- 20 Ocak 2011
- 594
- 336
- 323
BEN BUNU http://www.hepsiburada.com/mink-beb...?productId=eaksmgz0026781&categoryId=60000522teşekkür ederiz kızlar
yok canım beğenmemek değil beğendim tabi ki benim demek istediğim beklediğim gibi materyalde değilmiş diyorum hani ouf puf battaniyeleri var ya o mağazanın öyle sanmıştım nette görünce, çok güzeller ama indirim olacak dedi ya kadın bekleyim dedim zaten orda mavi bulutlu yoktu gelecek daha dedi ondan için rahat etsin kuzum bebişinde güle güle kullansın inşallah
buralar baya sessiz ıssız kalmış canım. senin nasıl gidiyor asıl hala var mı bulantın falan? yolculuk yaklaştı mı? kendine de bebişine de ve kızına da çok dikkat etSelam kizlar nasilsinizZzz...cok yogunummm gitme.hazirligi icindeyimmmm...babam.yanimdaydi benden 3 ssaat uzaklikta bir sehirde...onunla ilgilendimmm..nasil gidiuorrr
buralar baya sessiz ıssız kalmış canım. senin nasıl gidiyor asıl hala var mı bulantın falan? yolculuk yaklaştı mı? kendine de bebişine de ve kızına da çok dikkat et
oh ohh gez al herşeyi bacım..Bizim yerimize de alDur atıyim kusum ben yat yatma reflü yastıgı vs de alıcam bunları silikonları yani yatagına süs bebek arabasına vs koymak icin aldım. 5 tlydi nolcak :) Alt acma cooooooook güzel ben kullanırım. En icime sinen bu oldu hic olmadı emzirirken kullanırım kalın bayagı pofuduk bişi
Resimleri atarım dur kendi çektigim mi olsun netten mi bulayım acaba
Hahhahahaha bugünde beşiğine yatak örtüsü aldım
Ammaaaa dedikodu yapmıssınız haaa pis gıybetçilerO kadar bosuna mı okuduk B bsrd
Hahahhaaha 6 aydan önce calısmam 40ı cıkmadan bile gezerim fink fink
Hahahhaa benden beter olcak anne karnındann alısıyobu saatten sonra durmak yok o indirim senin bu indirim benim
Günaydın canım..Aminnnn o günleri 4 gözle bekliyorum :)gunaydınn tatılcı annıslerrrrvee bır pazartesıye daha hosgeldık :) herkesın gunu guzel gecsın ınsallahh bebıslerımız mutlu mutlu teppıklesın bızısu gıbı akıp gesın gunumuz weee bız kendımızı bır an once ewımıze atalımmm
daha hareket yokmu canım senın bebısteeGünaydın canım..Aminnnn o günleri 4 gözle bekliyorum :)
Yok canım yaa..Arada çok küçük oluyo sonra gün boyu yok hiçbirşeydaha hareket yokmu canım senın bebıstee
o kucukler bebıstır ıste canım onlar cogalır zamanlaYok canım yaa..Arada çok küçük oluyo sonra gün boyu yok hiçbirşey
canım alerjı olmasın onlar kırmızı felanmı yoksa sadece sıslıkmıııkızlar günaydın bacaklarımda bozuk para şeklinde şişlikler çıkmış kıpkırmızı dokununca canım yanıyor 1 tane vardı bir yere vurdum sandım 15 gündür geçmek üzereydi bu sabah farkettimki diğer bacağımın ön ve arkasında birer tane daha çıkmış siz böyle birşye yaşadınızmı çok korkuyorum
hahahahböyle adaletin ben taa hastayım diyip 5 gün rapor alan aplamıssss süs püs o biçim gezmelerde benim şaftım kayık hala çalışıyorum poncikella
geçen gün bende sırtüstü yattım karnımda toplanır gibi oldu :) sonra da yazık rahatsız olmasın diye yatmadım :) İnşallah hareketlenir bu hafta 19.haftadayız artık yani..o kucukler bebıstır ıste canım onlar cogalır zamanlasen durt arada karnını yada sırt ustu yat o zaman muhakkak oynuyorlar benım kızce hele rahatsızmı oluyo nedır bı oraya bı oraya gecıp duruyo. mesela ne zaman hareketlense esımın elını koyuyorum hıssedıyormu ne duruyor hemen teppıklemıyo babasını
bende dıyebılır mıyım pekı denız APLA
Kıpkırmızı canım dokununca sert ama darbe almış gibi acıyorcanım alerjı olmasın onlar kırmızı felanmı yoksa sadece sıslıkmııı
:))) oooo hoşgeldiniz efenimmm şeref verdiniz nasıl iyileştiniz mi yoksa 5 gün full yattınız mı kıyamam :)ahahahaha kızım her güzel şeyin bir sonu var.. bak işte geldim burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?