• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kizlar bende dayanamadim bugun gittim doktoruma aradan aldi iyiymis bir sorunumuz yokmus cok sukur sadece ben cok kilo aldim bugune kadar 7 kg almisim var mi boyle kilo alan.

ben varım canım rahat ol :KK45:
dün doktora gittim 6 idi bugüne kadar 7 olmuş olabilir habire alıyorum çünkü bu kötü gidişe bir dur demem gerek zira zati kilo proplemim var:rolleyes:

Bende uzun zamandir giremiyorum benide ekleyebilirsin listeye bizede doktorumuz bugun %70ihtimalle soyledi ama bence kesinkizimiz geliyor insalah

Eklerim tabii :) yazsana bilgileri hemen ekliyim :)

Bende mart annesi olacagim
Hosgelldiin hayırlı olsuun

Sağol cnm hayirlisi bakalım..seninkini de erkek bekliyordum benama güzel olmuş isim bile hazır ne güzel sağlıkla geldin prenses. .oğluma alırım artik
nerelerdesin sen yahuu :) tablo yaptım bak ilk sayfada senide ekliyim mi

kızlar nasıl geçiyor hamilelik herzaman takip ediyorum sizleri ama fazla yazmıyorum :) benim bebeğim hep sol kasğımın üstüne doğru vuruyo hep aynı yerden tekmeliyo bu garip bir durummu yoksa normalmi ilk hamilelik olunca insan normalmi değilmi bilemiyo :anneadayı:

ay sorma benimde hep sag ama bebek sanırım o :KK70:

E Ekyzdn03 canimmmmm ben hatayliyim 27 yasindayim.ikinci gebeligim allah ne.verdiysee olarak.dusunuyoruz :KK70: son adet tarihim 19.06.2015 beklenen dogum.tarihi 20.03.2016 cinsiyet erkek :nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:
.

Hahahahha ekledim kııız masallah yılmadın bu kadar mide bulantısına :nazar::nazar::KK70::KK70:

Merhaba kızlar nasılsınız?Bebeğimi cinsiyetini öğrenemedik henüz haftaya kontrolde inşallah öğrenebilirim bulantı ve kusmalarım geçti şükür ama belim çok kötü. Yatınca kalkamıyorum Allah korusun felçli gibi oluyorum.Agridan dönemiyoruz bile yana.Ayni şeyi yaşayan veya önerisi olan var mı ?

Evet malesef bel sırt agrıları iyiden iyiye arttı begri begri cözüm olarak hamile yastıgı aldı bakalım memnun kalacak mı

canım bende öyleydim artık biraz daha devam ediyo ağır sakın kaldırma bide yatarken mutlaka beline bi yastık koy çok rahatlatıyo ben doktoruma sormuştum rahmin büyüdüğü için yapar ama çok aşırı yürüme ve ağır kaldırma demişti

ay ben agır kaldırıyorum ya :KK43:

kızlar bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek bebek . Allah hepimizin çocuklarını hayırlı etsin.

Ayy masallah gözün aydın :KK200::KK200: tablomuza ekleyelim mi senide birinci sayfada

Kizlar bende dayanamadim bugun gittim doktoruma aradan aldi iyiymis bir sorunumuz yokmus cok sukur sadece ben cok kilo aldim bugune kadar 7 kg almisim var mi boyle kilo alan.

biraz fazla almıssın ama dert etme elbette verirsin bundan sonra birazcık dikkat edersen kilo alımı hızlanacak insallah az kiloyla tamamlarsın

Yas 33
Istanbul
3. Bebegim
Iki kizim var 7 ve 2 yasinda.
Bebisin cinsiyetini 19 ekimde ogrenecegim insallah :)
Calisiyorum :))
Sat 25 haziran. Dogum tarihim sezeryan olacagi icin mart sonu.

Masallaaaah allah hepsini bagıslasın ekledim canım

canımcım süper olmuş tablo eline sağlık:KK66:
jealous / konya /28/ilk/27.05.2015/06.03.2016/kız :anneadayı:

Oyy konya demeee etli ekmeeekk :cool::mad::mad: ekledim kuzus:KK70:

Kızlar ben bugün saclarımı boyattım :KK59: beyazlarım yok ama 10 km çıkmış diplerden hiiic haz etmiyorum doktorumda boyatabilirsin diyince hooop kuaför yolunu tuttum fakat boyamı kendim aldım organik amonyaksız.

