2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Selamlar. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Martın ilk haftası oğlumu kucağıma alacağım inşallah. İlk bebeğimiz olacak

ooo neler yemedım kı dunyaları yedım kalmdı sıze hıc bır sey:):)
afiyet bal şeker olsun göbüş olsun inşallah :D bende yedim valla ohh mis kahvemi ve sodamıda içtim annemle konuşmamıda yaptım :D kadın 2 gündür helak oldu englsh home gitmekten diyoki dün almadığım şeyleri rüyamda gördüm şimdi almaya gidiyorum hahahah :D bende rüyamda gördüm yaa şaka gibi kabusum oldu

Selamlar. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Martın ilk haftası oğlumu kucağıma alacağım inşallah. İlk bebeğimiz olacak
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım..Benim de ilk ve oğlum olacak İnşallah..

afiyet bal şeker olsun göbüş olsun inşallah :KK70: bende yedim valla ohh mis kahvemi ve sodamıda içtim annemle konuşmamıda yaptım :KK70: kadın 2 gündür helak oldu englsh home gitmekten diyoki dün almadığım şeyleri rüyamda gördüm şimdi almaya gidiyorum hahahah :KK70: bende rüyamda gördüm yaa şaka gibi kabusum oldu
hepimiz english home manyağı olduk haa :KK70:benim bulunduğum şehirde şubesi yok gidemedim bir bulutlu battaniye aldım 2 katı fiyatına :KK70::KK70:

Sabah erken kalkmayalı aylar oldu evde miskinlik yapmaya bedenim ne cabuk alısmıs dengem sastı resmen.. Dogumdan sonra nasıl calısıcam acabaaaa cok meraktayım :KK70: bu arada ;
Ben yine gidiyorum english home a tatatatatataaaam

Kızlar selamlar bi ben uğraması english home a sanırım :D aklımda olsun..
Bu son zamanlarda kasik ağrım oluyo bol bol korkuyorum ama birsey yoktur inşallah yatıyorum duruyorum. Bir de her sabah geriniyorum dayanamıyorum. İnşallah bişey olmaz kızıma... daha hic hareketini hissetmedim kuzumun.. geçen eşime diyorum senin bu kızın neden hareket etmiyo ben burdayım demiyor diyorum. Göbeğini hareket ettiremiyodur benim tembel kızım diyor :)) en son fotosuna bakın göbeği yanlardan bile bombeli kızlar :D 16 haftalik burda meleğim bize bakıyor.

Eklentiler

• 20151012_111736.jpg
    20151012_111736.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar selamlar bi ben uğraması english home a sanırım :KK70: aklımda olsun..
Bu son zamanlarda kasik ağrım oluyo bol bol korkuyorum ama birsey yoktur inşallah yatıyorum duruyorum. Bir de her sabah geriniyorum dayanamıyorum. İnşallah bişey olmaz kızıma... daha hic hareketini hissetmedim kuzumun.. geçen eşime diyorum senin bu kızın neden hareket etmiyo ben burdayım demiyor diyorum. Göbeğini hareket ettiremiyodur benim tembel kızım diyor :)) en son fotosuna bakın göbeği yanlardan bile bombeli kızlar :KK70: 16 haftalik burda meleğim bize bakıyor.
benim oğlan da tembel cnm hissettirmiyo kendini hiç..Maşallah kızına canım uyuyorlar herhalde bebişler..

Ben yeni geldiimmm kızlaaaar
@seduf un da dedigi gibi english homeu topladım :KK70:
5 yastık 1 i yün 1i kaz 3ü silikon
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
2 alt acma havlusu yedegi
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım

kusum ben alt acma almıyıcam ablamın hıc kullandıgını hatırlamıyorum cunkı ayrıca bende yatak var bebıs ıcın yan falan yatırmak ıcın onu kullanırım lazım olursa bu bez paketlerı gıbı paketlerde olan alt acmalardan alcam kullan atlardan
sen ceyızını duzmussun yaz cımcımenın hayırlısıyla gelsınde gule gule kullanın kuzum resım ıstıyoruz

Sabah erken kalkmayalı aylar oldu evde miskinlik yapmaya bedenim ne cabuk alısmıs dengem sastı resmen.. Dogumdan sonra nasıl calısıcam acabaaaa cok meraktayım :KK70: bu arada ;
Ben yine gidiyorum english home a tatatatatataaaam
kız birşey bırakmadın aldın hepsini :KK70::KK70:Doğumdan sonra gör bakalım sen çalış ben izne ayrılım da nispet yapalım kızlarla evden sana ;)

kız birşey bırakmadın aldın hepsini :KK70::KK70:Doğumdan sonra gör bakalım sen çalış ben izne ayrılım da nispet yapalım kızlarla evden sana :KK66:
ayyy o günler gelcek mi acaba yaa ama bana hiç inandıırıcı gelmiyor alışmış bunlar anam çalışmaz :D

Back