Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım 5yasina girecek oğlum doğacak sabrederse kızımla aynı gün istiyorum sezeryan zaten 26 Şubat yasimdi cinsiyeti ne dogumgünleri karısacak :)
Selam canlariiim dun aksam yuruyuse ciktik donerken su yollarda 1 tl ile calisan hassas tartilara denk geldik esim hadi bakalim dedi demez olaydi bir ciktim 50.3 gozlerim aynen boyle oldu cunku 7 eyluldeki kontrolumde 44.9 dum ve omru hayatim boyunca en fazla 50 kiloyu gormustum. Dedim insallah yanlistir bu tarti bu kadar cok aldiysam yandim doktorum naptin ne yedin bu kadar dicek
Insallah yanlistir canim ikizlerle normal tabi ama bi anda bu kadar almam kotu olabilir.neyse carsamba doktorda dogru kiloyu gorcem bakalim ne kadar olmusum :)canım o tartılar her zaman doğru olmuyor üzme canını ama doğruysa da çok da aşırı değil hele de ikizleri düşününce
Misseste beni ekleyebilirsiniz rica etsem yaş 34 son regl 30.05.2015. 1 prensesim var şimdi prensim geliyor Rabbimin izniyleEkledim canım benim senide sagol bilgiler icin
Masallah canim gozun aydin :) afp taramasi nedir?Merhaba arkadaşlar, ben de gittim bugün kontrole oğluşumu gördüm. Haftasından önde gidiyor maşallah. Afp taraması için kan verdim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Herkese iyi haftasonları
Sağol canım.Masallah canim gozun aydin :) afp taramasi nedir?
Maşallah canim gözünaydın .....Merhaba arkadaşlar, ben de gittim bugün kontrole oğluşumu gördüm. Haftasından önde gidiyor maşallah. Afp taraması için kan verdim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Herkese iyi haftasonları
allah korusun tabi canim benim de 4 lu olacak insallah carsamba gunu ilk defa bi test olmus olcazSağol canım.
Aslında 3lü ya da 4lü test yerine yaptı sanırım doktor bunu. Bebeğin ölçümünü yaptı, sonra da kan verdim. Beyin ve omurilikle ilgili rahatsızlıkları saptamak içinmiş, allah korusun tabi.
Hayırlısı ile geçer inşallah canım :)allah korusun tabi canim benim de 4 lu olacak insallah carsamba gunu ilk defa bi test olmus olcaz
Sağol canım senin de ikinci oğluşum hayırlı olsun, ben de iki oğluşlu olacağım kısmetse :)Maşallah canim gözünaydın .....
Olsun canim ya.ben boylede mutluyum....cok istemiştim bi kızım olsun ama Allah böylesini daha hayırlı görmüş....zaten hep hayırlısını istemistim......Sağol canım senin de ikinci oğluşum hayırlı olsun, ben de iki oğluşlu olacağım kısmetse :)