2016 Mart Anneleri Goygoy :)

teşekkür ederiz kızlar :KK15:

yok canım beğenmemek değil beğendim tabi ki benim demek istediğim beklediğim gibi materyalde değilmiş diyorum hani ouf puf battaniyeleri var ya o mağazanın öyle sanmıştım nette görünce, çok güzeller ama indirim olacak dedi ya kadın bekleyim dedim zaten orda mavi bulutlu yoktu gelecek daha dedi ondan için rahat etsin kuzum bebişinde güle güle kullansın inşallah :KK68:
BEN BUNU http://www.hepsiburada.com/mink-beb...?productId=eaksmgz0026781&categoryId=60000522
ALDIM DAHA ÖNCE DE BİR TANIDIĞIMA ALMIŞTIM ÇOK BEĞENMİŞTİ İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE KABARIK VE PUF PUF OLANDAN BU TAMAMEN AKRİLİK OLUYOR ,ENGLİSH HOME DE SATILAN İSE PAMUK DİYE GEÇİYOR ONUN DA DOKUSUNU BEĞENDİĞİM İÇİN ONDAN DA ALDIM

BEN GEÇMİŞTEN Bİ HABER YAZMIŞIM GÜNLERDİR TOPİK ENGLİSH HOME'A TAŞINMIŞ ZATEN:KK70:HEPİMİZİN BEBİŞLERİ SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANSIN ALDIKLARIMIZI

Selam kizlar nasilsinizZzz...cok yogunummm gitme.hazirligi icindeyimmmm...babam.yanimdaydi benden 3 ssaat uzaklikta bir sehirde...onunla ilgilendimmm..:KK52: nasil gidiuorrr:63:

Selam kizlar nasilsinizZzz...cok yogunummm gitme.hazirligi icindeyimmmm...babam.yanimdaydi benden 3 ssaat uzaklikta bir sehirde...onunla ilgilendimmm..:KK52: nasil gidiuorrr:63:
buralar baya sessiz ıssız kalmış canım. senin nasıl gidiyor asıl hala var mı bulantın falan? yolculuk yaklaştı mı? kendine de bebişine de ve kızına da çok dikkat et:KK66:

bugün itibariyle kızımla 20. haftamızı doldurmuş oluyoruz:KK49: yarısı bitti kaldı diğer yarısı umarım zaman hepimiz için hızlıca ve sağlıklıca geçer ve yavrularımızı bir an önce kucağımıza alırız :KK46:
bu arada bugün englishhome da hiç bişiy bulamadım yarın başka bir şubesine daha bakacağım ama umudum yok pek :KK59:

buralar baya sessiz ıssız kalmış canım. senin nasıl gidiyor asıl hala var mı bulantın falan? yolculuk yaklaştı mı? kendine de bebişine de ve kızına da çok dikkat et:KK66:
Evet bayagi sessiz haftasonu herkes gexmelerdeee masalllah:KK53::KK53:
Be daha iyiyimmm kusmaa oluyor daa arada isteeee...cok sukur diyorum.buna daa ilaclarimi duzenli almasamda iciyorum.iste:confused:

gunaydınn tatılcı annıslerrrrvee bır pazartesıye daha hosgeldık :) herkesın gunu guzel gecsın ınsallahh bebıslerımız mutlu mutlu teppıklesın bızı:KK46::KK53: su gıbı akıp gesın gunumuz weee bız kendımızı bır an once ewımıze atalımmm:cool:

Dur atıyim kusum ben yat yatma reflü yastıgı vs de alıcam bunları silikonları yani yatagına süs bebek arabasına vs koymak icin aldım. 5 tlydi nolcak :) Alt acma cooooooook güzel ben kullanırım. En icime sinen bu oldu hic olmadı emzirirken kullanırım kalın bayagı pofuduk bişi
Resimleri atarım dur kendi çektigim mi olsun netten mi bulayım acaba :KK70:

Hahhahahaha bugünde beşiğine yatak örtüsü aldım :KK70:

Ammaaaa dedikodu yapmıssınız haaa pis gıybetçiler :KK70:O kadar bosuna mı okuduk :KK30::KK30: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: B bsrd

Hahahhaaha 6 aydan önce calısmam 40ı cıkmadan bile gezerim fink fink :p:p:p

Hahahhaa benden beter olcak anne karnındann alısıyo :KK70::KK70: bu saatten sonra durmak yok o indirim senin bu indirim benim :KK70::KK70:
oh ohh gez al herşeyi bacım..Bizim yerimize de al ;)

gunaydınn tatılcı annıslerrrrvee bır pazartesıye daha hosgeldık :) herkesın gunu guzel gecsın ınsallahh bebıslerımız mutlu mutlu teppıklesın bızı:KK46::KK53: su gıbı akıp gesın gunumuz weee bız kendımızı bır an once ewımıze atalımmm:cool:
Günaydın canım..Aminnnn o günleri 4 gözle bekliyorum :)

Yok canım yaa..Arada çok küçük oluyo sonra gün boyu yok hiçbirşey:KK43:
o kucukler bebıstır ıste canım onlar cogalır zamanla:KK46: sen durt arada karnını yada sırt ustu yat o zaman muhakkak oynuyorlar benım kızce hele rahatsızmı oluyo nedır bı oraya bı oraya gecıp duruyo. mesela ne zaman hareketlense esımın elını koyuyorum hıssedıyormu ne duruyor hemen teppıklemıyo babasını :cool:

kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum

kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
canım alerjı olmasın onlar kırmızı felanmı yoksa sadece sıslıkmııı

o kucukler bebıstır ıste canım onlar cogalır zamanla:KK46: sen durt arada karnını yada sırt ustu yat o zaman muhakkak oynuyorlar benım kızce hele rahatsızmı oluyo nedır bı oraya bı oraya gecıp duruyo. mesela ne zaman hareketlense esımın elını koyuyorum hıssedıyormu ne duruyor hemen teppıklemıyo babasını :cool:
geçen gün bende sırtüstü yattım karnımda toplanır gibi oldu :) sonra da yazık rahatsız olmasın diye yatmadım :) İnşallah hareketlenir bu hafta 19.haftadayız artık yani..

Back