• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar benim gobus deliğim dısa dogru cıkıo baktımda nette gobek fıtıgı belırtısı yazıo konu hakkında bılgısı olan var mı

jealous jealous S seduf @begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)

Masalllaaaaah masallah.. Duaların icin Allah razı olsun canım benim Allah bizlerede bu günleri göstersin nasıl miniktir simdi yaa ayy kıyamam ama..
Dogumdan korkmayını üstüme alınıyorum sanırım bu topiğin en korkaklarından biri benim esime hala kızıyorum :KK70: benim süpriz bebiko oldu istemiyordum simdi nasıl dogurucam diyorum icimde kalabiliyorsa 1 2 sene kalsın :KK70:

E Ekyzdn03 canim gozun aydin olsun.. Meleginin iyi olmasina çok sevindim boyu kilosu falan nasilmis kucuk hanimin.. :)) birde detayli ultrason icin aldigin tarihe doktormu karar verdi..

Canım benim cok tsk ederim boyunu kilosunu ultrason fotosuna bakıp yaziym yarın evde degilim simdi teyzostayım. Detaylı ultrason icin kendi drum 1 ay sonra bunu yaptırmıs olarak gel dedi tavsiye ettigi dr lardan birini aradım onlarda uygun olan 20. hafta dedi ve 3 kasıma randevu aldım 7sinde de kendi druma gidiyorum.

E Ekyzdn03 canımm benim oğluşum olcakmışş senin kızmııı :KK49:

Ahh masallah canım benim evet tatlım benimki kız adı Yaz :) buradaki teyzosları o yüzden yaz diyorlar :KK70:

@missseste canimmm cok sukurrr yaz hanimdan iyi haberlrle gelmisssin...hayirlisiylaa kucagina almayi nasip.etsin rabbimm..tatli yemeee fazlaa canim 24. Haftalarda seker yuklemesi var..veee neden tetenoz vurulmayacaksin ki..vurulman gerekiyir :110:

Cok sükür canım gittigimde heyecandan tansiyonum fırladı 14-8 cıktı düsün yüregim agzımdaydı :KK70: dr da kesinlikle yemek yok dedi :KK17:
Tetanozu sordum dr a direk gerek yok dedi aile hekimi herkesi arıyor dedi. Hastaneyle alakalı tamamen sterilse zaten ihtiyac olmuyor. Dr da ona göre uyarı yapıyor. Zaten benimki vücuda ekstra bisey alınmasına hep karsı demir ilacını verdi sok oldum nasıl verdi diye :KK70:

Caniiiiimmm E Ekyzdn03 hadi gozun aydin haberler super tatli haric :KK48: idare etcen gari kuzum :KK48:

Offoffofoffofff tatlısız hamilelik hamilelik degildiiiir :cool:

günaydın kızlar..Ben geldim sonunda bitti tatil:) nasılsınız bakalım?

jealous jealous S seduf @begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)
gözün aydın canım Allahım size bağışlasın sağlıkla..Darısı da bizlere olsun..

E Ekyzdn03 tatlım listeyi gördüm de ben cuma günü gideceğim tekrar doktora cinsiyet kesinleşsin öyle ekle beni:)

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
hiç deme ben de bugün başladım işe zor oldu 2 hafta tatilden sonra gelmek..

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)

oyyy guzuummm alışırsın merak etme :( öğene kadar insan öle bi hale geliyoki hiç gitmemiş gibi :(

Back