- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
bilmiyorum ki kargoya cuma günü verildi daha..Niye uzun sürdüki bukadar canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki kargoya cuma günü verildi daha..Niye uzun sürdüki bukadar canım...
Benim de çok ağrıyo canım normalmiş bu haftalarda bebek büyüdüğü için..Benim baştan beri var da bu aralar daha fazla.Azcık iş yapım hemen dinlenmem gerekiyorKızlar belim çok aqrıo benim ya...![]()
ogg mıde oz suyu senın fırlamıs yukarı canım aralıklarla yudum yudum su ıc ıyı gelır
yaa aynen dıyorum kı acaba sısmanlar nasıl yapıyor ben bu halımle o kadar zorlanıyorum![]()
benı korkutma lutfeeennnn bende o gunlerı dusunup tasalanıyorummbunlar iyi günlerimiz hihihihihi![]()
kız senin boyun kısa falan değil sen beni görmedim herhalde top gibi bir şey olurum kesin ... aman hamileyiz biz hamile öyle düşün cicim en özel günlerimiz ne insanlar var yıllarca uğraşan kıymetini bilelim azıcık da şükredelimayyyy benı goruntu korkutuyoooo boyumda kısaa ıyıce damacana gıbı oldum fıyorum kendı kendımeeee.
bende oyleyımm su ana kadar 1,5 lıtre oldu daha ama aksama kadar 3 yaparız ınsallah.su elımden dusmuyor canım zaten wc nın de tapusunu aldım ustume
bende oyleyımm su ana kadar 1,5 lıtre oldu daha ama aksama kadar 3 yaparız ınsallah.
orası oylede cok sukur canımmm ama ınsan ılk defa olunca tuhaf oluyor sanırım sendromum sımdıden basladı benımkız senin boyun kısa falan değil sen beni görmedim herhalde top gibi bir şey olurum kesin ... aman hamileyiz biz hamile öyle düşün cicim en özel günlerimiz ne insanlar var yıllarca uğraşan kıymetini bilelim azıcık da şükredelim![]()
ewet canım ozellıkle 20. haftadan sonra amnıyo sıvısı ıcın su cok onemlıymısben evde de 1.5 ltlik siseyle dolasıyorum yudum bile olsa sık sık icmeye calısıyorum
Aynen canım bebek yukarı çıkıomuş ondan dedi doktor yastık falan koyup rahatlatmaya çalışcaz artık llah yardımcımız olsun inşallah...Benim de çok ağrıyo canım normalmiş bu haftalarda bebek büyüdüğü için..Benim baştan beri var da bu aralar daha fazla.Azcık iş yapım hemen dinlenmem gerekiyor
katılıyorum tatlım..iyi de olur içinde normal de..Na yapalım herşeyi illa marka olcak diye birşey yok.Zaten çok çabuk büyüyorlarmış,arkadaşımın bebeği 40 günlük 0-3 aylık olmuyo artık diyor yani düşün..Vallahi kızlar o marka bu marka cokta önemli degil öyle yada böyle bir sekilde herkes heves edip alıyor bütcesine göre; sonucta bu bebeler ömrü boyunca ne prenses gibi yasayacaklar ne de prens.. zaten bu alısveris ve marka cılgınlıgının sonu yok.. kim nereden ne almıssa güle güle kullansınnn insallahhh
üfff yaa neden ben içemiyorum delircem davul gibi oluyorum su içince sabahtan beri 1 bardak içtimewet canım ozellıkle 20. haftadan sonra amnıyo sıvısı ıcın su cok onemlıymıs
canım sen hamılelık reflusu olmussun gece uyumadan ıkı saat hıcbırsey yeme gavıscon surup war bırde mıde ıcın ben oyle olunca onu kullanıyorum bana ıyı gelıyor. yastıgın yuksek kalsın onu degıstırme oyle uyumaya alısmaya bakMerhaba Bayanlar. Gündüz çok sıkıntı cekmiyorum ama gece yatınca midemden yukarıya acı su geliyor ve midem çok yanıyor. Hatta diğer tarafa dönünce artarak devam ediyor. Yüksek yastıkla yatmaya denedim ama boynum ağrıdı bu sefer. Siz nasıl çözüm buldunuz?![]()
Vallahi kızlar o marka bu marka cokta önemli degil öyle yada böyle bir sekilde herkes heves edip alıyor bütcesine göre; sonucta bu bebeler ömrü boyunca ne prenses gibi yasayacaklar ne de prens.. zaten bu alısveris ve marka cılgınlıgının sonu yok.. kim nereden ne almıssa güle güle kullansınnn insallahhh
kendıne cam bır sıse al camım yanına al aklına geldıkce ıc zorla ıc zaten sonra wc ye tasınıyorsunüfff yaa neden ben içemiyorum delircem davul gibi oluyorum su içince sabahtan beri 1 bardak içtim![]()
bende oyleyımm su ana kadar 1,5 lıtre oldu daha ama aksama kadar 3 yaparız ınsallah.
yaa evet 0-3 çok almamak lazımmış bende nedense hep 0-3 alıyorum artık 3-6 ya geçiş zamanı :)katılıyorum tatlım..iyi de olur içinde normal de..Na yapalım herşeyi illa marka olcak diye birşey yok.Zaten çok çabuk büyüyorlarmış,arkadaşımın bebeği 40 günlük 0-3 aylık olmuyo artık diyor yani düşün..