Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayenem vardı yaaa tahlil yapılacaktı. Ama yapamadık :) teyzeme geldim simdi kahvaltıyaa
Amiiiiiin canım amiiiiin.. İndirimdeyken alayım dedim :) Bide 3 defa girdim bisey aldım cıktım kasadaki kadın diyoki bari toptan liste yapsaydın
Aminnnnn canım tüm yavrularımız insallah
Filli nevresim kaldı onuda alınca tamamım
Ateş beni çağırıyoooooo
Yaa cok güzel degiller miydi ben bugünde baska bi eng home gidicem @denissineb ve @bsrd siparıislerine bakcam
Olsun ben de hamileyim banane banane.Bbenimki beni düşünecek mi bakalımonu da söylemeyle bide benim eşim hamileyken her istediğimi yapar el üstünde tutar daha bi ayrı bakar bana....muhtemelen hamileliğimin etkisi vardır bu düşüncesinde....
Aynen vala bide alışıyolar bunlarEn güzeli hic bisey yapmamak ki bu ara hazırlaanmak bana iskence geliyo
sende biraz naz yap canımcım yaaaa...duygusala bağla tatlımm....artık bizim 8 sene bitiyo olsun artık o kadar...daha öncesi de var tabiii sevgili olduğumuz dönem ettimi sana 9 sene....sende biraz naz yap naz....Olsun ben de hamileyim banane banane.Bbenimki beni düşünecek mi bakalım
carsamba ası olan arkadaslar dr dan kan tahlılı sonuclarını aldılarmı acabaaa merak edıyorum nasıl cıktı sonuclarr. benım seker 70 cıkmıs demır 89 dr a taaa ayın 2 sınde gıtcem aıle hekımıde pek bısey dememıs ne yapsakkkk
evet insan söylerde ona göre önlem alırız yani, bende ağrı olmaz inşallah dedim olur biraz dedi sadece başka bişi demedi, bende bugün arayıp öğreneyim çıkmış mı çıkmamış mı ona göre gideyim alayım çarşamba doktorum baksın sonuçlara, aile hekimliğindeki yorumları takmıyorum da en başta yaşadıklarımdan dolayı, bildiğin hemşireye ben açıklamıştım hangi değerin pozitif hangi değerin negatif olması gerektiğiniayy olabılır belkı dee aıle hekımı denen o cadaloz kadına ısrarla sordum yan etkısı olurmu dıye hıc bırsey olaz deyıp benı dıkkate almadı ama ya. sımdı esım tahlıl sonuclarını almıs kansızlık cıkmıs kendı dr uma gostermem gerekıyormus ılac ıcın .
Ayy canım aşkım çiçek göndermiş bana o kadar şeeee ettim bende şimdi beni pişman ettisende biraz naz yap canımcım yaaaa...duygusala bağla tatlımm....artık bizim 8 sene bitiyo olsun artık o kadar...daha öncesi de var tabiii sevgili olduğumuz dönem ettimi sana 9 sene....sende biraz naz yap naz....
yaptırdım canım 5 ekımde yaptırdım hatta orda ogrendım kızım olucagınııAlakasız olacak ama sen detaylını yaptırdın mı canım 21. haftada görünüyon yaa
aaaa su an kınadım senı bı dur canım sende bak adam dusunmus bır seyler :):)Ayy canım aşkım çiçek göndermiş bana o kadar şeeee ettim bende şimdi beni pişman etti
ınternetten bakabılıyorsun canım sonuclarına adın soyadın ve tc ıle ben az once baktım eskı sonuclarımı felan karsılastırdım tabıkı hıc bırsey anlamadım izmir halk saglıgı labaratuar sonucları yaz googlaevet insan söylerde ona göre önlem alırız yani, bende ağrı olmaz inşallah dedim olur biraz dedi sadece başka bişi demedi, bende bugün arayıp öğreneyim çıkmış mı çıkmamış mı ona göre gideyim alayım çarşamba doktorum baksın sonuçlara, aile hekimliğindeki yorumları takmıyorum da en başta yaşadıklarımdan dolayı, bildiğin hemşireye ben açıklamıştım hangi değerin pozitif hangi değerin negatif olması gerektiğini
eşinin günahını almışsın.....Ayy canım aşkım çiçek göndermiş bana o kadar şeeee ettim bende şimdi beni pişman etti
bujubuju canım bak sana bır sey anlatayım bademcık amelıyatı olacaktım bır gun once actım ınternette arastırdım ıkı gozum ıkı cesme doktoru aradım ben vazgectım olmıycam dıye doktor benı ıkna ettı ve o anlatılanların hepsı bosmus yanı ınsanları korkutmaktan baska bır seye yaramıyormus ne gram acı ve bır sey oldu o yuzden ıcını rahat tut sen ızleme arastırma doktorun gereklı bılgılerı verır sana
Ay vala öyle canım :)Dfn1903 ayyy ne kadarda guzellllllll
aaaa hiç bilmiyodum ne manyak bu aile hekimliğindekiler aradım çok yoğunum gelmeniz lazım diyo desene internetten bak diye gıcık sağol şekerimınternetten bakabılıyorsun canım sonuclarına adın soyadın ve tc ıle ben az once baktım eskı sonuclarımı felan karsılastırdım tabıkı hıc bırsey anlamadım izmir halk saglıgı labaratuar sonucları yaz googla
Vala şaşırdım doğrusu günahını aldım kocişiminaaaa su an kınadım senı bı dur canım sende bak adam dusunmus bır seyler :):)
Aynen canım :)eşinin günahını almışsın.....