- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
demi bence de hele çocuk olunca mümkün değil inanmıyorum ben deayyy o günler gelcek mi acaba yaa ama bana hiç inandıırıcı gelmiyor alışmış bunlar anam çalışmaz![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demi bence de hele çocuk olunca mümkün değil inanmıyorum ben deayyy o günler gelcek mi acaba yaa ama bana hiç inandıırıcı gelmiyor alışmış bunlar anam çalışmaz![]()
demi bence de hele çocuk olunca mümkün değil inanmıyorum ben de![]()
bence de kızı da gezginci olur annesi gibi gör bak :)kusum bız yıne kös kös ıse gelırız ecem cocugu alır o avm senın bu avm benım gezer![]()
Aynen canim tembel herlde annesine çekmiş demekbenim oğlan da tembel cnm hissettirmiyo kendini hiç..Maşallah kızına canım uyuyorlar herhalde bebişler..
benimki kıpır kıpır artık çok net hissediyorum demekki anasına çekmiş hahaha hafta sonu gelsin dinlencem derim yatak yorgan ne bulduysam yıkarım evi temizlerim yemek yaparım boş oturmam hiçAynen canim tembel herlde annesine çekmiş demek![]()
biz karı-koca tembeliz aslında..ben özellikle hamile olduğumdan beri pek bir tembelleştim..Aynen canim tembel herlde annesine çekmiş demek![]()
hay maşallah öldürseler kalkıp süpürmem o saatte evibenimki kıpır kıpır artık çok net hissediyorum demekki anasına çekmiş hahaha hafta sonu gelsin dinlencem derim yatak yorgan ne bulduysam yıkarım evi temizlerim yemek yaparım boş oturmam hiçdün gece saat 10 da süpürge açtım
![]()
iyi değerlerin güzelmiş o zaman canım, evet bak ben bulguru çok tüketiyorum evde pirinç pilavı yapmıyorum mesela hep bulgur, ayy demek aşıdan değilmiş o zaman önlem önlem önlem acil alarm var bizde :) mandalini günde 3 tane yiyorum zaten bugün portakal suyu filanda içim bari, sende dikkat et canım inşallah olmadan atlatırızharme canım ıs yerı hekımıne gıttım ben ewet demırın dusuk dedı demır agırlıklı beslenmem gerekıyormus ılk raporlarıma gore dusmus zaten dedıgım gıbı demır degerım bebegım sagolsun kendıne kendıne cekıyormus
sekerımde sımdılık ıyıymıs ama bu ılerleyen zamanlarda degısebılırmıs hamılelıgın seyrıne gore. dr un eger gereklı gorurse kan hapı takvıyesı yapabılır cunku kansızlık az var dedı. ama demır cok onemlıymıs bulgur fasulye kırmızı et tahıl tarhana bol bol tuket we taze sıkılmıs portakal suyu ıc dedı. bogazlarımı soyledım tetanoz asısınn etkısı olabılırmı dıye yok dedı soguk algınlı gelıyor sanırım onlemını al dedı. aksam ewe gıdıp bol bol sıcak ıhlamur we mandalın yıyoruz canım.
yaaa bana kalsa ben gece yarısı demem açarım ama eşim kızıyor bide komşular var malum :) eşim bana pskopatsın sen diyorhay maşallah öldürseler kalkıp süpürmem o saatte evi![]()
ewet canım aynen ama baktımda hawalar su ıkı gundur hatta pazartesıden berı serınledı canım bız ateslı oldugumuz ıcın dıkkat etmedık galıba. aynen dedıgın gıbı acıl onlem onlem onlemmmmiyi değerlerin güzelmiş o zaman canım, evet bak ben bulguru çok tüketiyorum evde pirinç pilavı yapmıyorum mesela hep bulgur, ayy demek aşıdan değilmiş o zaman önlem önlem önlem acil alarm var bizde :) mandalini günde 3 tane yiyorum zaten bugün portakal suyu filanda içim bari, sende dikkat et canım inşallah olmadan atlatırız
ahahha ayy çok iyimiş yaa bende tam aynısıyım hatta böcek olayına bittim sinek bile alamam yerdenkızlar bakın çok hoşuma gitti, aynııı benson kısım sadece soğuk havalarda diiiil ama her daim
![]()
kusum ben alt acma almıyıcam ablamın hıc kullandıgını hatırlamıyorum cunkı ayrıca bende yatak var bebıs ıcın yan falan yatırmak ıcın onu kullanırım lazım olursa bu bez paketlerı gıbı paketlerde olan alt acmalardan alcam kullan atlardan
sen ceyızını duzmussun yaz cımcımenın hayırlısıyla gelsınde gule gule kullanın kuzum resım ıstıyoruz
kız birşey bırakmadın aldın hepsini Doğumdan sonra gör bakalım sen çalış ben izne ayrılım da nispet yapalım kızlarla evden sana![]()
demi bence de hele çocuk olunca mümkün değil inanmıyorum ben de
kusum bız yıne kös kös ıse gelırız ecem cocugu alır o avm senın bu avm benım gezer![]()
bence de kızı da gezginci olur annesi gibi gör bak :)
BEN FİLLİ ÇARŞAFLA ONA UYGUN FİLLİ BATTANİYE ALDIM ÇOK GÜZEL VE UCUZLAR ALMADIYSANIZ ALIN TAVSİYE EDERİMKızlar english home da kargo bedava indirimi var bulutlu bebek battaniyesi istiyordum sizce alıyım mı gerek yok mu
http://www.englishhome.com.tr/bulut-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-pembe.html
% 50 İNDİRİMDELER BUGÜN ALDIM , BATTANİYELER 15 TL NEVRESİM TAKIMI 25 TL BİLGİNİZ OLSUN BİTMEDEN ALABİLİRSİNİZ BEN BEĞENDİMenghlshome de kuzum bak istersen 30 tl
canım arayıp sorsana dr una ben 19. haftada gırdım cunku ona gore randewunu al
22. hafta gec birde konyada bilmiyorumda burda randevu bulmak cok zor oluyorrrr hele prof ve devletteyse 3 aydan baslıyor ben özel muayenehanesinde yaptırıcam