- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
geçmiş olsun canım alerji olabilir bir doktora git istersen.kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
aynen öyle yapim canımgeçmiş olsun canım alerji olabilir bir doktora git istersen.
senın bebıs naz yapıyor ıste canım bakkkk annesı konus bol bol oksa onuuugeçen gün bende sırtüstü yattım karnımda toplanır gibi oldu :) sonra da yazık rahatsız olmasın diye yatmadım :) İnşallah hareketlenir bu hafta 19.haftadayız artık yani..
gunaydın canımm kolay gelsınnnngünaydın kızlar musmutlu bir hafta olması dileğiyle :)
walla bılemedım kı canım ya carptın bıyere ya alerjı gıbı bırseyKıpkırmızı canım dokununca sert ama darbe almış gibi acıyor
kızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
walla canım bızım 21 oluyor kaldı bır bu kadar dahaaa zaman yaklasıyorrrrGünaydııııın kızlarrrrrrr basladık yeni bir haftaya bu ne yaa zaman cabuk geciyo nerdeyse yarıladık su hamisligiii su göbükte bi cıksaydıı tam hamile gibiii
walla canım bızım 21 oluyor kaldı bır bu kadar dahaaa zaman yaklasıyorrrr
ben bakmadan once hep normal dogum dıyordum ama senın gıbı cok arastırdım oturdum ızledım kendı kendımı korkuttum sanırım suan sezeryanmı dıye dusunuyorummmmAyyyy o günler ayy napıcaz ki of of ben strese girdim ama arastırmıyorum dogumları yoksa mümkün degil doguramam
:))) oooo hoşgeldiniz efenimmm şeref verdiniz nasıl iyileştiniz mi yoksa 5 gün full yattınız mı kıyamam :)
ooo erkencisin bugün canım..Hayırdır alışverişe mi gitcenGünaydııııın kızlarrrrrrr basladık yeni bir haftaya bu ne yaa zaman cabuk geciyo nerdeyse yarıladık su hamisligiii su göbükte bi cıksaydıı tam hamile gibiii
günaydın şekerim kendi adına konuş lütfen bizim çıktı :)Günaydııııın kızlarrrrrrr basladık yeni bir haftaya bu ne yaa zaman cabuk geciyo nerdeyse yarıladık su hamisligiii su göbükte bi cıksaydıı tam hamile gibiii
ben bakmadan once hep normal dogum dıyordum ama senın gıbı cok arastırdım oturdum ızledım kendı kendımı korkuttum sanırım suan sezeryanmı dıye dusunuyorummmm
konuşuyorum da hiçç oralı değil paşa :) tepki vermeyince de kızıyorum tembel seni babana mı çektin yat anca diyesenın bebıs naz yapıyor ıste canım bakkkk annesı konus bol bol oksa onuuu
gunaydın canımm kolay gelsınnnn
walla bılemedım kı canım ya carptın bıyere ya alerjı gıbı bırsey
hemdeeee kocaman olduuuuuu gobegımden alt kısmımı goremıyorummmmgünaydın şekerim kendi adına konuş lütfen bizim çıktı :)
ooo erkencisin bugün canım..Hayırdır alışverişe mi gitcen
günaydın şekerim kendi adına konuş lütfen bizim çıktı :)
ya benı normal dogumda alt dıkısler dusunduruyor canım cunku ora hıc kuru kalmıyor hep ıslak nasıl olucak nasıl oturcaz felan hep karısık duygularrrrhemde 7 de kalktım gelde inan simdi kocis ise giderken cok ses cıkardı bugün uykumu kacırdı normalde sessizdirdeeeeee nolduysa bugün
Ben hastanede yattım ya p tesinden cumaya dogum katındaydım sezeryanlılar bitik halde yürüyorlardı.. Normal doguranlar pıt pıt yürüyordu. Ya sezeryanla o an acı cekmicem yada normalle o an acı cekicem sonra rahat edicem bi o zaman gelsinde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?