• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ahaha canım evet oglan istediğin için inşallah haklı çıkmam :KK70: cok sevindim içinden geçen olmuş :)
Kızlar benim dış etim korkunç halde hiç birşey yiyemiyorum. Ust damağım şişti. Fircalayamiyorum kaniyor:KK43: kafayı yemek üzereyim gerçekten...
ya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamaların :(
E Ekyzdn03 uyuyan güzel yaz :KK48::KK200: geçen gittiğimizde bizim pıtırcıklarda hareketsizdi yani arada el salladılar o kadar büyük ihtimalle yerleri dar yavrucakların :KK70: bakalım çarşamba nasıl olacak ay çok heyecanlıyım iyilermi büyüdüler mi eşit mi büyüdüler çok mu sıkışıklar net görebilcez mi kafamda deli sorular :KK73::cool:

begri begri canım çok geçmiş olsun.geçen hafta bana da oldu dinlenmek gerekiyo böyle durumlarda....bi de eşim mandalina ve limon suyunu sıkıp içirdi onlarda rahatlattı galiba......bu havalar çok zor maalesef....

gunaydın guzel annıslerrrr ben dun grıp yandım bugunde asırı halsızlık devam edıyor :KK43: bebısım hıc kusturmamıstı benı mıgren hastalık mahvettı. dun gece doktora gıttım hastaneme acılde bır yenı doganın durumu kotuymus yanı sızın ıcın sımdı ıcerı almasak daha ıyı olur dedıler ates 37 yı gecerse gelın dedıler bızde eve gerı donduk ama sımdı bırazcık daha ıyı hıssedıyorum kendımı oglende bır seyler yıyebılırsem super olacak:):)
ahhh canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine sıcak sıcak bi çorba iç

Kızzlaaaar bayramda dis sorunu yüzünden acile giden ben dr dan ögrendiklerim, dis sorunlarına yükselen östrojen ve progestan hormonları sebep oluyor. Kanal dolgu vs 2.trimesterde yapılabilir. Benim dis dr kanaş tedavisi icin kadın dogumcumdan sakıncası yoktur diye yazı istedi. Fakat eger cok elzem bir durum yoksa yaptırma dedi. Dis tası temizligide ileride dis eti cekilmesine neden oluyormus. Bunun dogrulugunu pek bilemiyorum sadece yasayan bir kac kisi gördüm.

begri begri Canım çok geçmiş olsun bol vitaminli şeyler tüket inşallah biran önce toparlarsın. Dikkat etmek lazım havalar çok dengesiz bu ara.
saol canımm benım mandalına falan aldım bakalım umarım yıyebılırım canım. valla sızlerde cok dıkkat edın hava degısımlerı boyle yapıyor herkes hasta

hoşbuldum canım sağol..kaynananama söledim hayırlı olsun dedi sadece..sonra da kimseye deme dedi ama kendisi demiş tüm sülaleye herkesde bir ilgi bir alaka aman şunu kaldırma şöyle yapma şunu ye falan öyle geçti zaman.Bide görümcem de hamileymiş aşılama yaptırmış daha kalp atışını bugün duycaklardı o da kaynanamlardaydı öyle geçti zaman.Bana yoğunlaşmadı yani kızı da varken:KK66:
amann bosver daha ıyı canım yaa ılgı yogunlugu da bayıyor gercekten

ya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamaların :KK43:
E Ekyzdn03 uyuyan güzel yaz :KK48::KK200: geçen gittiğimizde bizim pıtırcıklarda hareketsizdi yani arada el salladılar o kadar büyük ihtimalle yerleri dar yavrucakların :KK70: bakalım çarşamba nasıl olacak ay çok heyecanlıyım iyilermi büyüdüler mi eşit mi büyüdüler çok mu sıkışıklar net görebilcez mi kafamda deli sorular :KK73::cool:
senın bır de o var dımı canım yaa bırı dıgerını dovuyor mu endısesı :D:D

begri begri canım çok geçmiş olsun.geçen hafta bana da oldu dinlenmek gerekiyo böyle durumlarda....bi de eşim mandalina ve limon suyunu sıkıp içirdi onlarda rahatlattı galiba......bu havalar çok zor maalesef....
aynen canım mıdemı de usutttum galıba bır sey yıyemıyorum ama zorluyorum kendımı ne kadar alabılırsem besını artık mıdemde tutmaya calısıyorum

