- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Ahaaa qördüm qöbüşüü varmış kız burdan öle duruyo yani
hahahha kat kat mı giyindin şekerim içine yastık falan sokmuş gibisin
kız bu hile yapmıştır dün burda var gibi evet ama dün gece valla sıfır dı yaaaAhaaa qördüm qöbüşüü varmış kız burdan öle duruyo yani
Kuzum bende kiloda var qöbüşte bende çekip atcam bi ara bakında qörün :) Hani hem ben senide qörmedimhahahhahah göbeksiz E Ekyzdn03begri kankilotam @denissineb CanSev_Can gerçi CanSev_Can nasıl bilmiyoruz
Gözün aydın canım geçmiş olsun dikkat et...Günaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.
Kuzum bunun hilemi doqrumu olduqunu anca yüzyüze qörürsek anlarız onuda ben bi kahve içmeye çıkarıyımda bakıyım ne halde :)kız bu hile yapmıştır dün burda var gibi evet ama dün gece valla sıfır dı yaaa
atarım canikom bende akşam çekerim yarın atarım koca göbekimi
Kuzum bende kiloda var qöbüşte bende çekip atcam bi ara bakında qörün :) Hani hem ben senide qörmedim
hahahha ayy çok güldüm yaa ben üstsüz gördüm hilesizKuzum bunun hilemi doqrumu olduqunu anca yüzyüze qörürsek anlarız onuda ben bi kahve içmeye çıkarıyımda bakıyım ne halde :)
hahhh anlatamadım kuzummm goremedılerrrrAhaaa qördüm qöbüşüü varmış kız burdan öle duruyo yani
aaa bilmiyordum doktorum söylemeditetanoz canım 20.haftada yapılması gerekiyor
alın size gobus gobus gormeyenlerınız gobus gorsungaza geldım
Ben bilmez kuzum qörmeden inanmam kendimi kullanılıp bi kenara atılmış qibi hissediorum ühühü
Ahaaa qördüm qöbüşüü varmış kız burdan öle duruyo yani
heee yastık koydum yastık aslında kandırıyom ben sızı hamıle degılımhahahha kat kat mı giyindin şekerim içine yastık falan sokmuş gibisin
Hahahha o derece yani kız siz napıonuz bizden qizli oralarda
hadı bununla gecmıs olsun canım:)Günaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.
[/QUOTE]masallah kuzussssss oglan anasısın ha tam
Dünkü direk göbegi görmüs hallerimiz nolucak acaabaaadimiiiiiii B bsrd
Ahahaha kız ben kilo verdimde ondan öyle gördüler bu sapsilikler eski halimide biliyolar
Sende minicik göbegini yemis icmisss sisirmis attın asıl göbek sende yok sendeeeeeee
begri nin yokta benim var
[/QUOTE]masallah kuzussssss oglan anasısın ha tam
Dünkü direk göbegi görmüs hallerimiz nolucak acaabaaadimiiiiiii B bsrd
Ahahaha kız ben kilo verdimde ondan öyle gördüler bu sapsilikler eski halimide biliyolar
Sende minicik göbegini yemis icmisss sisirmis attın asıl göbek sende yok sendeeeeeee
begri nin yokta benim var
ustsuz mustsuz tovbeeee dedıgın laflar nerelere gıdıyor acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?