2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar bir haftadır bakamadım hiç... bu hafta öyle bir kosturmaca yla geçti ki :)) sayfaları dönüp okumaya çalışıcam yine:)

Bu arada bilgilerimi yazıyoruz sanırım :)
Yaş 26 istanbuldaki. Sat: 18.06.2015 bdt: 28.03.2016 ilk bebeğim vee kızım olacak :))

E Ekyzdn03 canim gozun aydin olsun.. Meleginin iyi olmasina çok sevindim boyu kilosu falan nasilmis kucuk hanimin.. :)) birde detayli ultrason icin aldigin tarihe doktormu karar verdi..

Cok sevindim canim Allah anali babalı buyutmek nasip etsin.....hayieli evlat olsun insallah.....tesekkur ederim dualarin icin......

@missseste canimmm cok sukurrr yaz hanimdan iyi haberlrle gelmisssin...hayirlisiylaa kucagina almayi nasip.etsin rabbimm..tatli yemeee fazlaa canim 24. Haftalarda seker yuklemesi var..veee neden tetenoz vurulmayacaksin ki..vurulman gerekiyir

Canim nerde kaldin ya meral ettim vallahi,..neyse iyi haberlerle gelmişsin sevindim.....uyusunda buyusun annesi

Adetinden kac gun snra ogrenmistn canim
10 gun sonra falandi...14 haziran son adet tarihim....bekledim gelmedi hatta rahat rahat orucumu bile tuttum...bayramda gecti sonra artik yine kist oldu derken sürpriz yapti bebeğim,.cunku ben PKO luyum ve zor hamile kaldim desem yeridir....

10 gun sonra falandi...14 haziran son adet tarihim....bekledim gelmedi hatta rahat rahat orucumu bile tuttum...bayramda gecti sonra artik yine kist oldu derken sürpriz yapti bebeğim,.cunku ben PKO luyum ve zor hamile kaldim desem yeridir....
Bende zor hamile kaliyorum pko ne blmiyorm bende varmi yokmu onu da bilmiyorm :) adetlerim duzenli ama bu ay 3 gun gecikmem oldu 26 gunde bir adet olurdum bu ay ovu testi yaptm 21. Ve 22. Gun en koyuyu gordm bide 13. Gun ama 13m gunu yaptigimdan daha koyuydu 21. Gun bugun test yaptim negatif cikti gec dollenmemi acaba dusundm keseyi ne zamn gordn ilk kan testin kacti

Bence biraz daha bekle..ilk beta 3000 lerdeydi

PKO demek polikistik over sendromu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…