2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Aynen canim tembel herlde annesine çekmiş demek
benimki kıpır kıpır artık çok net hissediyorum demekki anasına çekmiş hahaha hafta sonu gelsin dinlencem derim yatak yorgan ne bulduysam yıkarım evi temizlerim yemek yaparım boş oturmam hiç dün gece saat 10 da süpürge açtım

harme canım ıs yerı hekımıne gıttım ben ewet demırın dusuk dedı demır agırlıklı beslenmem gerekıyormus ılk raporlarıma gore dusmus zaten dedıgım gıbı demır degerım bebegım sagolsun kendıne kendıne cekıyormus sekerımde sımdılık ıyıymıs ama bu ılerleyen zamanlarda degısebılırmıs hamılelıgın seyrıne gore. dr un eger gereklı gorurse kan hapı takvıyesı yapabılır cunku kansızlık az var dedı. ama demır cok onemlıymıs bulgur fasulye kırmızı et tahıl tarhana bol bol tuket we taze sıkılmıs portakal suyu ıc dedı. bogazlarımı soyledım tetanoz asısınn etkısı olabılırmı dıye yok dedı soguk algınlı gelıyor sanırım onlemını al dedı. aksam ewe gıdıp bol bol sıcak ıhlamur we mandalın yıyoruz canım.

hay maşallah öldürseler kalkıp süpürmem o saatte evi

iyi değerlerin güzelmiş o zaman canım, evet bak ben bulguru çok tüketiyorum evde pirinç pilavı yapmıyorum mesela hep bulgur, ayy demek aşıdan değilmiş o zaman önlem önlem önlem acil alarm var bizde :) mandalini günde 3 tane yiyorum zaten bugün portakal suyu filanda içim bari, sende dikkat et canım inşallah olmadan atlatırız

kızlar bakın çok hoşuma gitti, aynııı ben son kısım sadece soğuk havalarda diiiil ama her daim

Eklentiler

• 12122657_10153596984260280_7186556985226046295_n.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 48
ewet canım aynen ama baktımda hawalar su ıkı gundur hatta pazartesıden berı serınledı canım bız ateslı oldugumuz ıcın dıkkat etmedık galıba. aynen dedıgın gıbı acıl onlem onlem onlemmmm

hadı bakalımmm geldı hafta sonuuuu canlarımmm herkese sımdıden ıyı tatıllerrr guzel guzel dınlenın annıslerr bol bol oksıjen alın ama hasta olmayınnn

herkese iyi hafta sonlarıııııııııı mutlu mesut hasta olmadan bir hafta sonu geçirin ve pazartesi geri gelin öptüm hepiciğiniziii

Dur atıyim kusum ben yat yatma reflü yastıgı vs de alıcam bunları silikonları yani yatagına süs bebek arabasına vs koymak icin aldım. 5 tlydi nolcak :) Alt acma cooooooook güzel ben kullanırım. En icime sinen bu oldu hic olmadı emzirirken kullanırım kalın bayagı pofuduk bişi
Resimleri atarım dur kendi çektigim mi olsun netten mi bulayım acaba

kız birşey bırakmadın aldın hepsini Doğumdan sonra gör bakalım sen çalış ben izne ayrılım da nispet yapalım kızlarla evden sana

Hahhahahaha bugünde beşiğine yatak örtüsü aldım

demi bence de hele çocuk olunca mümkün değil inanmıyorum ben de

Ammaaaa dedikodu yapmıssınız haaa pis gıybetçiler O kadar bosuna mı okuduk B bsrd

kusum bız yıne kös kös ıse gelırız ecem cocugu alır o avm senın bu avm benım gezer

Hahahhaaha 6 aydan önce calısmam 40ı cıkmadan bile gezerim fink fink

bence de kızı da gezginci olur annesi gibi gör bak :)

Hahahhaa benden beter olcak anne karnındann alısıyo bu saatten sonra durmak yok o indirim senin bu indirim benim

canım arayıp sorsana dr una ben 19. haftada gırdım cunku ona gore randewunu al

doktor 22 dedi canım yaa galiba o hafta içinde gitmem gerekiyor
22. hafta gec birde konyada bilmiyorumda burda randevu bulmak cok zor oluyorrrr hele prof ve devletteyse 3 aydan baslıyor ben özel muayenehanesinde yaptırıcam

burda çok kolay randevu almak ertesi güne hemen veriyorlar yani bugüne kadar öyle oldu maşallah diyorum nazar değmesin şöyle bi baktım netten 29. haftaya kadar yapılıyor diyo ben 22 yi doldurmadan gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…