• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Olsun canim ya.ben boylede mutluyum....cok istemiştim bi kızım olsun ama Allah böylesini daha hayırlı görmüş....zaten hep hayırlısını istemistim......
Tabi ki allah hayırlısını versin. Ben de kızım olsun istemiştim ama evlat bu cinsiyetin hiç önemi yok. Sağlıkla gelsinler inşallah.

Günaydııııınnnnn geleceğin kaynanaları :KK48::KK53::KK49::KK59:

bujubuju bujubuju valla ben o konuda rahat etcem neden dersen ben taaaa 4-5 kış önce çook severek bir kaşe mont almıştım geniş pelerin gibi 1 kış giydim sadece ama kalın kaşe iki kuzenim giydi hamileliğinde koca göbişi rahat kapatıyo şimdi de sıra bende :KK70:
Iyi ozaman super ben de bakiyorum daha birsey begenemedim

jealous jealous S seduf begri begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)

jealous jealous S seduf begri begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)
oyy oy oy yesinler senin meleğiniiii :nazar:
çok çok geçmiş olsun canım atlatmışsın şükür darısı başımıza inşallah:KK45:
Allahım hayırlı ömür versin yavruna, güzel günlerini göstersin size canım:KK66:
duaların için çok sağol canım bir an önce iyi ol sen de inşallah bebişine de kendine de çok dikkat et:KK66:

Kızım 5yasina girecek oğlum doğacak sabrederse kızımla aynı gün istiyorum sezeryan zaten 26 Şubat ya

Ayy benim esimde 26 subat dogumlu :) ikiside aynı güne denk gelse ne güzel olur :) Balık burcu olacaklar ayy
simdi benimde kızımda olacak iki balıkla nasıl ugrasacagım acaba :)

Herkese merhaba kizlar.. Okullar acildi ve cok yorucu bir surec geciriyorum okulumuzun yolu terör olaylarindan dolayi daha kotu durumda ve biz 2 saatlik yolu hergun gidiyoruz haliyle cok agrili geciyor.. Cok ihmal ediyorum biliyorum ama arada girip neler yaptığınızı okuyorum.. E Ekyzdn03 canim listeye benide ekle.. Mfpmfp /diyarbakirdayim / yas 26/ sat 13.06.3015/ bdt 19.06.2015/ ilk bebegim / cinsiyeti erkek

tamam canım simdi misafirim var kactım geldim sabah ilk işim

Misseste beni ekleyebilirsiniz rica etsem yaş 34 son regl 30.05.2015. 1 prensesim var şimdi prensim geliyor Rabbimin izniyle

tabiki sehiride yazabilir misin

E Ekyzdn03 merhabaaa☺️ Bende bir mart annesiyim:)
İstanbul Yaş:26 sat:12.06.2015 bdt:18.03.2016 ilk bebeğim ve erkek:))

Tabii hemen ekleyecegim :)

Hu huuuuu E Ekyzdn03 nerdesin kız merak ettim seni.....

Nasilsinizzz kizlarrrr E Ekyzdn03 tatlimmmm kontrolun nasil gecti yazdan habeerler ne

E Ekyzdn03 canim oncelikle hayirli sonuclarla gel insallah listeye beni de eklermisin sat 29 mayis 2015 beklenen dogum 4 mart 2016 erkek 3. Bebegim insallah yas 35 istanbul

Nasilsinizzz kizlarrrr E Ekyzdn03 tatlimmmm kontrolun nasil gecti yazdan habeerler ne