S seduf kuzummm bu arada ıkıncı prensın de hayırlı olsun gozun aydın tatlım:):) ne guzel ıkı tane aslan parcası allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tatlım benım:):)

aynen canım mıdemı de usutttum galıba bır sey yıyemıyorum ama zorluyorum kendımı ne kadar alabılırsem besını artık mıdemde tutmaya calısıyorum
canım miden için de çok sıcak değil ama ılık çorba içmeye çalış.....bide suyunu ılık iç...hem boğazını hemde mideni rahatlatıyo....

S seduf kuzummm bu arada ıkıncı prensın de hayırlı olsun gozun aydın tatlım:):) ne guzel ıkı tane aslan parcası allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tatlım benım:):)
teşekkür ederim canım....üzüldüm desem yalan söylemiş olurum....oğluşumun en yakın arkadaşı olcak....aslında kız istiyodum çok hadi farklı olsun diye ama bu sadece bencillikmiş onu anladım şimdi oğlumun tarafından bakınca....mesela biz iki kız kardeşiz çok iyi anlaşıyoruz ..belki bilmiyorum ama erkek kardeşim olsaydı böyle olmayabilirdi...

senın bır de o var dımı canım yaa bırı dıgerını dovuyor mu endısesı :KK70::KK70:
evet ne yazık ki :KK48: en son yavrucuklarımdan biri eziliyodu mesela :KK48: içerdeki tepikler bana mı birbirlerine mi ayırt edemiyorum :KK70:

hoşbuldum canım sağol..kaynananama söledim hayırlı olsun dedi sadece..sonra da kimseye deme dedi ama kendisi demiş tüm sülaleye herkesde bir ilgi bir alaka aman şunu kaldırma şöyle yapma şunu ye falan öyle geçti zaman.Bide görümcem de hamileymiş aşılama yaptırmış daha kalp atışını bugün duycaklardı o da kaynanamlardaydı öyle geçti zaman.Bana yoğunlaşmadı yani kızı da varken:KK66:
Farklı olsa şaşardım zaten canım bunada şükür bakalım :)

saol canımm benım mandalına falan aldım bakalım umarım yıyebılırım canım. valla sızlerde cok dıkkat edın hava degısımlerı boyle yapıyor herkes hasta
Canım çok qeçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine...

ya benim damaklarımda çok fena şişti ön dişlere baskı yapıyo ve kanama oluyo gece uykumda bile kanıyo, bugün belki bi giderim diş hekimime, çocuklara zararı olmaz inşallah bu kanamaların :KK43:
E Ekyzdn03 uyuyan güzel yaz :KK48::KK200: geçen gittiğimizde bizim pıtırcıklarda hareketsizdi yani arada el salladılar o kadar büyük ihtimalle yerleri dar yavrucakların bakalım çarşamba nasıl olacak ay çok heyecanlıyım iyilermi büyüdüler mi eşit mi büyüdüler çok mu sıkışıklar net görebilcez mi kafamda deli sorular :KK73::cool:

Ayy büyümüslerdir kuzucukların masallah onlara yaaaaaaaa benim heyecandan tansiyonum cıktı biliyomusun dr da begri begri demistide bu kadar olacagını düsünmemistim :KK70:

Kızlar ben hep açım ya , 12 'de yemek yedim şimdi yine acıktım.
bir de cmt kontrolde doktorum 2 haftada kilo almamışsın iyi dedi ama ardından ekledi 6 hafta görüşmeyeceğiz ( Arada detaylıya gideceğim çünkü) bu sürede en fazla 1-2 kg al dedi :KK47::KK47: Nasıl yaniii diyemedim....

Back