• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın canım..uyku problemi bende de var ama her sabah 6 buçukta kendim uyanıyorum..işe geldikten sonra da çok uykum geliyor ama :KK43: akşam olmuyor..

allahdan bızım kendı ısımız sıkıntı olmuyor benım bırde 2 lı koltugum var ayakları kaldırıyorum havaya uzanıyorum azcık sekerleme ama gecen hafta hıc uyumamısım onu farkettım

benimde kimsem yok yaa kayınvalideler burda gerçi ama kendine hayrı yok banamı olacak tırnağın varsa başını kaşı hesabı:)
canım sen soylemeden kımse bırsey yapmaz walla ben soyluyorum anne ben yemek yapamam sen yap dıyorum oda ayarlıyor yapıyor sagolsun gercı her yemegını yıyemıyorum ama en azından esım ac kalmıyor

allahdan bızım kendı ısımız sıkıntı olmuyor benım bırde 2 lı koltugum var ayakları kaldırıyorum havaya uzanıyorum azcık sekerleme ama gecen hafta hıc uyumamısım onu farkettım
offf kuuzm yaa senin süpermiş valla bu devirde kendi işini yapacaksın gerisi hikaye bize bak sürünüyoruz :D

kızlar esımın teyzelerı almanyada bıze bu pusetı alıp gonderıceklermıs sanırım henuz turkıyede yok yada ben bulamıyorum modelın ısmını bılen varmı maxi cosi ama model ısmı ne bulamadım

Eklentiler

• 12165817_10204597126359638_579969964_n.jpg
    12165817_10204597126359638_579969964_n.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 12166672_10204597126279636_958202623_n.jpg
    12166672_10204597126279636_958202623_n.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 39
canım sen soylemeden kımse bırsey yapmaz walla ben soyluyorum anne ben yemek yapamam sen yap dıyorum oda ayarlıyor yapıyor sagolsun gercı her yemegını yıyemıyorum ama en azından esım ac kalmıyor
canım sen aynı evde yaşadığın için öyle yapsın bi zahmet bende her akşam gitsem bayılır ama ben gidermiyim HAYIR :D

iyi o zman işyerinin rahat olması da güzel birşey:)

kızlar esımın teyzelerı almanyada bıze bu pusetı alıp gonderıceklermıs sanırım henuz turkıyede yok yada ben bulamıyorum modelın ısmını bılen varmı maxi cosi ama model ısmı ne bulamadım
canım bunu bılıyorum almanyadakı arkadasımın arabası boyle ıdı turkıyeye geldıgınde yanında getırmıstı katlayınca mınnak oluyor turkıyede warsa bıle pahalı buuu ne kadar guzel almanyadan gelıcekk

canım bunu bılıyorum almanyadakı arkadasımın arabası boyle ıdıttturkıyeye geldıgınde yanında getırmıstı katlayınca mınnak oluyor turkıyede warsa bıle pahalı buuu ne kadar guzel almanyadan gelıcekk

evet turkıyedekıler katlanmıyor ama bu katlanıyormus tasıması rahat dedı esımın teyzesı

canım sen aynı evde yaşadığın için öyle yapsın bi zahmet bende her akşam gitsem bayılır ama ben gidermiyim HAYIR :KK70:
gıt kızz ne olucak hem madden hem manen yardımcı olur esınde sewınır walla

ne güzel..bende kamuda çalştığım için sıkıntı olmcak doğum izni İnşallah..

ya benım sonrası ıcınde guzel erken cıkmak ıstedıgımde cıkabılcem dogumdan sonrası ıcın yanı bırde benım evden calısma olanagım var tabı bana bır bılgısayar bır telefon bırde ınternet yetıo calısmam ıcın ofıse gerek yok

gunaydın calısan anıslerrrr
bızde kızımla basladık calısmaya :anneadayı: hafta sonu esımle bebısımıze cıcısler aldık bır suru sey baktık wee bebek arabısa nıhayet karar werdık aylardır katlanınca kuculen travel sıstem aradık sonunda bulduk ama ınternetten sıparıs edıcegız cunku ızmırde cook pahalı. bebeconfort un streety modelı ızmırde 1345 tl ıken ıstanbul baby mall da 860 tl :110: sonra gun boyu gezmekten benım fıtık tuttu kızlar ya aksam mumkun degıl ayaga kalkamadım sol ayagımın ustune basamadım. ee yanda yatamadım sırt ustu yatmak zorunda kaldım sureklı ama aklım hep bebısımde ıdı :KK43:
bırde cumartesı esımle bırseyler oldu tatıl dıye o_O cumartesı den pazar oglene kadar hıc kıpırdamadı bebegım sımdı daha yenı yenı kıpırdıyor cok korktumm ama çok sukur su an cok ıyı oynuyor. sanırım doguma kadar artık olmaz:KK15:
canım benım once hayırlı olsun kuzum yaaa ıyı gunlerde kullanın:) ınternet olayını da cok ıyı yapmıssın bende oyle dusunuyorum bakıp ınternetten sıparıs vermeyı bakalım daha var vaktı benım ıcın. sen yorulunca tabıkı bebıste yorulmustur annesı dıkkat et bırazcık

ayy banada oldu o hafta sonu cok yordum kendımı sanırım bır agrım oldu benımde ama gecdı sonra bugunde mıdemmı karnımmı anlayamıyorum bır agrı gırıp gecıo ınsallah gecenkı gıbı acıllık olmam
Allah korusun canım aman dikkat edelim bundan sonra, bi de orda daha uygun oluyo dimi bizim de eşimin kuzenleri filan orda yaşıyo söylesek mi filan diyoruz nasıl göndercekler canım size?

ya benım sonrası ıcınde guzel erken cıkmak ıstedıgımde cıkabılcem dogumdan sonrası ıcın yanı bırde benım evden calısma olanagım var tabı bana bır bılgısayar bır telefon bırde ınternet yetıo calısmam ıcın ofıse gerek yok
iyi ne güzel bebeğine bakarken çalışırsın aynı zamnda süpermiş valla..

Allah korusun canım aman dikkat edelim bundan sonra, bi de orda daha uygun oluyo dimi bizim de eşimin kuzenleri filan orda yaşıyo söylesek mi filan diyoruz nasıl göndercekler canım size?

canım bız lojıstık fırmayız oraya gıden araclarımızdan bırıne verıcek teyzesı sofor alcak getırcez yada ptt aracılıgıyla gumruk ıslemlerını sorgulatıyorum suan bazen gumrukce soforden alıyorlarmıs satmak ıcınmı getırdın dıye oyuzden ptt ılede gonderebılırler

Back