• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla bılmıyorum sezeryan ızleyınce daha kotu oluyorum yıne en guzelı prenses dogum dedıklerı epıdural normal sanırım cancan
kuşum izleme de düşünme de zamanı gelince bi şekilde gelecekler yani ama benimde istediğim eğer olursa normal epidural geçen konuşuyordk eşimde nerden duyduysa artık olmaz yaa onda risk vardır ben izin vermiyorum dedi hahah :D

kuşum izleme de düşünme de zamanı gelince bi şekilde gelecekler yani ama benimde istediğim eğer olursa normal epidural geçen konuşuyordk eşimde nerden duyduysa artık olmaz yaa onda risk vardır ben izin vermiyorum dedi hahah :KK70:

benımkıde dıyor mıllet catır catır doguruyor gıt sende dogur dıyor bana delı o cıkarcakya

kusum ızleyıp karar vermeye calısıyorum prenses dogum yapmaya karar verdım normal olursa epıdural ıstıcem
sen izleyerek değil doktorunla konuşarak yapmalısın bunu...internette iyiside var kötüsü de var...oyüzden kafanı bulandırma canım...benim ilk doğumum genel anesteziyle oldu....doktorum sen çok heyecanlısın sıkıntı yaşamayalım...gerçi oğluşumda çok kilolu ve iri bi bebekti...normali zaten yapamazdım hem kendi sağlık sorunum vardı....o yüzden en doğrusu doktorunla konuşarak karar ver canım...

güzel haberlerle gelin inşallah...

çok geçmiş olsun canım.....Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin....

dikkat et tatlım kendine...tabi zaman ilerleikçe denge mekanizması da değişiyo...oyüzden artık daha dikkatli olmak lazım.....bi de rahat ayakkabılar giymek gerekiyo sanırım artıkın....

evet bende onu araştırdım şimdi denge kaybından kaynaklanıyormuş yoksa hergun geçtiğim yol yanii..

cnm benim çok geçmiş olsun..Dikkat et topuklu ayakkabı falan da giyme gerçi ben düz giyiyorum arada ayağım yine dönüyor..Allahım korur meleklerimizi İnşallah..

canım bende duz giyiyorum topukluları atalı çok oldu amin Allaha emanetler

Canım maalesef ki çalışıyorum. Zaten evde olsam da hazırlamam sevgililer günün de evde ne hazırlıklar yaptım adam eli boş geldi bu sefer de o düşünsün :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
seninki de benim kocanın aynısıymış ama dün ne olduysa çarşıya çıkmıştı...akşam şakayla karışık bana hediye mi bakmaya çıktın dedimdi...adam direk evet baktım dedi yaaa.insan bi sürpriz falan yapar dimi...benimki direk söyledi yaaa...

seninki de benim kocanın aynısıymış ama dün ne olduysa çarşıya çıkmıştı...akşam şakayla karışık bana hediye mi bakmaya çıktın dedimdi...adam direk evet baktım dedi yaaa.insan bi sürpriz falan yapar dimi...benimki direk söyledi yaaa...
Adam yine bakmış kız bizimkin de tık yok :KK70::KK70::KK70:

belki iğnede etkilemiş olabilir bizi boğaz bakımından inşallah geçici bişeydir
ayy olabılır belkı dee aıle hekımı denen o cadaloz kadına ısrarla sordum yan etkısı olurmu dıye hıc bırsey olaz deyıp benı dıkkate almadı ama ya. sımdı esım tahlıl sonuclarını almıs kansızlık cıkmıs kendı dr uma gostermem gerekıyormus ılac ıcın .

Aynen ben de öyle oluyorum yaa..Bide önceden ben hep soluma yatardım yada yüzüstü..Şimdi ne kadar sola yatmaya çalışırsam gece kendimi ya sırtüstü yada sağa dönmüş buluyorum..Niye ters gidiyor bu işler anlamıyorum:KK43:
ne yapsak anlamıyorum kııı canım acaba saat bası alarm mı kursakkk:KK49::KK76:

bujubuju bujubuju canım bak sana bır sey anlatayım bademcık amelıyatı olacaktım bır gun once actım ınternette arastırdım ıkı gozum ıkı cesme doktoru aradım ben vazgectım olmıycam dıye doktor benı ıkna ettı ve o anlatılanların hepsı bosmus yanı ınsanları korkutmaktan baska bır seye yaramıyormus ne gram acı ve bır sey oldu o yuzden ıcını rahat tut sen ızleme arastırma doktorun gereklı bılgılerı verır sana

ohhh bizim kızlar maşallah englishhome u zengin etmişler herkes güle güle kullansın cicilerini :KK66: en erken cumartesi gidebilirim umarım benim kızıma da bişiyler kalır:110:
E Ekyzdn03 nasıl oldun? ne doktoruna gidiyon bebişi mi görcen yoksa sadece doktoru mu:KK14:

Muayenem vardı yaaa tahlil yapılacaktı. Ama yapamadık :) teyzeme geldim simdi kahvaltıyaa

Masallllahhhhhhhhh E Ekyzdn03 allah hayirlisiyla.kullanmani.nasip etsin aceleci seni birsey birakmamissin.magazada:KK53:

Amiiiiiin canım amiiiiin.. İndirimdeyken alayım dedim :) Bide 3 defa girdim bisey aldım cıktım kasadaki kadın diyoki bari toptan liste yapsaydın :KK70::KK70:

ohh ne güzel hayırlı olsun..Güle güle kullansın yaz bebek..

Aminnnnn canım tüm yavrularımız insallah

mağazada birşey kaldı mı ki? :) güle güle kullansın kuzucuk..

Filli nevresim kaldı onuda alınca tamamım :KK70:

ben dedim ama topladı geldi mağazayı diye....

:KK70::KK70: Ateş beni çağırıyoooooo :KK70::KK70:

maşallah kuzum :KK48: bombalamışsın adeta :KK48: bende yastık, yastık kılıfı, lastikli çarşaf,triko battaniye,alt açma ve kundak havlu aldım çifter çifter :KK48:

Yaa cok güzel degiller miydi ben bugünde baska bi eng home gidicem @denissineb ve B bsrd siparıislerine bakcam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back