2016 Mart Anneleri Goygoy :)

harme harme ctesi günü avmde ikiz arabalarından gördüm suu arka arkaya olandan bebiskolar resimde göründügü gibi sıkısmamıslardı hatta rahat rahat yaramazlık yapıyorlaardı hemen aklıma geldin bebikleri sevdim ama foto cekemedim :KK70:
yaaa eşimde önlü arkalı çok sıkışırlar şahsen ben olsam hiç arkada oturmak istemezdim diyo :KK48: bizimde şansımıza hep yanyanalara denk geldik önlü arkalı görsek hemen sorcaz nasıl kullanışı diye
sonra pısman olma bu soyledıklerıne ıyıce buyuduklerıne yerınde otutturmazlar bak sonra :KK70::KK70: saka bır yana haftasonu gercekten daha az hareketlı oluyorlar sankı hafta ıcı rutınıne mı alısıyorlar ne yapıyorlar bılmıyorum
evet ya rutine alışıyolar galiba şaka maka, eşimde öyle dedi bak h.sonu ister istemez geç kalkıyosun öğünlerinin saatleri değişiyo diyo. yok kız onlar atsın yeterki insana dert oluyo valla duyamayınca :KK51::KK48:
Ayy Müge cigim basladı :KK70: Tam umutsuz ev kadını oldum bu nee ya dogursamda calıssam:mad::mad:
zaten normal bi psikolojide değiliz bence izleme mügeyi valla müge diyince bile daral bastı beni :KK48::KK48: hoş gündüz çok iğrenç oluyo be tv hiç bişicik yok, gerçi bana bi haller oldu akşamları bile dizi izleyesim yok hiç izlemiyorum bu aralar eşim bile şaşkın :KK57::KK48:

o kucukler bebıstır ıste canım onlar cogalır zamanla:KK46: sen durt arada karnını yada sırt ustu yat o zaman muhakkak oynuyorlar benım kızce hele rahatsızmı oluyo nedır bı oraya bı oraya gecıp duruyo. mesela ne zaman hareketlense esımın elını koyuyorum hıssedıyormu ne duruyor hemen teppıklemıyo babasını :cool:

aynen benim de oyle, hareketlerin arttıgını hissettigim zaman hemn babasına da hissettiriyim diyorum ama sıcaklık mı hıssedıyo nedır, duruyo. Gerci ben de elimi koyarsam pek hareket etmiyor.

az önce ablamla konuştum dikiş kursuna başlamış geçen hafta, bizim bebişe de pike ve nevresim dikecek :)

tabı canım orası oyle benım demır hapı ac alınacak ondan bazısı tok bazısı da farketmıyor o tamamen doktorun yonlendırmesıne gore
banada doktor aç yazmış ama eniştem eczacı bunu genelde biz tok tavsiye ediyoruz dedi bende gece yatmadan içiyorum gece zaten aç oluyorum genelde :D sabahda vitamini alıyorum

ayy dur ben bir daha görürsem sorayım nasılmıs kullanıslı mı diye wilma ellestede gördüm öyle önlü arkalı senin yüzünden ikizler hep dikkatimi cekiyor :KK70:@harme

Dur atıyim kusum ben yat yatma reflü yastıgı vs de alıcam bunları silikonları yani yatagına süs bebek arabasına vs koymak icin aldım. 5 tlydi nolcak :) Alt acma cooooooook güzel ben kullanırım. En icime sinen bu oldu hic olmadı emzirirken kullanırım kalın bayagı pofuduk bişi
Resimleri atarım dur kendi çektigim mi olsun netten mi bulayım acaba :KK70:

Hahhahahaha bugünde beşiğine yatak örtüsü aldım :KK70:

Ammaaaa dedikodu yapmıssınız haaa pis gıybetçiler :KK70:O kadar bosuna mı okuduk :KK30::KK30: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: B bsrd

Hahahhaaha 6 aydan önce calısmam 40ı cıkmadan bile gezerim fink fink :p:p:p

Hahahhaa benden beter olcak anne karnındann alısıyo :KK70::KK70: bu saatten sonra durmak yok o indirim senin bu indirim benim :KK70::KK70:

yatak bendede var yan yatıs ıcın de aparatı var o lazım tabıde alt acma almıyıcam ben at bakalım resımlerı gorelım can can

Gunaydin kizlarrrrrr....canlanmks cok sukur hafta sonu herkesss tatolde veee gezmelerdeeee...dogum hakkinda gorduklerini bazen aynu sekilde yasayacaksin anlamina gelmiyor..kizimda normal.yaptim suyum geldikten 3 saat sonra kizim.dogdu ever aci cekiyorsub ama sonrasi cok rahat ertrsi gun kalkiyorsun...dikisleri dersenizzz 1 haftada iyilesiyor arada sizlama.yapiyor ama sezeryanin verdigi aci daha sonra normal.dogum ise o anlik..karar sizin :KK52:

Daha benim bebegimin bir donu bile yok ciplak sefil.bir sekilde yavrum:-):KK16:

