• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Herkese merhaba kizlar.. Okullar acildi ve cok yorucu bir surec geciriyorum okulumuzun yolu terör olaylarindan dolayi daha kotu durumda ve biz 2 saatlik yolu hergun gidiyoruz haliyle cok agrili geciyor.. Cok ihmal ediyorum biliyorum ama arada girip neler yaptığınızı okuyorum.. E Ekyzdn03 canim listeye benide ekle.. Mfpmfp /diyarbakirdayim / yas 26/ sat 13.06.3015/ bdt 19.06.2015/ ilk bebegim / cinsiyeti erkek

Selam canlariiim :KK49: dun aksam yuruyuse ciktik donerken su yollarda 1 tl ile calisan hassas tartilara denk geldik esim hadi bakalim dedi demez olaydi bir ciktim 50.3 gozlerim aynen boyle oldu :KK57: cunku 7 eyluldeki kontrolumde 44.9 dum ve omru hayatim boyunca en fazla 50 kiloyu gormustum. Dedim insallah yanlistir bu tarti bu kadar cok aldiysam yandim doktorum naptin ne yedin bu kadar dicek o_O

Selam canlariiim :KK49: dun aksam yuruyuse ciktik donerken su yollarda 1 tl ile calisan hassas tartilara denk geldik esim hadi bakalim dedi demez olaydi bir ciktim 50.3 gozlerim aynen boyle oldu :KK57: cunku 7 eyluldeki kontrolumde 44.9 dum ve omru hayatim boyunca en fazla 50 kiloyu gormustum. Dedim insallah yanlistir bu tarti bu kadar cok aldiysam yandim doktorum naptin ne yedin bu kadar dicek o_O

canım o tartılar her zaman doğru olmuyor üzme canını ama doğruysa da çok da aşırı değil hele de ikizleri düşününce :KK66:

canım o tartılar her zaman doğru olmuyor üzme canını ama doğruysa da çok da aşırı değil hele de ikizleri düşününce :KK66:
Insallah yanlistir canim ikizlerle normal tabi ama bi anda bu kadar almam kotu olabilir.neyse carsamba doktorda dogru kiloyu gorcem bakalim ne kadar olmusum :)

Merhaba arkadaşlar, ben de gittim bugün kontrole oğluşumu gördüm. Haftasından önde gidiyor maşallah. Afp taraması için kan verdim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Herkese iyi haftasonları :anneadayı::KK200:

Merhaba arkadaşlar, ben de gittim bugün kontrole oğluşumu gördüm. Haftasından önde gidiyor maşallah. Afp taraması için kan verdim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. Herkese iyi haftasonları :anneadayı::KK200:
Masallah canim gozun aydin :) afp taramasi nedir?

Masallah canim gozun aydin :) afp taramasi nedir?
Sağol canım.
Aslında 3lü ya da 4lü test yerine yaptı sanırım doktor bunu. Bebeğin ölçümünü yaptı, sonra da kan verdim. Beyin ve omurilikle ilgili rahatsızlıkları saptamak içinmiş, allah korusun tabi.

Sağol canım.
Aslında 3lü ya da 4lü test yerine yaptı sanırım doktor bunu. Bebeğin ölçümünü yaptı, sonra da kan verdim. Beyin ve omurilikle ilgili rahatsızlıkları saptamak içinmiş, allah korusun tabi.
allah korusun tabi canim benim de 4 lu olacak insallah carsamba gunu ilk defa bi test olmus olcaz :KK48:

Sağol canım senin de ikinci oğluşum hayırlı olsun, ben de iki oğluşlu olacağım kısmetse :)
Olsun canim ya.ben boylede mutluyum....cok istemiştim bi kızım olsun ama Allah böylesini daha hayırlı görmüş....zaten hep hayırlısını istemistim......

Arkadaslar bana doktorum sadece 2li test yapti 3lu ve 4luye gerek yok dedi. Siz yaptirdiniz mi ne dusunuyorsunuz bu konuda ?

Back