Sagol kusuuuummm amin inssaallah hepimizinkiiiiiii
Off sorma yandım ben esim tvde boks macı izliyo diyolarki floydun baklavaları aklıma yine tatlı geliyoartık napalım ayarlicaz bisiiileeeeeeer
canım kusura bakma lohusayım olsun artık okadar bi yandan bebek agladı:)
Cok sevindim canim Allah anali babalı buyutmek nasip etsin.....hayieli evlat olsun insallah.....tesekkur ederim dualarin icin......jealous S seduf @begri E Ekyzdn03 kızlar mrb.dünya güzeli bir meleğin annesi oldum,dün öğlen saatlerinde bebeğimde bende çok iyyiz spinal epidural oldum sezaryen.cok korktum cok heyecanlandım.ama inan o an tek sey hissetmedim uyumusum uyandığımda meleği mi kucagıma verdiler uyusuklar gecince biraz sızım oldu ama bugün gayet iyyim evimize çıktık yavas yavas daha iyi olucam.doğum esnasında hepinize dua ettim.darısı saglıkla basınıza.sakın dopumdan korkmayın. Bitti gecti işte bu meleğe hersey değer.doğuramasam ben doğuramazdım:)
ayy çok çok güzel valla fiyatı ne canım nerden bakıyorsun?Kızlar oglusum ıcın bunu almayı dusunuyorum nasıl sızce
Canimm cok guzellll...hayirlisiylaa kucagina alirrr yataginda yatirmak nasip olur insallahKızlar oglusum ıcın bunu almayı dusunuyorum nasıl sızce
Canim nerde kaldin ya meral ettim vallahi,..neyse iyi haberlerle gelmişsin sevindim.....uyusunda buyusun annesiAyy benim esimde 26 subat dogumlu :) ikiside aynı güne denk gelse ne güzel olur :) Balık burcu olacaklar ayy
simdi benimde kızımda olacak iki balıkla nasıl ugrasacagım acaba :)
tamam canım simdi misafirim var kactım geldim sabah ilk işim
tabiki sehiride yazabilir misin
Tabii hemen ekleyecegim :)
Kızlaaaaaar geldim geldim, hemen yazacaktım alısveris dedi esim eve geldik misafirim geldi ancak girebildiiimm Allah a sükürler olsun Yaz'ım cok saglıklı teyzooslllaaaarı artık kesinlesti %100 kız zaten hic süphem yoktu :) 11. haftada söylemisti ama olsuun
Kötü haber su ki TATLI yasaklandı!!!Tatlıyı kesiyoruz tuzluda az tüketiyoruzz dedi doktorrr oof offfffff bu can nasıl cekiyor bir bilseeeeeeee..
Demir hapı basladık, detaylı ultrason istedi randevu aldık 3 Kasım da Dr.un tavsiye ettigi baska bir drdan. 7 kasımda diger kontrolüm var tetanoz asısına gerek yok dedi kasık agrıları cok normal rahim büyüyor bebek yer degistiyor dedi. Benim tembel kızım uyuyordu hep uyuyor yaaaaaa daha bir defa görebildim hareketlerini ama cok sükür saglıklı :)
Benim öyle...ilk zamanlarda bebek geriden geliyodu sonra toparladı normal haftasina geldi.....Gec döllenme olan var mi aranizdaa
Adetinden kac gun snra ogrenmistn canimBenim öyle...ilk zamanlarda bebek geriden geliyodu sonra toparladı normal haftasina geldi.....
10 gun sonra falandi...14 haziran son adet tarihim....bekledim gelmedi hatta rahat rahat orucumu bile tuttum...bayramda gecti sonra artik yine kist oldu derken sürpriz yapti bebeğim,.cunku ben PKO luyum ve zor hamile kaldim desem yeridir....Adetinden kac gun snra ogrenmistn canim
Bende zor hamile kaliyorum pko ne blmiyorm bende varmi yokmu onu da bilmiyorm :) adetlerim duzenli ama bu ay 3 gun gecikmem oldu 26 gunde bir adet olurdum bu ay ovu testi yaptm 21. Ve 22. Gun en koyuyu gordm bide 13. Gun ama 13m gunu yaptigimdan daha koyuydu 21. Gun bugun test yaptim negatif cikti gec dollenmemi acaba dusundm keseyi ne zamn gordn ilk kan testin kacti10 gun sonra falandi...14 haziran son adet tarihim....bekledim gelmedi hatta rahat rahat orucumu bile tuttum...bayramda gecti sonra artik yine kist oldu derken sürpriz yapti bebeğim,.cunku ben PKO luyum ve zor hamile kaldim desem yeridir....
Bence biraz daha bekle..ilk beta 3000 lerdeydiBende zor hamile kaliyorum pko ne blmiyorm bende varmi yokmu onu da bilmiyorm :) adetlerim duzenli ama bu ay 3 gun gecikmem oldu 26 gunde bir adet olurdum bu ay ovu testi yaptm 21. Ve 22. Gun en koyuyu gordm bide 13. Gun ama 13m gunu yaptigimdan daha koyuydu 21. Gun bugun test yaptim negatif cikti gec dollenmemi acaba dusundm keseyi ne zamn gordn ilk kan testin kacti
PKO demek polikistik over sendromu...Bende zor hamile kaliyorum pko ne blmiyorm bende varmi yokmu onu da bilmiyorm :) adetlerim duzenli ama bu ay 3 gun gecikmem oldu 26 gunde bir adet olurdum bu ay ovu testi yaptm 21. Ve 22. Gun en koyuyu gordm bide 13. Gun ama 13m gunu yaptigimdan daha koyuydu 21. Gun bugun test yaptim negatif cikti gec dollenmemi acaba dusundm keseyi ne zamn gordn ilk kan testin kacti
Bekliyorm canm 1 hafta gecsin ama brazda korkum var ilk gebeligim dis gebelik oldu ondan ilk betaya ne zamn baktrmstn kac gun gecikinceBence biraz daha bekle..ilk beta 3000 lerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?