var canım şişe iş yerinde ki zaten şişeyi dikliyorum direk ama olmuyor heh bide wc gitmekten öğğğ geldikendıne cam bır sıse al camım yanına al aklına geldıkce ıc zorla ıc zaten sonra wc ye tasınıyorsun
Merhaba Bayanlar. Gündüz çok sıkıntı cekmiyorum ama gece yatınca midemden yukarıya acı su geliyor ve midem çok yanıyor. Hatta diğer tarafa dönünce artarak devam ediyor. Yüksek yastıkla yatmaya denedim ama boynum ağrıdı bu sefer. Siz nasıl çözüm buldunuz?
canım gaviscon şurup al....reflü başlamış....yastıkla falan olmuyosa eğer bu şurupla rahatlarsın..Merhaba Bayanlar. Gündüz çok sıkıntı cekmiyorum ama gece yatınca midemden yukarıya acı su geliyor ve midem çok yanıyor. Hatta diğer tarafa dönünce artarak devam ediyor. Yüksek yastıkla yatmaya denedim ama boynum ağrıdı bu sefer. Siz nasıl çözüm buldunuz?
yaa evet 0-3 çok almamak lazımmış bende nedense hep 0-3 alıyorum artık 3-6 ya geçiş zamanı :)
Normalde de midem problemli zaten reflü var. Ben vakumla çekilerek doğmuşum o esnada midem zedelenmis. Yani hayatım boyunca hep mide şikayetim olmuştur. Ama son bir haftadır gece uyutmaz hale geldi. Bi de gaz problemi yaşıyorum. Karnim gaz dolu ve kaburgalarim batıyorcanım sen hamılelık reflusu olmussun gece uyumadan ıkı saat hıcbırsey yeme gavıscon surup war bırde mıde ıcın ben oyle olunca onu kullanıyorum bana ıyı gelıyor. yastıgın yuksek kalsın onu degıstırme oyle uyumaya alısmaya bak
E Ekyzdn03 canımcım çocuğun giydiği haram yediği helal demişler....şimdiye kadar hep en iyisini markalısını aldım da noldu...pumanın ayakkabılarını aziz bebenin kıyafetlerini aklına gelebilecek her markanın kini aldım...sadece cilt (banyo ürünlerini, bezini falan) açısından ve yediklerinin çok kaliteli olmasına bakıyorum artık....mesela yoğurdumu evde yapıyorum ne bileyim evde et suyu falan yapıyorum..bi de ilk adım ayakkabıları çok önemli.....sonrasında aldığım ayakkabılara verdiğimiz paralar kendimize bile almamışızdır ona aldığımız kadar...o yüzden çok çok iyi şeyler olmasına gerek yok ama bebeklere pamuklu giydirmek lazım sadece...markalısı da var markasızı da...ben artık markalı almıyorum....baktım pamuklu güzel hoppp alıp geliyorum....
benimde bazen aşırı gergin oluyorum dediğin gibi patlıcakmış gibi oluyo dün gecede öyleydi hatta nefes alamadım burnumda tıkalıydı uyuyamadım bir süre sonra kocişin burun bantları vardı şu arahat nefes aldırıp horlatmayankızlarr yemek yıyesım yok bugun pekkkk sanırım bu sabah benım ıcın guzel olmuyoo sırt agrısından sonra karın agrısı yasıyorum ustunee. bırde su ıkı gundur karnım o kadar gerındı we sıstıkı sankı yırtılcak gıbı. yururken dus alırken yemek yerken hep gergın hep patlıcak gıbıdun kendı tırnaklarımı egılıpte kesemedım gobek yuzunden yaa
bu söz konusu olan ürün nedir anlayamadım da?kusum marka olayından degıl zaten aldıgın uygun olan 12 tl ıse kalıtelı olan 15 tl cok fark yok baktım ben hanı gerek yok bır daha alcan sonra bozulunca onu demek ıstedım can can yoksa marka takıntım hıc olmadı esımde tekstılcıya oda baktı pamuk yok bunlarda dedı ondan bende ıdılle chıccoya bakıyım dedım ablam onların urunu hıc bozulmadı dedı yegenımde hep onlardan kullandı mother carede bozulmus hep oyle dıyor
Teşekkür ederim. Bu hafta sonu kontrolüm var doktoruma danisicam inşallah geçercanım gaviscon şurup al....reflü başlamış....yastıkla falan olmuyosa eğer bu şurupla rahatlarsın..
