ayyyy takımm olduk butunn topikkk ne guzel bi buluşma ayarlayalım bebişlerimiz olunca takım battaniyelerimizleeeee ohhh diğer ay anneleri çatlasınnn yaşasınnbende aldımmmm...Ayy çok güzel ben de çok mutlu olsum ilk eşyası olcak oğlumun güle güle sağlıkla kullanmayı nasip eder Allahım İnşallah..
Ben deyaa benimkini çok hisstmiyorum ben gunde 2 kere filan
buda kızımla bizzzzzz
olur Valla yapalımmm..ayyyy takımm olduk butunn topikkk ne guzel bi buluşma ayarlayalım bebişlerimiz olunca takım battaniyelerimizleeeee ohhh diğer ay anneleri çatlasınnn yaşasınnmart anneleriiii
ayyyy masallah canımmm sana yerım ben onlarım yerımm:):):) valla ıkız olmasına ragmen bızden cok ılerde degılsın:)Bu daaaa benim iki yildizli gobisiiiim
Vala ben daha verdiğim 5 kilonun 2 sini aldım kafam rahat göbeğim istediği kadar büyüyebilirbegri Dfn1903 CanSev_Can kızlar bu mınık gobusluler benı bunalıma soktu bız cok sısmısız asıl bırde bıze kg aldık dıyıp duruyorlardı bunlar
Maşallah canım çok tatlı
oyyy oyyy yerım o oglusları ben masallah
Amanda ne qüzel olmuş qöbüş :)
teşekkür ederiz kızlarmaşallah.....
yok canım beğenmemek değil beğendim tabi ki benim demek istediğim beklediğim gibi materyalde değilmiş diyorum hani ouf puf battaniyeleri var ya o mağazanın öyle sanmıştım nette görünce, çok güzeller ama indirim olacak dedi ya kadın bekleyim dedim zaten orda mavi bulutlu yoktu gelecek daha dedi ondan için rahat etsin kuzum bebişinde güle güle kullansın inşallahyaaaa begenmedın mı canım sen?? ben aldım ama
Bebegim senin içine kaynana kaçmış kız ordan nispet yapıp durunÖncelikle sunu belirteyim @bsrd ye münasip cevap verecegim. Öncelikle nispetime devam edeyim sevdim bu isi :)) Sıcacık yatagımdan miss gibi kahvaltıya gecis yaptım bi kalktım ohoooo hersey hazır ılık sütüm bile HA HA HA HA HACanSev_Can kusummelek mrvcece @seduf denizmisra begri harme @cemre_83 River82 bujubuju
amann senınde yok gıbı canım nerdeyse:):)buda kızımla bizzzzzz
o kadar çikolata yiyorum akşamları oynasın diye yokkk eşim de diyor çocugu işe götürüyosun çalıştıryosun yoruluyo kıpırdamıyoBen de
ne bilgisi yazılıyo canım yazayımmrvcece ay sen bilgilerini yazsanaaa tabloya ekliyim kızişkonla seni
o kadar çikolata yiyorum akşamları oynasın diye yokkk eşim de diyor çocugu işe götürüyosun çalıştıryosun yoruluyo kıpırdamıyo
heee tamam o zaman canım olmadı bı de senın dedıgın gıbı puf puf alırız:):) bol bol battanıye lazımmıs ılk zamanlar mart sonu olacak ya bır deteşekkür ederiz kızlar
yok canım beğenmemek değil beğendim tabi ki benim demek istediğim beklediğim gibi materyalde değilmiş diyorum hani ouf puf battaniyeleri var ya o mağazanın öyle sanmıştım nette görünce, çok güzeller ama indirim olacak dedi ya kadın bekleyim dedim zaten orda mavi bulutlu yoktu gelecek daha dedi ondan için rahat etsin kuzum bebişinde güle güle kullansın inşallah
oda yeni daha bu hafta çıktı yemekten sonra belli oluyor işte böyle teyzeleriiii :)amann senınde yok gıbı canım nerdeyse:):)
sağol canım benimayyyy masallah canımmm sana yerım ben onlarım yerımm:):):) valla ıkız olmasına ragmen bızden cok ılerde degılsın:)
aynen öyle diyolar canım :) babaannemiz başladı bile battaniye örmeye :)heee tamam o zaman canım olmadı bı de senın dedıgın gıbı puf puf alırız:):) bol bol battanıye lazımmıs ılk zamanlar mart sonu olacak ya bır de
TaBiki Yazarım cnm :)hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah canım bıze de yazmayı unutma merak ederız:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?