- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
haha :) kendine almasan şaşardım zatenbi söööylee ögleden sonra süzüleyim diyorum yakın avmlere daha bisi alamam kocik beni vuracak kesin birsey daha alırsam birde araya kendime kıyafet sıkıstırıyorumdaa
Hiiiic merak etme eskisi gibi oldum bile ben öküz yedim resmen 1 hafta boyunca
konuşuyorum da hiçç oralı değil paşa :) tepki vermeyince de kızıyorum tembel seni babana mı çektin yat anca diye
günaydın herkese iyi haftalar...
kızlar bence de hiç doğumla ilgili birşey izlemeyin, elbet doğacaklar allahın izniyle. bir de ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar.
Ben de birşey sorayım. Ben decavit ve osteocare diye 2 vitamin alıyordum. Prş günü kan tahlili yaptırıp demir düşük çıkınca doktor ferplex diye bir demir ilacı verdi, şurup şeklinde.
şimdi ben ilaçları nasıl alsam? hangisini ne zaman? aç alsam midem mahvolur falan. Normalde ikisini yatmadan alıyordum akşamları. siz neler yapıyorsunuz?
ya benı normal dogumda alt dıkısler dusunduruyor canım cunku ora hıc kuru kalmıyor hep ıslak nasıl olucak nasıl oturcaz felan hep karısık duygularrrr
yok bizimki biliyo kendini gülüyor
haha :) kendine almasan şaşardım zatenGörünce duramıyo insan en iyisi görmemek benim gibi :)
su an bel we sırt agrısından baston yutmus gbı oturuyorummm. saga sola donemıyorummm gogsum bıle batıyooo yıldızlar gıbı rahat uyumak ıstıyorummmmKızlar Günaydın. Benim bulantılar iyice azaldı rahatım derken sabah muhteşem bi bulantım vardı. Bu arada 2 gündür yatak batıyor resmen sabah sırt ve bel ağrısıyla uyanıyorum
günaydınn.....naptınız cuma doktorda bakalım..neler söyledi bebişin napıyomuş....
Bebişim qayet iyi şükür teyzesi el sallıo :) Nezaman ultrasyona qirsem kolunu kaldırıo yüzüne dokunuo çok tatlıydı ama :)günaydınn.....naptınız cuma doktorda bakalım..neler söyledi bebişin napıyomuş....
neden kullanmıyorsun canım?Senin oglan tas yerinde agırdır diyor agır abiiii yaa annesi anlamıyorsun hic
Günaydınnn.. Ben maltofer fol kullanmalıyım ama kullanmıyorum demir ilacım :) Aksam tok karnına verdi dr um
Her durumm dikis gerektirmiyormus biraz kendi yapına baglı sanırım ayy bilemedim bilemedimmm
maşallah canım yaaa......Bebişim qayet iyi şükür teyzesi el sallıo :) Nezaman ultrasyona qirsem kolunu kaldırıo yüzüne dokunuo çok tatlıydı ama :)
inşallah çabucak geçerrrr.....gunaydın guzel tatlıs annısler hemencecık gececek bır hafta olsun ınsallah:):)
Bebik iyi teyzesi 3 boyutluya qirdik elleri ayakları 1 dk durmadı habire kaldırdı indirdi ama çok zevkliydi kafamda kocaman LCD ekran tv kalkmak istemedim :)bebikk napıyoo bebik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?