benimde bazen aşırı gergin oluyorum dediğin gibi patlıcakmış gibi oluyo dün gecede öyleydi hatta nefes alamadım burnumda tıkalıydı uyuyamadım bir süre sonra kocişin burun bantları vardı şu arahat nefes aldırıp horlatmayanonlardan taktık uyumuşum sonra
bu söz konusu olan ürün nedir anlayamadım da?
yok yok tasalanma canım, keyifli zamanlar ama zorluk oluyor biraz. kişiden kişiye de değişir orası ayrı :)benı korkutma lutfeeennnn bende o gunlerı dusunup tasalanıyorumm
Teşekkür ederim. Bu hafta sonu kontrolüm var doktoruma danisicam inşallah geçer
katılıyorum tatlım..iyi de olur içinde normal de..Na yapalım herşeyi illa marka olcak diye birşey yok.Zaten çok çabuk büyüyorlarmış,arkadaşımın bebeği 40 günlük 0-3 aylık olmuyo artık diyor yani düşün..
kusum marka olayından degıl zaten aldıgın uygun olan 12 tl ıse kalıtelı olan 15 tl cok fark yok baktım ben hanı gerek yok bır daha alcan sonra bozulunca onu demek ıstedım can can yoksa marka takıntım hıc olmadı esımde tekstılcıya oda baktı pamuk yok bunlarda dedı ondan bende ıdılle chıccoya bakıyım dedım ablam onların urunu hıc bozulmadı dedı yegenımde hep onlardan kullandı mother carede bozulmus hep oyle dıyor
E Ekyzdn03 canımcım çocuğun giydiği haram yediği helal demişler....şimdiye kadar hep en iyisini markalısını aldım da noldu...pumanın ayakkabılarını aziz bebenin kıyafetlerini aklına gelebilecek her markanın kini aldım...sadece cilt (banyo ürünlerini, bezini falan) açısından ve yediklerinin çok kaliteli olmasına bakıyorum artık....mesela yoğurdumu evde yapıyorum ne bileyim evde et suyu falan yapıyorum..bi de ilk adım ayakkabıları çok önemli.....sonrasında aldığım ayakkabılara verdiğimiz paralar kendimize bile almamışızdır ona aldığımız kadar...o yüzden çok çok iyi şeyler olmasına gerek yok ama bebeklere pamuklu giydirmek lazım sadece...markalısı da var markasızı da...ben artık markalı almıyorum....baktım pamuklu güzel hoppp alıp geliyorum....
benımde normal reflum war canım ewlılık asamasındakı o denemde sınır we stressten olmustum dedıgım gıbı uyumadan ıkı saat once hıc bırsey yeme ıcme gavıscon kullanmayı dene ben sureklı yanımda cantamda tasırım surubu. dr una soyle belkı uygun gorurse mıde koruyucusu werebılır.gaz benımde cok war en rahat sırt ustu yatarak cıkarabılıyorum sende oyle deneNormalde de midem problemli zaten reflü var. Ben vakumla çekilerek doğmuşum o esnada midem zedelenmis. Yani hayatım boyunca hep mide şikayetim olmuştur. Ama son bir haftadır gece uyutmaz hale geldi. Bi de gaz problemi yaşıyorum. Karnim gaz dolu ve kaburgalarim batıyor
bende cok yoruluyorum lavaboya gıtmek 5 dakıka zaten benım bı gıdıp gelmem 10 15 dk mı alıyor hem yuruyus oluyor artık napalımmvar canım şişe iş yerinde ki zaten şişeyi dikliyorum direk ama olmuyor heh bide wc gitmekten öğğğ geldi
Aynen öyle.. kullanamıyormussun bile dogru dürüst..
Pamuk olsun yeter kendimize bile bu konuda dikkat ederken minnaklara etmeyecek degiliz. Markası cokta önemli degil hee cookk param olur ne chiccodan alırım ne mothercareden giderim paşa paşa versace burberry armani alırım yani öylede kıyarım.
Aynen öyle yedigi ictigi ve temizlik ürünleri hakikaten cok cok önemli onda asla gözüme gelmez. Ayakkabı konusunda annemde öyle der 150 lira maas alırdım ayakkabına 110 lira verirdim diyorhee cok param olsa en kral markalarıda aglatırım amaaaa simdilik indirimler bizi paklar
oraya da bakcam da eceminki de hoşuma gitti....canım hepsıburada ve gıttıgıdıyora bak alıcaksan yegenıme ben ordan almısdım cok cesıt var hemde daha uygun buluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?