- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
kusummelek
Kuzum sen kamudasın zaten senin doğum hakkı izinlerin var demi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde var..ilk 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..sonra da çalışmaya başlayınca süt izinleri var..kusummelek Kuzum sen kamudasın zaten senin doğum hakkı izinlerin var demi ?
Benimde aynen böle canımda bide 6 ay ücretsiz izin varmış heralde..evet cnm doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde var..ilk 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..sonra da çalışmaya başlayınca süt izinleri var..
hmm anladım canım sağolasıncanım bız lojıstık fırmayız oraya gıden araclarımızdan bırıne verıcek teyzesı sofor alcak getırcez yada ptt aracılıgıyla gumruk ıslemlerını sorgulatıyorum suan bazen gumrukce soforden alıyorlarmıs satmak ıcınmı getırdın dıye oyuzden ptt ılede gonderebılırler
benim özel sektör ama kurumsal olduğu için benimde izinlerim bu şekil yalnız çok az benim bakacak kimse yok ücretsiz izin isteyecem bakalım inşallah verirler vermezlerse hadi bana güle güleevet cnm doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde var..ilk 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyorsun..sonra da çalışmaya başlayınca süt izinleri var..
Benimde öle canım bide hamileyken hastaneye qittiqinde ücretli izin verilmesi qerekiomuş..benim özel sektör ama kurumsal olduğu için benimde izinlerim bu şekil yalnız çok az benim bakacak kimse yok ücretsiz izin isteyecem bakalım inşallah verirler vermezlerse hadi bana güle güle
aynen oyle canım sıkayet et kesınlıkle hıc ılgı alaka yok resmen bızım ustumuzden bır ton para kazanıyorlarkızlar sımdı saglık ocagını aradım carsamba asıya cagırdılarrrr dıyorumkı ben calısıyorum rapor werıcekmısınız o gun ıcın bılmıyorum gelınce aıle hekımınız le konusun dıyor ayyy delırıcıgımmmmmm
ewet cnm ben kontrole gıttıgım zaman ucretlı saatlık ızın alıyorum sabahtan dra gıdıyorum ogleden sonra ıse gelıyorum cok ıyı oluyorBenimde öle canım bide hamileyken hastaneye qittiqinde ücretli izin verilmesi qerekiomuş..
bakalım carsamba gıttıgımde aynısı olursa sıkayet edıcemmmaynen oyle canım sıkayet et kesınlıkle hıc ılgı alaka yok resmen bızım ustumuzden bır ton para kazanıyorlar
aynen oyle canım sıkayet et kesınlıkle hıc ılgı alaka yok resmen bızım ustumuzden bır ton para kazanıyorlar
Bennnn geldiimmm tünaydın kızlar :)
Ahh sorma canım hastaneden cıktıktan sonra annem geldi, bende hasta halimle sıkıntıdan tüm haftasonu gezdim ee dinlenemedim bu sabah hiic uyanmak istemedim. Her yerim agrıyordu :) birde annem burada ona ev bakıyoruz netten İstanbul a geri dönüyoooorr
Aaaaa kızlar Yazoşun yatak odası beşiği hazır artık Kurduk yatak odasına sıraa odasında tabiki önce ev tadilatı koltuklar boya vs vs vs vs
gunaydın calısan anıslerrrr
bızde kızımla basladık calısmaya hafta sonu esımle bebısımıze cıcısler aldık bır suru sey baktık wee bebek arabısa nıhayet karar werdık aylardır katlanınca kuculen travel sıstem aradık sonunda bulduk ama ınternetten sıparıs edıcegız cunku ızmırde cook pahalı. bebeconfort un streety modelı ızmırde 1345 tl ıken ıstanbul baby mall da 860 tl sonra gun boyu gezmekten benım fıtık tuttu kızlar ya aksam mumkun degıl ayaga kalkamadım sol ayagımın ustune basamadım. ee yanda yatamadım sırt ustu yatmak zorunda kaldım sureklı ama aklım hep bebısımde ıdı
bırde cumartesı esımle bırseyler oldu tatıl dıye cumartesı den pazar oglene kadar hıc kıpırdamadı bebegım sımdı daha yenı yenı kıpırdıyor cok korktumm ama çok sukur su an cok ıyı oynuyor. sanırım doguma kadar artık olmaz
Bennnn geldiimmm tünaydın kızlar :)
Ahh sorma canım hastaneden cıktıktan sonra annem geldi, bende hasta halimle sıkıntıdan tüm haftasonu gezdim ee dinlenemedim bu sabah hiic uyanmak istemedim. Her yerim agrıyordu :) birde annem burada ona ev bakıyoruz netten İstanbul a geri dönüyoooorr
Aaaaa kızlar Yazoşun yatak odası beşiği hazır artık Kurduk yatak odasına sıraa odasında tabiki önce ev tadilatı koltuklar boya vs vs vs vs
hadı gozun aydın kuzum cok sevındım ne guzel annen yanında olucak
resım yokmu resım kusum