• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kızlar..Ben geldim sonunda bitti tatil:) nasılsınız bakalım?

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
oh oh tatilciler dönüş yapıyo yavaştan :KK48: hoşgeldiniz kızlar bebişlerinizi büyüttünüz mü bakim :KK37:

oh oh tatilciler dönüş yapıyo yavaştan :KK48: hoşgeldiniz kızlar bebişlerinizi büyüttünüz mü bakim :KK37:
ayyy canım hoşbulduk nasılsın... valla büyüdü minnoşum samsunda gittim geçen hafta maşallah iyidi bu hafta kendi doktoruma gitcem bakalım :)

Gunaydin herkese.. Bugun randevumuz var bebegimi gormeye gidiyorummm.. :)) E Ekyzdn03 canim beni listeye yazmamissin unuttun mu yoksa..
güzel haberlerle gel canım inşallah...
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl benim tatil bitti bugün iş başı yaptım artık zor oldu :)
hiç deme ben de bugün başladım işe zor oldu 2 hafta tatilden sonra gelmek..
ayyy ne zor olmuştur geçen pazartesi bana zor geldi....

hoşbuldum canım..bebişler büyümüştür herhalde geçen hafta gittim doktora memlekette ultrason görüntüsü vermedi ben de istemedim istemek lazımmış..cuma günü kendi doktoruma gideceğim görürüm inşallah büyüdüğünü sıpanın..

harme harme 100 gün tatil yaptı halaa tantana yokk isler birikmis yok sabah zorla geldim ise alllaaaaa alla çaalısss sen calıııııısssssss ben yerinede ayaklarımı uzatır miss uzanırım gezerim alısverislere cıkarımmmmm B bsrd

gunaydın topıgımızın guzel annelerı ve bebıslerı nasılsınız bugun bakalım

Günaydın canımmm ben bugun enerji sıfır uyandıııım valla tüm gün miskinlik yapabilirimm

valla ben cok enerjık uyanmısdım takı asansor kavgasına kadar ama yınede bırsey kaybetmedım enerjımden bır tane dengesız ıcın gunumu mahvetmeye nıyetım yok bu arada benım halsızlıklerım bıraz azalmaya basladı yemeklerımı kendım pısırıyorum 3 haftadır nerdeyse esım artık yapmıyor kendımı ıyı hıssedıyorum

harme harme 100 gün tatil yaptı halaa tantana yokk isler birikmis yok sabah zorla geldim ise alllaaaaa alla çaalısss sen calıııııısssssss ben yerinede ayaklarımı uzatır miss uzanırım gezerim alısverislere cıkarımmmmm B bsrd
hıhhhhh doymadım doyamadım gezmelere beennnnnnnnn :) bugün çalış çalış çalış 20 gün sonra 3 günlük sbir tatilim daha var heheheheheh çatla patla :D

valla ben cok enerjık uyanmısdım takı asansor kavgasına kadar ama yınede bırsey kaybetmedım enerjımden bır tane dengesız ıcın gunumu mahvetmeye nıyetım yok bu arada benım halsızlıklerım bıraz azalmaya basladı yemeklerımı kendım pısırıyorum 3 haftadır nerdeyse esım artık yapmıyor kendımı ıyı hıssedıyorum
maşallah yaa özendim şimdi ben en başından beri kendim yapıyorum hahaah:D

Ayy amannn bosver dengesiz insan coooook cok.. Bendeee basladım yemek yapmalaraa artıkk ama ne yapacagımı sasırdım benimde kocacık yapıyordu hep simdi ayy ne pisirsem diye dolanıyorum :KK70:

Back