Kızlar ben bugün saclarımı boyattım :KK59: beyazlarım yok ama 10 km çıkmış diplerden hiiic haz etmiyorum doktorumda boyatabilirsin diyince hooop kuaför yolunu tuttum fakat boyamı kendim aldım organik amonyaksız.
iyi yapmışsın canım güle güle kullan :KK66:
ben cesaret edemiyorum valla hem kestirmem hem boyatmam lazım beyazlarım aldı başını gitti ama olsun bana değişik bi hava kattıklarını düşünüyorum :-)

kızzz sus etrafta hamile falan vardır canı çeker :KK20: :KK70:
canım yaa göndereyim mi hemen:KK66:

Ayy patavatsız beeen :KK59: hic yani ayy hamileler okumasa baari :cool:
Oy canım benim teklifin yeter bu ara ben böyleyim pek ac gözlü aserdigimden degil gözüm ac gözüüüm :KK70:

iyi yapmışsın canım güle güle kullan :KK66:
ben cesaret edemiyorum valla hem kestirmem hem boyatmam lazım beyazlarım aldı başını gitti ama olsun bana değişik bi hava kattıklarını düşünüyorum :-)

Hahahaha bırak olurunaa.. herseyin dogalı güzel :cool: bunu diyomda neden boyattıım acaba:KK70: benim dr hic ilac vermiyor kan demir balık hapı falanda yani düsün ilaca inanılmaz karsı bayramda ölüyordum gripten ne serum taktırttı ne de ilac dogal yollarla gecir dedi ancak atesin cıkarsa müdahale ederiz dedi.. düsündüm bende böylesine ilaca karsı bi adam 10.haftadan sonra boyatabilirsin dediyse yürrüü ecem dedim hadi canım kendini böyle iyi hissedeceksin gittim boyattım

Hahahaha bırak olurunaa.. herseyin dogalı güzel :cool: bunu diyomda neden boyattıım acaba:KK70: benim dr hic ilac vermiyor kan demir balık hapı falanda yani düsün ilaca inanılmaz karsı bayramda ölüyordum gripten ne serum taktırttı ne de ilac dogal yollarla gecir dedi ancak atesin cıkarsa müdahale ederiz dedi.. düsündüm bende böylesine ilaca karsı bi adam 10.haftadan sonra boyatabilirsin dediyse yürrüü ecem dedim hadi canım kendini böyle iyi hissedeceksin gittim boyattım
Kız yatıp uyusana saat kaç olmuş hala çene pesindesin. :KK48: hadi ben nobetteyim sana noluyo..:KK55:

Kız yatıp uyusana saat kaç olmuş hala çene pesindesin. :KK48: hadi ben nobetteyim sana noluyo..:KK55:

hahaha gece gündüz enerjim bitmiyooo :KK70::KK70:cenem düsüüükk anaacım saka kız saka yarın bebiskoyu görcemm cook heyecanlıyım uyuyamıyorum :KK70: 1 ay 2 gündür görmüyoruuuuum

ay valla doktorun bi alemmiş demek ki vücuda girmedikçe bi zararı olmuyo :KK70:

hahahaha yok kız erkek anneleri eksi yiyo hep kızım degisirse aglarım kendimi hazırladımmmm bir sürü pembiş kıyafet aldıııııım :KK70:

takılıyom sana bence de değişmesin artık canım Yaz o:KK66: zati demin okudum kızsa tatlı yersiniz diyo:KK66:

hahaha o gün gelsin görürüz çık artık çııııık diye bağırırsın:KK70:

hahaha ben cok korkagım bak vazgectim dogurmuyorum diyebilirim o acıyla :KK70:

takılıyom sana bence de değişmesin artık canım Yaz o:KK66: zati demin okudum kızsa tatlı yersiniz diyo:KK66:

Benim minik yazişkoooooooooom degismez teyzesi yaa :KK70: ballı lokmam benim

Back