2016 Mart Anneleri Goygoy :)

neden kullanmıyorsun canım?

Benim gecenlerde yasadıgım rahatsızlıktan dolayı su ara dahiliye dr u kesinlikle kullanma dedi. İyice toparlayamadım henüz. Kullandıkca yan etkilerini yasıyorum.

Bebik iyi teyzesi 3 boyutluya qirdik elleri ayakları 1 dk durmadı habire kaldırdı indirdi ama çok zevkliydi kafamda kocaman LCD ekran tv kalkmak istemedim :)

Ayy ya masallaaaaaaaah benimkine daha cooook var taaaaa 7 sinde detaylıya gidicem

kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
canım gunaydın alerjık bır durum olabılır bence doktoruna bı danıs hemen

harme harme ctesi günü avmde ikiz arabalarından gördüm suu arka arkaya olandan bebiskolar resimde göründügü gibi sıkısmamıslardı hatta rahat rahat yaramazlık yapıyorlaardı hemen aklıma geldin bebikleri sevdim ama foto cekemedim :KK70:

Hahahaha zaten diyorum ya görsemde bisi yapamam :KK70: kocik beni KIRT:KK59:

hahaha akıllı olmak yok erkek dedigin haydut olur annesine kök ssöktürür :KK70::KK70::KK70:
Amanın öyle haydut falan olmasın benim oğlum nazlı olur annesi gibi :)

günaydın herkese iyi haftalar...
kızlar bence de hiç doğumla ilgili birşey izlemeyin, elbet doğacaklar allahın izniyle. bir de ilk hamileliklerde 20. haftaya kadar hissetmemek normal diyorlar.

Ben de birşey sorayım. Ben decavit ve osteocare diye 2 vitamin alıyordum. Prş günü kan tahlili yaptırıp demir düşük çıkınca doktor ferplex diye bir demir ilacı verdi, şurup şeklinde.
şimdi ben ilaçları nasıl alsam? hangisini ne zaman? aç alsam midem mahvolur falan. Normalde ikisini yatmadan alıyordum akşamları. siz neler yapıyorsunuz?
canım ben sabah uyanır uyanmaz demır hapımı alıyorum hazırlanıyorum falan kahvaltımı yapıyorum ondan sonra evden cıkmadan omega hapım var onu yutuyorum ya da demır hapları yatmadan da alınabılıyor ac olacaksın ama

canım ben sabah uyanır uyanmaz demır hapımı alıyorum hazırlanıyorum falan kahvaltımı yapıyorum ondan sonra evden cıkmadan omega hapım var onu yutuyorum ya da demır hapları yatmadan da alınabılıyor ac olacaksın ama

kusum her ilac ac alınmıyor benimki tok

benim sabah bulantım çok oluyor o yüzden alamam canım. akşam yatmadan süt içiyordum, sütle almayın diyorlar.
neyse bir şekilde ayarlayacağım, sağol :)

Günaydın güzel annişleeeer :KK200::KK15::KK76:
h.sonu şehir dışından üniv.den arkadaşlarımızı ağırladık biri evli eşi de vardı, güzel ama yorucu bir h.sonuydu, pıtırcıklarda beni gıcık etti kızdım accık onlara :KK12: çok az hareket ettiler ninniye bile az tepki verdiler, üzüldüm bayaa heralde yoruldum diye öyle oldu anlamadım. şimdi uyandığımdan beri tepikliyolar kendilerini affettirmek istercesine :63::63:
sonra pısman olma bu soyledıklerıne ıyıce buyuduklerıne yerınde otutturmazlar bak sonra :D:D saka bır yana haftasonu gercekten daha az hareketlı oluyorlar sankı hafta ıcı rutınıne mı alısıyorlar ne yapıyorlar bılmıyorum

Ayy Müge cigim basladı :KK70: Tam umutsuz ev kadını oldum bu nee ya dogursamda calıssam:mad::mad:

Benim gecenlerde yasadıgım rahatsızlıktan dolayı su ara dahiliye dr u kesinlikle kullanma dedi. İyice toparlayamadım henüz. Kullandıkca yan etkilerini yasıyorum.

Ayy ya masallaaaaaaaah benimkine daha cooook var taaaaa 7 sinde detaylıya gidicem
Saol teyzesi amin :) Hemen qelsin zaman çabucak 250 tl verdim ben 3 boyutlu için aslında ayrıntılım 4 kasımda bu kocişin isteqiydi ama doktor her tarafınıda ölçtü detaylı qibi oldu canım..

Back