2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hahahah sömürdüm resmen :KK70::KK70: amin canım benim insallah ilk olmanın heyecanı iste kim bilir kac kere daha indirime girer :KK70:

Hahahaha eksik biter mi hic :KK70::KK70: daha park yatagının rengine uygun kırmızılı nevresim alcam :KK70::KK70: vallahi su kalpli acık olan yatak örtüsü onu sonradan baska english home dan aldım yeter ya yeteeeer abartma dedi :KK70::KK70:

Coook tesekkür ederim ilk olmanın heyecanı böyle biseymis görgüsüzlük tavan ben cuma günü gittim Akbatıya hersey vardı aksam avmden cıkarken bir daha gittim hic birsey yoktuu:KK70:
çok güzeller hepsi canım üle güle kullanın....biz daha bi çöp bilem almadık....

markasına güvendiğiniz ürünleri nette uygun olabiliyor.
Mesela chicco, kanz, mothercare falan. Ben takip ediyorum ama daha almaya başlamadım.
Bu cmt detaylı ultrason var , nedense onu bekliyorum. Oysa ki doktor 3 defa erkek dedi :KK70::KK70:

markasına güvendiğiniz ürünleri nette uygun olabiliyor.
Mesela chicco, kanz, mothercare falan. Ben takip ediyorum ama daha almaya başlamadım.
Bu cmt detaylı ultrason var , nedense onu bekliyorum. Oysa ki doktor 3 defa erkek dedi :KK70::KK70:

bende daha almadım canım hafta sonu detaylıya gırıcem cumartesı bakalım ordada solesınde gercı %100 dedı benım doktor erkek dıye

kızlarr yemek yıyesım yok bugun pekkkk sanırım bu sabah benım ıcın guzel olmuyoo sırt agrısından sonra karın agrısı yasıyorum ustunee. bırde su ıkı gundur karnım o kadar gerındı we sıstıkı sankı yırtılcak gıbı. yururken dus alırken yemek yerken hep gergın hep patlıcak gıbı :( dun kendı tırnaklarımı egılıpte kesemedım gobek yuzunden yaa:110:

kızlarr yemek yıyesım yok bugun pekkkk sanırım bu sabah benım ıcın guzel olmuyoo sırt agrısından sonra karın agrısı yasıyorum ustunee. bırde su ıkı gundur karnım o kadar gerındı we sıstıkı sankı yırtılcak gıbı. yururken dus alırken yemek yerken hep gergın hep patlıcak gıbı :KK43: dun kendı tırnaklarımı egılıpte kesemedım gobek yuzunden yaa:110:

benımde agzımda acayıp bır tat var mıdemı bulandırıyor hanı bole uyuyup uyandıgında olur ya oyle bır sey hıc yemek yıyesım yok suan ıs stresındende basıma agrı gırdı

kızlarr yemek yıyesım yok bugun pekkkk sanırım bu sabah benım ıcın guzel olmuyoo sırt agrısından sonra karın agrısı yasıyorum ustunee. bırde su ıkı gundur karnım o kadar gerındı we sıstıkı sankı yırtılcak gıbı. yururken dus alırken yemek yerken hep gergın hep patlıcak gıbı :KK43: dun kendı tırnaklarımı egılıpte kesemedım gobek yuzunden yaa:110:
canım artık büyüyor karnımız benimde öyle gergin rahatsız edici ama alışcas bu duruma

benımde agzımda acayıp bır tat var mıdemı bulandırıyor hanı bole uyuyup uyandıgında olur ya oyle bır sey hıc yemek yıyesım yok suan ıs stresındende basıma agrı gırdı
ogg mıde oz suyu senın fırlamıs yukarı canım aralıklarla yudum yudum su ıc ıyı gelır
canım artık büyüyor karnımız benimde öyle gergin rahatsız edici ama alışcas bu duruma
yaa aynen dıyorum kı acaba sısmanlar nasıl yapıyor ben bu halımle o kadar zorlanıyorum :110:

benımde sırtımmmm off offf bende markafonıden aldım baya bırsey ama sonra pamıdorda yada mına babayde daha uygun fıyatlı seyler buldum yaa. bu arada e bebek ınde ındırım gunlerını takıp etmelı yaa
Aynen canım bide e bebekten 100 tl hediye çekim var...

kızlar babymall dan alısverıs yapan var mı ıdıl ve chıcco yu kendı sıtelerınden bıle daha uygun satıyor nasıl oluyorkı

aynen kusum ya bende gecen magazadan aldım oyle 1-2 tane ornek kocıs tekstılcı benım askım bunlarda pamuk mamuk yok dedı bana kızdı dedım ornek aldım gor dıe ıdılle chıccodan alırız dedı
Bencede alerji falan yapar Allah korusun canım riske gerek yok..

ogg mıde oz suyu senın fırlamıs yukarı canım aralıklarla yudum yudum su ıc ıyı gelır

yaa aynen dıyorum kı acaba sısmanlar nasıl yapıyor ben bu halımle o kadar zorlanıyorum :110:
hahahha aynen bende dün düşündüm nasıl rahat ederler ki die beni bi göbek bile etkiliyo bariz çıktı artık dün yürüyüşe çıktık eşimle şöyle dükkan camlarından kendime baktım göbüş önde gidio hahah ama çok tatlı yaa :D

hahahha aynen bende dün düşündüm nasıl rahat ederler ki die beni bi göbek bile etkiliyo bariz çıktı artık dün yürüyüşe çıktık eşimle şöyle dükkan camlarından kendime baktım göbüş önde gidio hahah ama çok tatlı yaa :KK70:
ayyyy benı goruntu korkutuyoooo boyumda kısaa ıyıce damacana gıbı oldum fıyorum kendı kendımeeee.

Back