muge ne yaaa psıkolojın bozulur valla ızleme oyle seyler:):):):
O katil bulunacak arkadas O kadar basından beri takip ettik olayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muge ne yaaa psıkolojın bozulur valla ızleme oyle seyler:):):):
yaaa eşimde önlü arkalı çok sıkışırlar şahsen ben olsam hiç arkada oturmak istemezdim diyo bizimde şansımıza hep yanyanalara denk geldik önlü arkalı görsek hemen sorcaz nasıl kullanışı diyeharme ctesi günü avmde ikiz arabalarından gördüm suu arka arkaya olandan bebiskolar resimde göründügü gibi sıkısmamıslardı hatta rahat rahat yaramazlık yapıyorlaardı hemen aklıma geldin bebikleri sevdim ama foto cekemedim
evet ya rutine alışıyolar galiba şaka maka, eşimde öyle dedi bak h.sonu ister istemez geç kalkıyosun öğünlerinin saatleri değişiyo diyo. yok kız onlar atsın yeterki insana dert oluyo valla duyamayıncasonra pısman olma bu soyledıklerıne ıyıce buyuduklerıne yerınde otutturmazlar bak sonra saka bır yana haftasonu gercekten daha az hareketlı oluyorlar sankı hafta ıcı rutınıne mı alısıyorlar ne yapıyorlar bılmıyorum
zaten normal bi psikolojide değiliz bence izleme mügeyi valla müge diyince bile daral bastı beni hoş gündüz çok iğrenç oluyo be tv hiç bişicik yok, gerçi bana bi haller oldu akşamları bile dizi izleyesim yok hiç izlemiyorum bu aralar eşim bile şaşkınAyy Müge cigim basladı Tam umutsuz ev kadını oldum bu nee ya dogursamda calıssam
o kucukler bebıstır ıste canım onlar cogalır zamanla sen durt arada karnını yada sırt ustu yat o zaman muhakkak oynuyorlar benım kızce hele rahatsızmı oluyo nedır bı oraya bı oraya gecıp duruyo. mesela ne zaman hareketlense esımın elını koyuyorum hıssedıyormu ne duruyor hemen teppıklemıyo babasını
banada doktor aç yazmış ama eniştem eczacı bunu genelde biz tok tavsiye ediyoruz dedi bende gece yatmadan içiyorum gece zaten aç oluyorum genelde sabahda vitamini alıyorumtabı canım orası oyle benım demır hapı ac alınacak ondan bazısı tok bazısı da farketmıyor o tamamen doktorun yonlendırmesıne gore
bence de kızı da gezginci olur annesi gibi gör bak :)
Dur atıyim kusum ben yat yatma reflü yastıgı vs de alıcam bunları silikonları yani yatagına süs bebek arabasına vs koymak icin aldım. 5 tlydi nolcak :) Alt acma cooooooook güzel ben kullanırım. En icime sinen bu oldu hic olmadı emzirirken kullanırım kalın bayagı pofuduk bişi
Resimleri atarım dur kendi çektigim mi olsun netten mi bulayım acaba
Hahhahahaha bugünde beşiğine yatak örtüsü aldım
Ammaaaa dedikodu yapmıssınız haaa pis gıybetçiler O kadar bosuna mı okuduk B bsrd
Hahahhaaha 6 aydan önce calısmam 40ı cıkmadan bile gezerim fink fink
Hahahhaa benden beter olcak anne karnındann alısıyo bu saatten sonra durmak yok o indirim senin bu indirim benim
canım bu hafta sonu benımkıde cok sessızdı hele cumartesı gunu taa gece hareketlendı dun de aynı sekılde yemekten sonra hafta sonları onlarda kendılerıne tatılmı werdı nedır :)Günaydın güzel annişleeeer
h.sonu şehir dışından üniv.den arkadaşlarımızı ağırladık biri evli eşi de vardı, güzel ama yorucu bir h.sonuydu, pıtırcıklarda beni gıcık etti kızdım accık onlara çok az hareket ettiler ninniye bile az tepki verdiler, üzüldüm bayaa heralde yoruldum diye öyle oldu anlamadım. şimdi uyandığımdan beri tepikliyolar kendilerini affettirmek istercesine
Gunaydin kizlarrrrrr....canlanmks cok sukur hafta sonu herkesss tatolde veee gezmelerdeeee...dogum hakkinda gorduklerini bazen aynu sekilde yasayacaksin anlamina gelmiyor..kizimda normal.yaptim suyum geldikten 3 saat sonra kizim.dogdu ever aci cekiyorsub ama sonrasi cok rahat ertrsi gun kalkiyorsun...dikisleri dersenizzz 1 haftada iyilesiyor arada sizlama.yapiyor ama sezeryanin verdigi aci daha sonra normal.dogum ise o anlik..karar sizin
Cekecen.kuzum.cekecennnn hazirlikli ol yolculuk aslinda gitmek.istemiyorumm..belkide burda dogum yaparimmm hic belli oomaGünaydın canım yolculuk ne zamann.. Öyle yada böyle o acı cekilecek arkadas
benimki de öyle :) alınır ya para olsun yeter ki 1 haftada herşey hazırlanır..Sağlıklı olsunlar da takmıyorum o kadar..Annemle ablam benden çok düşünüyorr gerçi onlar var diye ben sakin takılıyorum.Az önce konuştum ablamla daha erken değil mi diyorum yok ne erkeni diyosanki benim değil çocuk:)Daha benim bebegimin bir donu bile yok ciplak sefil.bir sekilde yavrum
yatak bendede var yan yatıs ıcın de aparatı var o lazım tabıde alt acma almıyıcam ben at bakalım resımlerı gorelım can can
en güzeli valla benim anneminde elinden gelir küçükken elbiselerimizi hep annem dikermiş, hala da annemin diktiği etekleri giyerim istediğimiz modelden diker kardeşimle bana :) şimdide bebişlere nevresim filan dikecek inşallah :)az önce ablamla konuştum dikiş kursuna başlamış geçen hafta, bizim bebişe de pike ve nevresim dikecek :)
sor sor iyi olur valla he mağazinde çıktı heral kocişte diyodu ben kahvaltı hazırlıyodum göremedim bak onlar önlü arkalı kullanıyolar diyo adam araştırmacı gazeteci oldu vallaayy dur ben bir daha görürsem sorayım nasılmıs kullanıslı mı diye wilma ellestede gördüm öyle önlü arkalı senin yüzünden ikizler hep dikkatimi cekiyor @harme
aynen heralde onlarda bi h.sonumuz var yeeeaaaa diyo sanırımcanım bu hafta sonu benımkıde cok sessızdı hele cumartesı gunu taa gece hareketlendı dun de aynı sekılde yemekten sonra hafta sonları onlarda kendılerıne tatılmı werdı nedır :)
Cekecen.kuzum.cekecennnn hazirlikli ol yolculuk aslinda gitmek.istemiyorumm..belkide burda dogum yaparimmm hic belli ooma
bende cumartesi süprizinde gördüm kahvaltı yaparken hepimiz sayende ikiz anası olduk birsey alırken aayyy diyorum harme iki tane alıcak simdi ne kadar masraflı yahuu