2016 Mart Anneleri Goygoy :)

peki kızlar bu detaylı ultrason en son ne zaman yapılabilir. doktorum bana 22. hafta da yaptır dedi bi prof önerdi adamdan randevu alacam ama ne zamana alayım bilemedim 22. hafta dolunca mı almam lazım yoksa 22. haftanın içinde mi almam lazım?

bana 20. haftada dedi ama perinatolog o hafta yurtdısında olcakmıs o yüzden 20+2de olucam gittiğimde

demir kullanıyorum canım evet, şekere bende şaşırdım bu iyi bişi şeker yüklemesi yaptırmayabilirim aile hekimliğindeki hemşireye kalsa bir ay sonra yapacaktı hemen doktoruma sormam lazım dedim, kurumda doktorumuz yok canım anca çarşamba kendi doktorum bakar, bende düşük değerlere bakıyorum şimdi ne anlama geliyo diye :) şimdilik korkulcak durum yok gibi çünkü normal bir insana göre düşük yüksek gösteriyo burda hamilelikte 1.trimester 2.trimester de bile değer aralıkları değişiyomuş şimdi bakıyorum
ayyy keske anlayabılsek tatlım yaa bak ben degıstıgını bıle bılmıyordummmm senın gene carsamba benım taaaa 2 kasımda en yakın sensın o zaman ılk senden beklıycez haberlerı bende pazartesı ıs yerı hekımıne sorcam. aslında esım de aksam wardıyasında raporlarımı getırse gelırken bugun bıle sorabılırım aslında :) havalımanında calıstıgım ıcın burdada kucuk bır klınık war hem rahatsızlanan yolculara hemde personellere bakıyor bakıyım esımle konusayım bı . bız karı koca havalımannda calısıyoruz

peki kızlar bu detaylı ultrason en son ne zaman yapılabilir. doktorum bana 22. hafta da yaptır dedi bi prof önerdi adamdan randevu alacam ama ne zamana alayım bilemedim 22. hafta dolunca mı almam lazım yoksa 22. haftanın içinde mi almam lazım?
bana dr um kendı soyledı hatta kendısı randewu aldı bana hastane ıcınde oldugu ıcın 45 tl odedım hatta

bana dr um kendı soyledı hatta kendısı randewu aldı bana hastane ıcınde oldugu ıcın 45 tl odedım hatta
ya benim randevu alacağım adam aslında devlet hastanesinde ama prof olunca kokuyorum açıkcası ödeyeceğim ücretten ama olsun değer bebiş için de zamanını bilemedim ben yalnız :KK43:

ya benim randevu alacağım adam aslında devlet hastanesinde ama prof olunca kokuyorum açıkcası ödeyeceğim ücretten ama olsun değer bebiş için de zamanını bilemedim ben yalnız :KK43:
canım arayıp sorsana dr una ben 19. haftada gırdım cunku ona gore randewunu al

22. hafta gec birde konyada bilmiyorumda burda randevu bulmak cok zor oluyorrrr hele prof ve devletteyse 3 aydan baslıyor ben özel muayenehanesinde yaptırıcam

canım 20 dk felan surdu bebegın ayaklarını kollarını ayak we el parmaklarını bobreklerıne kalbıne sindirim sistemıne plsentana beynıne omurunua kısacası herseyıne bakılıyor kac cm oldugu gelısımı ne kadarlık oldugu soylenıyor sende ızlıyorsun tabıkı benım karsımda buyuk ekran wardı ısıklarıda kapadılar sınema gıbı ızledım bebegımı:eek:cok guzeldı yaa en son 4 boyutlu gosterıyor
canım nerede girdin ayrıntılıya bende haftaya giricem izmirdeyim sende izmirdeymişsin

canım nerede girdin ayrıntılıya bende haftaya giricem izmirdeyim sende izmirdeymişsin
ben ayrancılar medıfema hastanesıne gıdıyorum canım dr umda orda hastanede gırdım ayrıntılıyada baska bır yere gıtmene gerek yok dedı dr um zaten ayrıntılıdan sonra kendısıde baktı eger gazıemır ve cevresınde oturuyorsan hastanemı tavsıye ederım. her ay arıyorlar benı hastanemızden memnunmusunuz dıye.

ben ayrancılar medıfema hastanesıne gıdıyorum canım dr umda orda hastanede gırdım ayrıntılıyada baska bır yere gıtmene gerek yok dedı dr um zaten ayrıntılıdan sonra kendısıde baktı eger gazıemır ve cevresınde oturuyorsan hastanemı tavsıye ederım. her ay arıyorlar benı hastanemızden memnunmusunuz dıye.
yok canım bornovadayım ters kalıyor

kızlar bu şeker demir hangi tahlil sonucunda çıkıyor anlamadım harme harme
çarşamba aşı olmaya gittiğimizde kan aldılar canım 2 tüp onun sonuçları bunlar, hatta 3 aralıkta yine gitcem aile hekimliğine yine kan alıp kontrol edeceklermiş
canım bana 19+1 de bakıldı ayrıntılı doktorum kendi baktı. bence 22 yi doldurmayı bekleme derim şimdi bile gitsen olur
:KK70:yalnız bişiy eklemeyi unutmuşum duaya ben yarın gidebileceğim anca o yüzden benim gideceğim english home a bugün gidenler benim beğeneceklerimi almasın inşallah bida amin:rolleyes:
Allah iyiliğini versin Amin o zaman :KK70:
ayyy keske anlayabılsek tatlım yaa bak ben degıstıgını bıle bılmıyordummmm senın gene carsamba benım taaaa 2 kasımda en yakın sensın o zaman ılk senden beklıycez haberlerı bende pazartesı ıs yerı hekımıne sorcam. aslında esım de aksam wardıyasında raporlarımı getırse gelırken bugun bıle sorabılırım aslında :) havalımanında calıstıgım ıcın burdada kucuk bır klınık war hem rahatsızlanan yolculara hemde personellere bakıyor bakıyım esımle konusayım bı . bız karı koca havalımannda calısıyoruz
biliyorum canım ig den :KK48: bence de sen bugün baktır h.sonu çatlarız yoksa biz :KK70:
aaa öyle mii bende izmirdeyim bucada :)
yine ne yediniz arkadaaasss doyun azıcık doyuun harme harme B bsrd begri begri S seduf
sormaaaa yidim yidim yine yidim :KK48: hatta değerlerimde şekeri düşük görünce kendimi ödüllendirip bir de tatlı çaktım :KK70::KK70:

Back