• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

oh çok şükür bebişin iyi olmasına sevindim inşallah kendide iyileşir bir an önce, geçmiş olsun dileklerimizi ilet canım E Ekyzdn03 ye
bu arada senin sonuçlarada çok sevindim kuzum hadi gözünaydın :)
bende yarın gidince anlatıcam bi kere idrar yaptıktan sonra ağrım olmuştu korkmuştum idrar yolu enfeksiyonu filan mı acaba diye
aynen canım ıhmal etme sakın yaa oglanlarımıza ıyı bak annesı:):)

bi de kızlar mesela benim doktorum şey demişti süt alıyoruz ya 1 lt haliyle bi günde bitmiyo ertesi güne kalıyo o şekilde kalan sütleri içmemeye özen göster bakteri üremesi olabilir küçük sütlerden alın demişti hep küçük küçük alıyoruz 200 ml tek içimlik aklınızda olsun
aaa hıc aklıma gelmemıstı canım o mantıklı aslında

resımlerını a
ayy son 19 saat paşaları görmeye :rolleyes:
t mutlaka cok tatlı gorunuyor senınkıler:):):) bırde ben ruyamda ne gordum bır doktora gıdıyordum adam bana ıkız ve ıkı erkek oldugunu soyluyor alla alla bızım doktor hıc oyle bır sey dememıstı dıyorum. nasıl goremez anlamadım ıkı bebek var ıste falan dıyordu uyandım sonra:):)

resımlerını a

t mutlaka cok tatlı gorunuyor senınkıler:):):) bırde ben ruyamda ne gordum bır doktora gıdıyordum adam bana ıkız ve ıkı erkek oldugunu soyluyor alla alla bızım doktor hıc oyle bır sey dememıstı dıyorum. nasıl goremez anlamadım ıkı bebek var ıste falan dıyordu uyandım sonra:):)
artık büyüdükleri için ikisinin aynı anda görüntüsü alınamıyo teyzesi ama atarım tabi ki :) hayır olsun kız belki 2.ye malum olmuştur :KK70:

ınsalah ıyı sonuclar alırsın kuzum benım genellıkle ıkılı temız cıktıysa bır sorun olmuyor ama ben yaptırmakta yarar goruyorum yıne de
Amin canım inşallah çok saol Kesinlikle bende öle düşünüyorum canım...

artık büyüdükleri için ikisinin aynı anda görüntüsü alınamıyo teyzesi ama atarım tabi ki :) hayır olsun kız belki 2.ye malum olmuştur :KK70:
ayyy ne bılım cok meraklıyım zaten ya ıkıncı bebıse:):)

kızlar sımdı konustum tum vucudu enfeksıyon sarmıs kanda, bagırsaklarda, ıdrar yollarında dolayısıyla yatırmaya karar vermısler ama YAZ bebısımız cok ıyıymıs cok sukur kalbının atısını duymuslar kıpır kıpır hareket edıyormus
begri begri ciğim geçmiş olsun mesajımızı ve ona dualar ettiğimizi söyle. Duyduğum an tüylerim diken diken oldu. Kızlar lütfen bebişlerimize ii bakalım. Rabbim onları bize bağışlasın.

kızlar bır uyku bastırdı benı kendımı zor tutuyorum valla bıraksalar eve gıdıcem o derece

kızlar sımdı aradım doktorumu 4 lu test sonucu ıcın hıc bır sorun yok hersey gayet normal dedı :) ben daha bır sey demeden sesımden grıp mı oldun sen dıye bır azarlama sesı geldı:):) bol bol sıvı ıhlamur ıkı bardak ıcebılırsın dedı dınlen dedı ates olursa mutlaka gel dedı:) cok memnun ettı benı doktorum yaa ıyı kı var ben bır sey demeden daha benımle ılgılendı:):)
gözünaydın canım.

oyy ne olmuş E Ekyzdn03 ye kıyamam yaa Allahım acil şifa versin yavrusu halay çekecem diye anneyi tüketmiş ha bi otursa ya yerinde :) begri begri görüşürsen selam söyle canım geçmiş olsun dileklerimizi ilet :KK66:

Back