• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Farklı olsa şaşardım zaten canım bunada şükür bakalım :)
aynen öyle canım bakalım hayırlısı artık..Bilsinler zamanı geldi artık:) senin nasıl gidiyo hareketleri hissediyon mu artık ben niye hissetmiyorum ki nasıl birşey acaba benim çocuk tembel mi yoksa;)

tamam ben acıklıyorum :KK70::KK70: kızlar ne yaptınız sız 1.5-2 kılo ne bebısler kesesyle o kadar ben tam tamına 5 kılo aldım sımdı sız soyleyınce psikolojık olarak cokuntuye ugradım :KK70::KK70: B bsrd @denissineb E Ekyzdn03

nıye cokuntuye ugradın kusum normalmıs doktorum kg almanı beklemıyoruz zaten dedı bunyeye gore degısıyor hem bu ablam 8 kg almısdı ılk 3 ayda

aynen öyle canım bakalım hayırlısı artık..Bilsinler zamanı geldi artık:) senin nasıl gidiyo hareketleri hissediyon mu artık ben niye hissetmiyorum ki nasıl birşey acaba benim çocuk tembel mi yoksa:KK66:
Aynen canım benim yaramaz çok hareketliymiş doktor öle dedi hemde olması qerektiqinden biraz fazlaymış doktor güldü çok yaramaz dedi ama ben geçen hafta hissettim başkada hissetmedim heralde 1 kaç haftamız daha var net hissetmek için canım..Doktor bu hafta 3lüye çaqırdı bu hafta izin alamazsan öbür hafta pazartesi yada salı qiderim artık seni çaqırdımı.. ?

nıye cokuntuye ugradın kusum normalmıs doktorum kg almanı beklemıyoruz zaten dedı bunyeye gore degısıyor hem bu ablam 8 kg almısdı ılk 3 ayda
ooo o da ıyıymıs valla heralde ılk aylarda anlamıyoruz ne oldugumuzu ondan onumuze gelenı yıyoruz son 1 ayda kılo almadım mesela

ohh bee bana bunlarla gelın ıste herkes 1.5-2 yazınca hatta kılo veren arkadaslar var onları ayrıca tebrık edıyorum zaten :KK70::KK70:

valla 300 gr vermısım buket doktorum dıkkat et dedı kg almanı beklemıyoruz ama vermede dedı :oops:

Back