ayıptır söylemesi artıkın önümü göremiyorum yahu
bende buyuyen besık alcam odası ıcın yatak odası ıcınde ebebekde gordum bırtane bem beyaz hosuma gıttı 249 tl dı
evet başta park yatakta yatırdım ama sonra odasına geçirdim ben de, büyüyen yatak almıştık. Şimdi yatak haline çevirdik, geniş geniş yatıyor :)
bende esıme dedım park yatak alalım dıe ıstemıyor hem daha uygun hemde daha uzun sure kullanılıyor ama bu ebebekdekını begendı bızım odaya cok alısmasın dıyor
kız inanki eğiliyom böyle yana doğru anca öyle görüyomyok artık okadar sısmemısdır kusum ya gercı benımde oyle gıbı ama olsun bız her halımızle guzelız sevımlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?