Günaydın güzel annişleeeer :KK200::KK15::KK76:
h.sonu şehir dışından üniv.den arkadaşlarımızı ağırladık biri evli eşi de vardı, güzel ama yorucu bir h.sonuydu, pıtırcıklarda beni gıcık etti kızdım accık onlara :KK12: çok az hareket ettiler ninniye bile az tepki verdiler, üzüldüm bayaa heralde yoruldum diye öyle oldu anlamadım. şimdi uyandığımdan beri tepikliyolar kendilerini affettirmek istercesine :63::63:
canım bu hafta sonu benımkıde cok sessızdı hele cumartesı gunu taa gece hareketlendı dun de aynı sekılde yemekten sonra hafta sonları onlarda kendılerıne tatılmı werdı nedır :)

Gunaydin kizlarrrrrr....canlanmks cok sukur hafta sonu herkesss tatolde veee gezmelerdeeee...dogum hakkinda gorduklerini bazen aynu sekilde yasayacaksin anlamina gelmiyor..kizimda normal.yaptim suyum geldikten 3 saat sonra kizim.dogdu ever aci cekiyorsub ama sonrasi cok rahat ertrsi gun kalkiyorsun...dikisleri dersenizzz 1 haftada iyilesiyor arada sizlama.yapiyor ama sezeryanin verdigi aci daha sonra normal.dogum ise o anlik..karar sizin :KK52:

Günaydın canım yolculuk ne zamann.. Öyle yada böyle o acı cekilecek arkadas :KK70:

Daha benim bebegimin bir donu bile yok ciplak sefil.bir sekilde yavrum:-):KK16:
benimki de öyle :) alınır ya para olsun yeter ki 1 haftada herşey hazırlanır..Sağlıklı olsunlar da takmıyorum o kadar..Annemle ablam benden çok düşünüyorr gerçi onlar var diye ben sakin takılıyorum.Az önce konuştum ablamla daha erken değil mi diyorum yok ne erkeni diyo:KK70:sanki benim değil çocuk:)

kızlar gunaydın hafta sonu suadaya gıttık kocısle kahvaltıya bende sabah suslendım makyajımı falan yaptım olay oldu arkadas okadarmı bakımsızmısım ogun benı goren ne kadar hos olmussun dedı bende bugunde yaptım makyaj ablam senı bole bakımlı gorunce ıcım acıldı dedı sevınsemmı uzulsemmı bılemedım neyse ben salmıyım kendımı barı

ay bu arada cumartesı gunu kayınvalıdem kayınpederım ve gorumcem geldı yemege gorumcem bır tane catak ne koydu ne kaldırdı esım yardım ettı bana sonra cay servısını yaptı kız bana nasılsın bıle demedı ya benı gecdım ınsan yegenını sormazmı ne okuz ya ama gorucem ben onu dogumdan sonra cocuga dokundurmuycam cok gıcık oldum ne alıp veremedıgı varsa benle abısı cay servısı yapıyor hıc utanmıyorda ne gorumceymıs arkadas

az önce ablamla konuştum dikiş kursuna başlamış geçen hafta, bizim bebişe de pike ve nevresim dikecek :)
en güzeli valla benim anneminde elinden gelir küçükken elbiselerimizi hep annem dikermiş, hala da annemin diktiği etekleri giyerim istediğimiz modelden diker kardeşimle bana :) şimdide bebişlere nevresim filan dikecek inşallah :)
ayy dur ben bir daha görürsem sorayım nasılmıs kullanıslı mı diye wilma ellestede gördüm öyle önlü arkalı senin yüzünden ikizler hep dikkatimi cekiyor :KK70:@harme
:KK15: sor sor iyi olur valla :KK48::KK48: he mağazinde çıktı heral kocişte diyodu ben kahvaltı hazırlıyodum göremedim bak onlar önlü arkalı kullanıyolar diyo adam araştırmacı gazeteci oldu valla :KK48::KK48:
canım bu hafta sonu benımkıde cok sessızdı hele cumartesı gunu taa gece hareketlendı dun de aynı sekılde yemekten sonra hafta sonları onlarda kendılerıne tatılmı werdı nedır :)
aynen heralde onlarda bi h.sonumuz var yeeeaaaa diyo sanırım :KK53::KK48::KK48:

Cekecen.kuzum.cekecennnn hazirlikli ol :KK52: yolculuk aslinda gitmek.istemiyorumm..belkide burda dogum yaparimmm hic belli ooma:anneadayı::rolleyes:

Eşimde severken bizim kızı diyoki su ananı bagırt iyice tamam mı :KK70::KK70: ne garezi varsa banaaaaa... Ayy neden kusum nerde rahat edersen orada yap dogumunu en önemlisi o

bende cumartesi süprizinde gördüm kahvaltı yaparken :KK70::KK70: hepimiz sayende ikiz anası olduk birsey alırken aayyy diyorum harme harme iki tane alıcak simdi ne kadar masraflı yahuu:cool:

bende cumartesi süprizinde gördüm kahvaltı yaparken :KK70::KK70: hepimiz sayende ikiz anası olduk birsey alırken aayyy diyorum harme harme iki tane alıcak simdi ne kadar masraflı yahuu:cool:

ay onu bende dusunuyorum gecen oda falan konusuyoruz esıme dıyorum harme harme ıkı tane alcak dıyorum bız bırını dusunuyoruz kız napsın dıyorum cıfte masraf hepımız ıkız anası olduk cıdden

Back