Ya kizlar E Ekyzdn03 den ses soluk yok....haberi olan var mı

E Ekyzdn03 hala nerdesin canım yaa merak ediyoruz bako_O

Kızlaaaaaar geldim geldim, hemen yazacaktım alısveris dedi esim eve geldik misafirim geldi ancak girebildiiimm Allah a sükürler olsun Yaz'ım cok saglıklı teyzooslllaaaarı artık kesinlesti %100 kız zaten hic süphem yoktu :) 11. haftada söylemisti ama olsuun
Kötü haber su ki TATLI yasaklandı!!! :( Tatlıyı kesiyoruz tuzluda az tüketiyoruzz dedi doktorrr oof offfffff bu can nasıl cekiyor bir bilseeeeeeee..
Demir hapı basladık, detaylı ultrason istedi randevu aldık 3 Kasım da Dr.un tavsiye ettigi baska bir drdan. 7 kasımda diger kontrolüm var tetanoz asısına gerek yok dedi kasık agrıları cok normal rahim büyüyor bebek yer degistiyor dedi. Benim tembel kızım uyuyordu hep uyuyor yaaaaaa daha bir defa görebildim hareketlerini ama cok sükür saglıklı :)

Canim gozun aydin rabbim uzun omurler versin meleginede sizede

Ayy benim esimde 26 subat dogumlu :) ikiside aynı güne denk gelse ne güzel olur :) Balık burcu olacaklar ayy
simdi benimde kızımda olacak iki balıkla nasıl ugrasacagım acaba :)

tamam canım simdi misafirim var kactım geldim sabah ilk işim

tabiki sehiride yazabilir misin

Tabii hemen ekleyecegim :)

Kızlaaaaaar geldim geldim, hemen yazacaktım alısveris dedi esim eve geldik misafirim geldi ancak girebildiiimm Allah a sükürler olsun Yaz'ım cok saglıklı teyzooslllaaaarı artık kesinlesti %100 kız zaten hic süphem yoktu :) 11. haftada söylemisti ama olsuun
Kötü haber su ki TATLI yasaklandı!!! :KK43: Tatlıyı kesiyoruz tuzluda az tüketiyoruzz dedi doktorrr oof offfffff bu can nasıl cekiyor bir bilseeeeeeee..
Demir hapı basladık, detaylı ultrason istedi randevu aldık 3 Kasım da Dr.un tavsiye ettigi baska bir drdan. 7 kasımda diger kontrolüm var tetanoz asısına gerek yok dedi kasık agrıları cok normal rahim büyüyor bebek yer degistiyor dedi. Benim tembel kızım uyuyordu hep uyuyor yaaaaaa daha bir defa görebildim hareketlerini ama cok sükür saglıklı :)
Canim benim cok sevindim masallah yaz a uyusun annesi uyusunda buyusun

Kötü haber su ki TATLI yasaklandı!!! :KK43: Tatlıyı kesiyoruz tuzluda az tüketiyoruzz dedi doktorrr oof offfffff bu can nasıl cekiyor bir bilseeeeeeee..

ayy şükür :KK76:
hadi bakalım gözün aydın Yaz şaşırtmadı seni :KK66: uyusun annesi uyusun da büyüsün bebişHoppa
tatlı mı yasaklandıııı hem de sana öyle mii:rolleyes: yersen reçelleri baklavaları o kadar fazla olacağı buydu :rolleyes:neyse hayırlısı olsun meyve ile falan karşıla tatlı ihtiyacını :KK66:

Canim benim cok sevindim masallah yaz a uyusun annesi uyusunda buyusun

Sagol kusuuuummm amin inssaallah hepimizinkiiiiiii

ayy şükür :KK76:
hadi bakalım gözün aydın Yaz şaşırtmadı seni :KK66: uyusun annesi uyusun da büyüsün bebişHoppa
tatlı mı yasaklandıııı hem de sana öyle mii:rolleyes: yersen reçelleri baklavaları o kadar fazla olacağı buydu :rolleyes:neyse hayırlısı olsun meyve ile falan karşıla tatlı ihtiyacını :KK66:

Off sorma yandım ben esim tvde boks macı izliyo diyolarki floydun baklavaları aklıma yine tatlı geliyo :KK70::KK70::KK70: artık napalım ayarlicaz bisiiileeeeeeer o_O

Back