Günaydın herkese,
Aşağıdaki bot erkek bebeğe olur di mi? :)
http://www.unnado.com/ankle-boot-nix-kahverengi-4/chicco-ayakkabi#PD_taksitPopup
Allahtan ablanla çalışıyorsun..yoksa patron ne derdi bilmemkızlar gunaydın yıne ıse gec kaldımnapcaz bole bılmıyorum ablamda gec kalmıs allahdan bugun
günaydınnn geçmiş olsunn canımm atlattın sıra bizde
sağolun kızlar :) geçer geçer bişicik kalmaz yeter ki onlar iyi olsunlarohhh maşallahhh...olsun annesi doğunca hepsini unutursun
yine miiikızlar gunaydın yıne ıse gec kaldımnapcaz bole bılmıyorum ablamda gec kalmıs allahdan bugun
Allahtan ablanla çalışıyorsun..yoksa patron ne derdi bilmem
oglusumla uyuduk kusum napalım ana ogul uykucuyuzsağolun kızlar :) geçer geçer bişicik kalmaz yeter ki onlar iyi olsunlar
yine miii
belli anacım bellioglusumla uyuduk kusum napalım ana ogul uykucuyuz
ayy kuzummm sağolll akşamm aldık dayanamadımmm yedim bol bol tatlı ama napımadres ver hemen yollayalım canımhamıle dayanısması
Günaydddıııınnnnaşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok
ben ilk maviyi görmüştüm o kadar kız istememe ragmen beni gören erkek diyordu o yuzden mavi hala içimde kaldı yani onuda görümceme alıyım diyorum oda hamiş aramızda 1 ay var o şubatta :) bence kaçırma al canıminşallah cnm bende mavisini mi alsam ki:)
haha ablan beni de işe alsa yaaaaaaakızlar gunaydın yıne ıse gec kaldımnapcaz bole bılmıyorum ablamda gec kalmıs allahdan bugun
senı kormak ıstemıstır annesı :):)sabah evden çıktım....tam otobüs durağına giderken yan apartmanın bahçesinde köpekleri var...hep bahçede dururdu bugün dışarıya doğru bağlamışlar...aman Allah ım nasıl bir saldırganlık öyle...bağlı olmasa bi anda tepeme çıkardı okadar yani.....önünden geçmeye çalıştım ama nasıl bi havlama ve hırlama...tabi bende daha önce bi köpek tarafından ısırıldığım için korku aldı başını gitti....bende severim hayvanları ama....böyle saldırgan olanları değil.....tabi bende bebikimde korktuk doğal olarak....ondan sonra bana bi tekme attı kuzucuğum....
ohh cok sevındım canım benım hadı bununla gecmıs olsun:):)Günaydddıııınnnnaşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok
sana cvp bıle vermıyorum...............Gunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
gecmıs olsun kuzum ogluslar ıyı olsunda bısı olmaz gel opim ben gecsın
teşekkür ederim canlarımohh cok sevındım canım benım hadı bununla gecmıs olsun:):)
ayyy ben tek parca bır sey almamıstım sımdı sen soyleyınce alıım dedım esım erken daha alma dedısağol kuzumm cümlemize özenip alıyoruz sağlıkla kullanmak nasip olsun minnoşlarımızaaaaa
oh ohhhh bizim yerimizede yattt
cok özledim sabah uykularınıGunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
sende alıskanlık oldu bak demedı demekızlar gunaydın yıne ıse gec kaldımnapcaz bole bılmıyorum ablamda gec kalmıs allahdan bugun
ha haaa aynen pıslık dıyorum o kadar yanı tukuren smile arıyorum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?