2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
geçmiş olsun canım alerji olabilir bir doktora git istersen.

Günaydııııın kızlarrrrrrr basladık yeni bir haftaya bu ne yaa zaman cabuk geciyo nerdeyse yarıladık su hamisligiii su göbükte bi cıksaydıı tam hamile gibiii

geçen gün bende sırtüstü yattım karnımda toplanır gibi oldu :) sonra da yazık rahatsız olmasın diye yatmadım :) İnşallah hareketlenir bu hafta 19.haftadayız artık yani..
senın bebıs naz yapıyor ıste canım bakkkk annesı konus bol bol oksa onuuu
günaydın kızlar musmutlu bir hafta olması dileğiyle :)
gunaydın canımm kolay gelsınnnn
Kıpkırmızı canım dokununca sert ama darbe almış gibi acıyor
walla bılemedım kı canım ya carptın bıyere ya alerjı gıbı bırsey

kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum

Canım hamilelikte varis gibi damar sorunlarının görülmesi normalmis o da bir cesit damanr sorunu olabilir hemeeeeeeen dr a kos

Günaydııııın kızlarrrrrrr basladık yeni bir haftaya bu ne yaa zaman cabuk geciyo nerdeyse yarıladık su hamisligiii su göbükte bi cıksaydıı tam hamile gibiii
walla canım bızım 21 oluyor kaldı bır bu kadar dahaaa zaman yaklasıyorrrr

Ayyyy o günler ayy napıcaz ki of of ben strese girdim ama arastırmıyorum dogumları yoksa mümkün degil doguramam :KK70:
ben bakmadan once hep normal dogum dıyordum ama senın gıbı cok arastırdım oturdum ızledım kendı kendımı korkuttum sanırım suan sezeryanmı dıye dusunuyorummmm:110::KK57:

:))) oooo hoşgeldiniz efenimmm şeref verdiniz nasıl iyileştiniz mi yoksa 5 gün full yattınız mı kıyamam :)

ahahahahaha bunnar hep kıskançlıktan... yattık efenim ohhh.. sabahları erken kalıp kahvaltı yaptıktan hemen sonra sıcacık yatağa girmenin bir tarifi bir anlatım biçimi olabilirmi :(

kızlar günaydın....hepimize iyi haftalar.... E Ekyzdn03 sen bu saatte kalkarmıydın.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70: hemde 7 de kalktım gelde inan simdi :KK70::KK70::KK70: kocis ise giderken cok ses cıkardı bugün uykumu kacırdı normalde sessizdirdeeeeee nolduysa bugün :KK70::KK70::KK70:

ben bakmadan once hep normal dogum dıyordum ama senın gıbı cok arastırdım oturdum ızledım kendı kendımı korkuttum sanırım suan sezeryanmı dıye dusunuyorummmm:110::KK57:

Ben hastanede yattım ya p tesinden cumaya dogum katındaydım sezeryanlılar bitik halde yürüyorlardı.. Normal doguranlar pıt pıt yürüyordu. Ya sezeryanla o an acı cekmicem yada normalle o an acı cekicem sonra rahat edicem bi o zaman gelsinde bakalım:KK14::KK14:

senın bebıs naz yapıyor ıste canım bakkkk annesı konus bol bol oksa onuuu

gunaydın canımm kolay gelsınnnn

walla bılemedım kı canım ya carptın bıyere ya alerjı gıbı bırsey
konuşuyorum da hiçç oralı değil paşa :) tepki vermeyince de kızıyorum tembel seni babana mı çektin yat anca diye :KK70::KK70:

günaydın herkese iyi haftalar...
kızlar bence de hiç doğumla ilgili birşey izlemeyin, elbet doğacaklar allahın izniyle. bir de ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar.

Ben de birşey sorayım. Ben decavit ve osteocare diye 2 vitamin alıyordum. Prş günü kan tahlili yaptırıp demir düşük çıkınca doktor ferplex diye bir demir ilacı verdi, şurup şeklinde.
şimdi ben ilaçları nasıl alsam? hangisini ne zaman? aç alsam midem mahvolur falan. Normalde ikisini yatmadan alıyordum akşamları. siz neler yapıyorsunuz?

ooo erkencisin bugün canım..Hayırdır alışverişe mi gitcen :KK70::KK70:

:KK70::KK70: bi söööylee ögleden sonra süzüleyim diyorum yakın avmlere :KK59: daha bisi alamam kocik beni vuracak kesin birsey daha alırsam birde araya kendime kıyafet sıkıstırıyorumdaa :KK59::KK59:

günaydın şekerim kendi adına konuş lütfen bizim çıktı :)

Hiiiic merak etme eskisi gibi oldum bile ben öküz yedim resmen 1 hafta boyunca

:KK70::KK70::KK70: hemde 7 de kalktım gelde inan simdi :KK70::KK70::KK70: kocis ise giderken cok ses cıkardı bugün uykumu kacırdı normalde sessizdirdeeeeee nolduysa bugün :KK70::KK70::KK70:

Ben hastanede yattım ya p tesinden cumaya dogum katındaydım sezeryanlılar bitik halde yürüyorlardı.. Normal doguranlar pıt pıt yürüyordu. Ya sezeryanla o an acı cekmicem yada normalle o an acı cekicem sonra rahat edicem bi o zaman gelsinde bakalım:KK14::KK14:
ya benı normal dogumda alt dıkısler dusunduruyor canım cunku ora hıc kuru kalmıyor hep ıslak nasıl olucak nasıl oturcaz felan hep karısık duygularrrr

Back