- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
sız planı onceden yapmıssınız zaten canımKızlar Günaydın. Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama hiç bi planımız yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sız planı onceden yapmıssınız zaten canımKızlar Günaydın. Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz ama hiç bi planımız yok :)
Ayyy canım çok doğru söylüyorsun zaten bizimki paket servis gibi bişeydisız planı onceden yapmıssınız zaten canım
en guzel hedıye ıste daha sen ne yapacaksın hem sıra ondaymıs gercekten sevgılıler gununde sen sıranı salmıssın:):)Ayyy canım çok doğru söylüyorsun zaten bizimki paket servis gibi bişeydi
kuşum izleme de düşünme de zamanı gelince bi şekilde gelecekler yani ama benimde istediğim eğer olursa normal epidural geçen konuşuyordk eşimde nerden duyduysa artık olmaz yaa onda risk vardır ben izin vermiyorum dedi hahahvalla bılmıyorum sezeryan ızleyınce daha kotu oluyorum yıne en guzelı prenses dogum dedıklerı epıdural normal sanırım cancan
İnşallah canım..Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..Günaydın canım. Ne güzel dua etmişsin. Ablam tüp bebek denedi geçen ay olmadı, inşallah bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kuşum izleme de düşünme de zamanı gelince bi şekilde gelecekler yani ama benimde istediğim eğer olursa normal epidural geçen konuşuyordk eşimde nerden duyduysa artık olmaz yaa onda risk vardır ben izin vermiyorum dedi hahah
sen izleyerek değil doktorunla konuşarak yapmalısın bunu...internette iyiside var kötüsü de var...oyüzden kafanı bulandırma canım...benim ilk doğumum genel anesteziyle oldu....doktorum sen çok heyecanlısın sıkıntı yaşamayalım...gerçi oğluşumda çok kilolu ve iri bi bebekti...normali zaten yapamazdım hem kendi sağlık sorunum vardı....o yüzden en doğrusu doktorunla konuşarak karar ver canım...kusum ızleyıp karar vermeye calısıyorum prenses dogum yapmaya karar verdım normal olursa epıdural ıstıcem
güzel haberlerle gelin inşallah...
çok geçmiş olsun canım.....Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin....
dikkat et tatlım kendine...tabi zaman ilerleikçe denge mekanizması da değişiyo...oyüzden artık daha dikkatli olmak lazım.....bi de rahat ayakkabılar giymek gerekiyo sanırım artıkın....
cnm benim çok geçmiş olsun..Dikkat et topuklu ayakkabı falan da giyme gerçi ben düz giyiyorum arada ayağım yine dönüyor..Allahım korur meleklerimizi İnşallah..
seninki de benim kocanın aynısıymış ama dün ne olduysa çarşıya çıkmıştı...akşam şakayla karışık bana hediye mi bakmaya çıktın dedimdi...adam direk evet baktım dedi yaaa.insan bi sürpriz falan yapar dimi...benimki direk söyledi yaaa...Canım maalesef ki çalışıyorum. Zaten evde olsam da hazırlamam sevgililer günün de evde ne hazırlıklar yaptım adam eli boş geldi bu sefer de o düşünsün
Aynen öyle vala bu sefer kusura bakmasın sıra ondaen guzel hedıye ıste daha sen ne yapacaksın hem sıra ondaymıs gercekten sevgılıler gununde sen sıranı salmıssın:):)
yok canım gayet iyi çok şüküüürr ben helak oldum ona bişey olucak diyeayyy kuzum yaa kıyamam bebıs nasıl sıkıntı yok dımı
Adam yine bakmış kız bizimkin de tık yokseninki de benim kocanın aynısıymış ama dün ne olduysa çarşıya çıkmıştı...akşam şakayla karışık bana hediye mi bakmaya çıktın dedimdi...adam direk evet baktım dedi yaaa.insan bi sürpriz falan yapar dimi...benimki direk söyledi yaaa...
ayy olabılır belkı dee aıle hekımı denen o cadaloz kadına ısrarla sordum yan etkısı olurmu dıye hıc bırsey olaz deyıp benı dıkkate almadı ama ya. sımdı esım tahlıl sonuclarını almıs kansızlık cıkmıs kendı dr uma gostermem gerekıyormus ılac ıcın .belki iğnede etkilemiş olabilir bizi boğaz bakımından inşallah geçici bişeydir
canım benim bugün biraz daha iyiyim en azındn düne nazaran kociş iyi baktı bana bi ılık duş aldım yattım öksürük tıksırık devam edio
ne yapsak anlamıyorum kııı canım acaba saat bası alarm mı kursakkkAynen ben de öyle oluyorum yaa..Bide önceden ben hep soluma yatardım yada yüzüstü..Şimdi ne kadar sola yatmaya çalışırsam gece kendimi ya sırtüstü yada sağa dönmüş buluyorum..Niye ters gidiyor bu işler anlamıyorum
onu da söylemeyle bide benim eşim hamileyken her istediğimi yapar el üstünde tutar daha bi ayrı bakar bana....muhtemelen hamileliğimin etkisi vardır bu düşüncesinde....Adam yine bakmış kız bizimkin de tık yok
ohh ne güzel hayırlı olsun..Güle güle kullansın yaz bebek..
mağazada birşey kaldı mı ki? :) güle güle kullansın kuzucuk..
ben dedim ama topladı geldi mağazayı diye....
maşallah kuzum bombalamışsın adeta bende yastık, yastık kılıfı, lastikli çarşaf,triko battaniye,alt açma ve kundak havlu aldım çifter çifter
Aynen öyle vala bu sefer kusura bakmasın sıra onda