- 22 Şubat 2015
- 466
- 132
- 23
- 30
Yok herlde cann olsa doktor derdi cnku btu kntrollerimi yaptrmistmPKO demek polikistik over sendromu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok herlde cann olsa doktor derdi cnku btu kntrollerimi yaptrmistmPKO demek polikistik over sendromu...
9- 10 gün gectikten sonraBekliyorm canm 1 hafta gecsin ama brazda korkum var ilk gebeligim dis gebelik oldu ondan ilk betaya ne zamn baktrmstn kac gun gecikince
Masallah iyi cikmis :) allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim hayirli dogumlar hayirli evlat nasip etsin9- 10 gün gectikten sonra
Aslinda adetin geciktiyse beta ya kanda baktirabilirsin eger varsa cikar diye düşünüyorum.....Masallah iyi cikmis :) allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim hayirli dogumlar hayirli evlat nasip etsin
Dusundumde 5gun gecsin oyle yaptiririm dedim canim yarn tekrar test yapcam cikamzsa 5 gun geckmesin de yaptiririm olmazsam egerAslinda adetin geciktiyse beta ya kanda baktirabilirsin eger varsa cikar diye düşünüyorum.....
Newjoydan canım %20 ındırım ve tum aksesuarları dahıl 3700 tl ye gelıoayy çok çok güzel valla fiyatı ne canım nerden bakıyorsun?
Sagol canım benım ınsallahCanimm cok guzellll...hayirlisiylaa kucagina alirrr yataginda yatirmak nasip olur insallah
jealous S seduf @begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)
@missseste canimmm cok sukurrr yaz hanimdan iyi haberlrle gelmisssin...hayirlisiylaa kucagina almayi nasip.etsin rabbimm..tatli yemeee fazlaa canim 24. Haftalarda seker yuklemesi var..veee neden tetenoz vurulmayacaksin ki..vurulman gerekiyir
anladım canım güzelmiş gerçekten alırsan güle güle kullanın oğluşunlaNewjoydan canım %20 ındırım ve tum aksesuarları dahıl 3700 tl ye gelıo
gözün aydın canım Allahım size bağışlasın sağlıkla..Darısı da bizlere olsun..jealous S seduf @begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)
hiç deme ben de bugün başladım işe zor oldu 2 hafta tatilden sonra gelmek..günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)