2016 Mart Anneleri Goygoy :)

harme sen iki kat ye canımcım.....

kızlar ayy şu ayrıntılı ultrason için kafama takıldı ne kadara yapıyo doktorum diye...valla ücretleri görünce bi 300 lirayı gözden çıkarmıştımda gerisi Allah kerim diyodum ve doktorumu aradım ücret için sekreter kızlarla konuştum adama soramadım tabi....neyse kendi hastalarından ücret almıyomuş muayene ücreti dışında...bizde sağlık personeliyiz diye muayene ücreti de almıyo zaten bizden...ohhhh benim ayrıntılı ücretsiz oluyo......

ohh süper olmuş kuzum gözünaydın :) benimde kendi doktorum yaptı normal muayene ücreti ile

yaa sen daha yakınsınn ne guzel buluşak bigun valla ttu89 da gelir bi mart anneleri çıkarması yapak ağırlaşmadan :)

yedık yeemeklerı agırlık cokuwerdı yaaa
off sorma odadaki iki arkadaşımda hastaneye gitti yalnızım hiç konuşmayınca daha bi beter sardı uyku dört bir yanımı
yaa sen daha yakınsınn ne guzel buluşak bigun valla ttu89 da gelir bi mart anneleri çıkarması yapak ağırlaşmadan :)
eveeet daha yakınım :) oluuurr buluşak valla ne güzel olur

off sorma odadaki iki arkadaşımda hastaneye gitti yalnızım hiç konuşmayınca daha bi beter sardı uyku dört bir yanımı

eveeet daha yakınım :) oluuurr buluşak valla ne güzel olur
afiyet olsunnn aynen uyucam şimdiiiiiiii o dereceee
ayyy ne yapsak azıcık bır yastık olsada uyusak 3 saat su gıbı gecer ınsallahhhhh. ben ewe gıdınce 2 saat kadar uyuyorum walla

ayyy ne yapsak azıcık bır yastık olsada uyusak 3 saat su gıbı gecer ınsallahhhhh. ben ewe gıdınce 2 saat kadar uyuyorum walla
ben de uyuyorum kociş yemek hazırlıyo azcık bende yardım ediyorum yemek yiyip tv karşısında başlıyom uyumaya:)

Slm arkadaşlar bende mart annesi olacagim inşallah dün doktora gittim bebeğim kız olacakmis rabbim herkese sağlıklı sihhatli li evlatlar versin
hoşgeldin canım.Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..İlk mi senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…