afiyet bal şeker olsun göbüş olsun inşallahooo neler yemedım kı dunyaları yedım kalmdı sıze hıc bır sey:):)
Allah bağışlasın canım erkek benimki de İnşallah Rabbim nasip ederse kucağıma almayı..Birde oğlum var 3yaşında senin ne cinsiyeti
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin tatlım..Benim de ilk ve oğlum olacak İnşallah..Selamlar. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Martın ilk haftası oğlumu kucağıma alacağım inşallah. İlk bebeğimiz olacak
Selamlar. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Martın ilk haftası oğlumu kucağıma alacağım inşallah. İlk bebeğimiz olacak
hayırlı olsun sevgılı anne adayları saglıcakla kucaklarımıza alırız ınsallahhhRabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
hosgeldım canım saglıkla kucagına al ınsallah:):)Slm arkadaşlar bende mart annesi olacagim inşallah dün doktora gittim bebeğim kız olacakmis rabbim herkese sağlıklı sihhatli li evlatlar versin
gozun aydın canım :):) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın:)Selamlar. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Martın ilk haftası oğlumu kucağıma alacağım inşallah. İlk bebeğimiz olacak
tşk ler inşallah canım..ilkini bir kurtarsaydık hayırlısıyla..İnşallah sizinde sonra kızınız olsun
hepimiz english home manyağı olduk haaafiyet bal şeker olsun göbüş olsun inşallahbende yedim valla ohh mis kahvemi ve sodamıda içtim annemle konuşmamıda yaptım kadın 2 gündür helak oldu englsh home gitmekten diyoki dün almadığım şeyleri rüyamda gördüm şimdi almaya gidiyorum hahahah bende rüyamda gördüm yaa şaka gibi kabusum oldu
iyi yapmışsın canım en güzeli..Benim oğlumda hamilelik çok.güzel.geçti doğum yapincabebekligi falan ondan hemen düşündüm
Selamlar. Ben de inşallah mart annesi olacağım. Martın ilk haftası oğlumu kucağıma alacağım inşallah. İlk bebeğimiz olacak
.Rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim oğlan da tembel cnm hissettirmiyo kendini hiç..Maşallah kızına canım uyuyorlar herhalde bebişler..Kızlar selamlar bi ben uğraması english home a sanırımaklımda olsun..
Bu son zamanlarda kasik ağrım oluyo bol bol korkuyorum ama birsey yoktur inşallah yatıyorum duruyorum. Bir de her sabah geriniyorum dayanamıyorum. İnşallah bişey olmaz kızıma... daha hic hareketini hissetmedim kuzumun.. geçen eşime diyorum senin bu kızın neden hareket etmiyo ben burdayım demiyor diyorum. Göbeğini hareket ettiremiyodur benim tembel kızım diyor :)) en son fotosuna bakın göbeği yanlardan bile bombeli kızlar16 haftalik burda meleğim bize bakıyor.
Ben yeni geldiimmm kızlaaaar
@seduf un da dedigi gibi english homeu topladım
5 yastık 1 i yün 1i kaz 3ü silikon
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
2 alt acma havlusu yedegi
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım
kız birşey bırakmadın aldın hepsiniSabah erken kalkmayalı aylar oldu evde miskinlik yapmaya bedenim ne cabuk alısmıs dengem sastı resmen.. Dogumdan sonra nasıl calısıcam acabaaaa cok meraktayımbu arada ;
Ben yine gidiyorum english home a tatatatatataaaam
ayyy o günler gelcek mi acaba yaa ama bana hiç inandıırıcı gelmiyor alışmış bunlar anam çalışmazkız birşey bırakmadın aldın hepsiniDoğumdan sonra gör bakalım sen çalış ben izne ayrılım da nispet yapalım kızlarla evden sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?