2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aaaa hiç bilmiyodum ne manyak bu aile hekimliğindekiler aradım çok yoğunum gelmeniz lazım diyo desene internetten bak diye gıcık :KK11: sağol şekerim :KK15:
aynen yaaa cok kalabalıkmıs bugun aıle hekımlıgı bende esıme dedım hazır gıtmısken o gıcık kadını degıstır dıger dr a gecelım dedım demıslerkı aynı merkezden dr degıstırme olmuyor cok ıstıyorsanız baska saglık ocagına gıdın dıyeeee. ay delırıcıgımmmm o aıle hekımıne tahammul edemıyorum

ttu89 ttu89 kız benim sonuçlar bi garip mi ya bana mı öyle geldi. şeker düşük 61 çıkmış demirim normal 163 çıkmış ekleyim de bak sonuçlarıma

ttu89 ttu89 kız benim sonuçlar bi garip mi ya bana mı öyle geldi. şeker düşük 61 çıkmış demirim normal 163 çıkmış ekleyim de bak sonuçlarıma
ekle canımda bende anlamıyorum kıı seker dusukse ıyı heralde ben pazartesı gunu getırıp bırde ıs yerı hekımıne gostermeyı dusunuyorum belkı o bıseyler der dr uma gıdene kadar. walla bende o kadar demır hapı ıcmeme ragmen 89 cıkmıs seker 70 tatlı yememe seker sewmeme ragmen

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 2.jpg
    2.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 43
aynen yaaa cok kalabalıkmıs bugun aıle hekımlıgı bende esıme dedım hazır gıtmısken o gıcık kadını degıstır dıger dr a gecelım dedım demıslerkı aynı merkezden dr degıstırme olmuyor cok ıstıyorsanız baska saglık ocagına gıdın dıyeeee. ay delırıcıgımmmm o aıle hekımıne tahammul edemıyorum
aslında aynı yerde çalıştıkları için değiştirmiyolar....geçenlerde benim oğlanı eşim götürmüştü eski hekime...o da binbir nazla bakmış eşimde kızmış....zaten ne zaman rahatsız olsam ne rapor alabiliyorum ne de doğru düzgün bakıyodu....bizde evimize daha yakın bi yere taşıdık...halbuki aynı sağlık ocağında başka hekime taşıyalım dedik o da hani aynı yerdeyiz şimdi hoş olmuyo gibilerinden laf etti....nasıl sinirlenmiştim...ama şimdiki hekimimiz çok iyi sağolsun hiç sıkıntı vermiyo.geçen hastayken gittim aman dikkat et daha kötü olursan mutlaka hastaneye git dedi..bende zaten hastanede çalışıyorum dedim..kadında terzi kendi söküğünü dikemiyo dimi dedi bana....

günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri:anneadayı: Cumanız mübarek olsun bugün herkes güzel güzel haberler alsın tatlı tatlı tekmeler yesin inşallah :KK66: hasta olanlar hemencecik iyileşsin herkes englishhome da aradığını bulsun amin :cool:

dün filli nevresimi bulamayan bugün baska yeerde bulsun amiin

senınkı baya ayrıntılı bakılmıs canım ama sekerın dusuk olması ıyıdır heralde demır ılacı kullanıyorsun demırın de ıyı gıbı sankı kolestrol hangısı ıyı hangısı kotu onu bılemedım sen en ıyısı dra sor ıs yerı hekımın felan warmı benımkı bu kadar ayrıntılı bakılmamıs

Aa ben haastanede yatarken sanırım ondan kacırdım ben orayı :KK56: uzun mu sürüyor farklı birsey yapıyorlar mı
canım 20 dk felan surdu bebegın ayaklarını kollarını ayak we el parmaklarını bobreklerıne kalbıne sindirim sistemıne plsentana beynıne omurunua kısacası herseyıne bakılıyor kac cm oldugu gelısımı ne kadarlık oldugu soylenıyor sende ızlıyorsun tabıkı benım karsımda buyuk ekran wardı ısıklarıda kapadılar sınema gıbı ızledım bebegımı:eek:cok guzeldı yaa en son 4 boyutlu gosterıyor

canım 20 dk felan surdu bebegın ayaklarını kollarını ayak we el parmaklarını bobreklerıne kalbıne sindirim sistemıne plsentana beynıne omurunua kısacası herseyıne bakılıyor kac cm oldugu gelısımı ne kadarlık oldugu soylenıyor sende ızlıyorsun tabıkı benım karsımda buyuk ekran wardı ısıklarıda kapadılar sınema gıbı ızledım bebegımı:eek:cok guzeldı yaa en son 4 boyutlu gosterıyor

Yaaaaaaaaaaaaaaaa cok sabırsızlaandım şimdii coooooookkkkkkkkkk

senınkı baya ayrıntılı bakılmıs canım ama sekerın dusuk olması ıyıdır heralde demır ılacı kullanıyorsun demırın de ıyı gıbı sankı kolestrol hangısı ıyı hangısı kotu onu bılemedım sen en ıyısı dra sor ıs yerı hekımın felan warmı benımkı bu kadar ayrıntılı bakılmamıs
demir kullanıyorum canım evet, şekere bende şaşırdım bu iyi bişi şeker yüklemesi yaptırmayabilirim aile hekimliğindeki hemşireye kalsa bir ay sonra yapacaktı hemen doktoruma sormam lazım dedim, kurumda doktorumuz yok canım anca çarşamba kendi doktorum bakar, bende düşük değerlere bakıyorum şimdi ne anlama geliyo diye :) şimdilik korkulcak durum yok gibi çünkü normal bir insana göre düşük yüksek gösteriyo burda hamilelikte 1.trimester 2.trimester de bile değer aralıkları değişiyomuş şimdi bakıyorum

kızlar bu şeker demir hangi tahlil sonucunda çıkıyor anlamadım harme harme

peki kızlar bu detaylı ultrason en son ne zaman yapılabilir. doktorum bana 22. hafta da yaptır dedi bi prof önerdi adamdan randevu alacam ama ne zamana alayım bilemedim 22. hafta dolunca mı almam lazım yoksa 22. haftanın içinde mi almam lazım?

günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri:anneadayı: Cumanız mübarek olsun bugün herkes güzel güzel haberler alsın tatlı tatlı tekmeler yesin inşallah :KK66: hasta olanlar hemencecik iyileşsin herkes englishhome da aradığını bulsun amin :cool:
ha haaa english home kısmına bıttım :D:D:D

:KK23:yok daha ızlemem zaten yettı bana ama cıdden ya normal dogum daha ıyı gıbı epıdural da super bır anestezı yontemı duruyor
aynen canım benım nıyetım normal olmadı baktım cok zorlanıyorum epıdural ıstıycem ama saglık acısından bır sıkıntı olmadıkca sezeryan dusunmuyorum

Back