Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsın canım benım:):)Kızlaar kahvaltı yaparken geldim saat 12 oldu buradayım calısanlar ögle yemegine cıktı anlasıldı bende temizlige döneyim gec kalmadan
bılmıyorum kııı benım en son 24 mayıs regl tarıhım ultrasondakı dogum tarıhıde 03/03/2016 yazıyor ya :) ama eger sezeryan olursam ben ayın 2 sınde ıstıyorum dogum Allah kısmet ederse cunkuuuu bızım dugun tarıhımız o zaman :)ve yine bu arada kız ttu89 bizim bdt aynı da neden satlar farklı
tablo nerde canımmiyi iyi cok sükür bu arada ttu89 un bilgilerini diger tablodan aldım bdt si 02ymiş
tablo nerde canımm
Kızlaar kahvaltı yaparken geldim saat 12 oldu buradayım calısanlar ögle yemegine cıktı anlasıldı bende temizlige döneyim gec kalmadan
kefırın meyvelı olanlarından al tatlım onlardan dene bırde ıcımı daha kolay oluyor onların ben oyle yapıyorum bazenyaaa bu kefiri sevmeyen bir ben miyim?? bende alayım belki bi ihtimal içerim kar kardır.
aaaa cok ılgınc valla canım yaa bu ınsanlar nıye boyle seyler yapıyorlar hıc anlamıyorum vallakızlar cok ılgınctır carsamba gunu rahatsızlandım ya ben doktora gıttım acıl kayınvalıdemın gorumcemın haberı var ama bır arayıp nasılsın demedıler bende cınsıyetı soylemedım esım soylemıs dedım cok ılgılenıyorlardı zaten gec kalmıssın ınsan bır arar sorar hıc ne arıyorlar ne soruyorlar
aaaa cok ılgınc valla canım yaa bu ınsanlar nıye boyle seyler yapıyorlar hıc anlamıyorum valla
Ay ne tatli olmuş dünde benim aklıma bu gelmişti tablomuza yok diye eline sağlık canım kizimla beni unutmasmisin duzeltmisin erkek deil artik o pipi ucmus kutu olmus :)))Hep kötü haberlerden mi bahsedecegiz, birazda gülüp eglenme vakti.. Bebişler ancak biz mutlu olursak saglıklı ve mutlu olurlar.. Mart anneside olmasanız buyurun :)
Veeee tablomuzz
[tr][td]Begri[/td][td]Ankara[/td][td] 28[/td][td] İLK ŞİMDİLİK[/td][td] 17.06.2015[/td][td]23.03.2016 [/td][td] ERKEK[/td][/tr]
İSİM ŞEHİR YAŞ GEB.SAY SAT BDT CİNSİYET Misseste İstanbul 25 İLK VE SON 11.06.2015 17.03.2016 KIZ
[tr][td]CanSev_Can[/td][td]Ankara[/td][td] 25[/td][td] İLK DAHA OLUR[/td][td] 09.06.2015[/td][td]16.03.2016 [/td][td] KIZ[/td][/tr]
[tr][td]Denissineb[/td][td]Ankara[/td][td] 30[/td][td] İLK [/td][td] 27.05.2015[/td][td]03.03.2016 [/td][td] ERKEK[/td][/tr]
[tr][td]bujucloud[/td][td]İstanbul[/td][td] 29[/td][td] İLK VE SON OLUR GİBİ [/td][td] 19.06.2015[/td][td]26.03.2016 [/td][td] ERKEK[/td][/tr]
[tr][td]Elisita[/td][td]İstanbul[/td][td] 27[/td][td] İLK [/td][td] 07.06.2015[/td][td]14.03.2016 [/td][td] KIZ[/td][/tr]
[tr][td]_Egeli_[/td][td]Van[/td][td] 22[/td][td] İLK[/td][td] 13.06.2015[/td][td]19.03.2016 [/td][td] KIZ[/td][/tr]
[tr][td]Bsrd[/td][td]Afyon[/td][td] 25[/td][td] İLK [/td][td] 18.06.2015[/td][td]24.03.2016 [/td][td] ERKEK[/td][/tr]
[tr][td]Cutekitty[/td][td]İstanbul[/td][td] 33[/td][td] İKİNCİ[/td][td] 28.05.2015[/td][td]03.03.2016 [/td][td] KIZ[/td][/tr]
[tr][td]Harme[/td][td]İzmir[/td][td] 28[/td][td] İLK [/td][td] 26.05.2015[/td][td]01.03.2016 [/td][td] ERKEK (İKİZ) [/td][/tr]
[tr][td]ttu89[/td][td]İzmir[/td][td] 26[/td][td] İLK [/td][td] 24.05.2015[/td][td]02.03.2016 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td]Emelingo40[/td][td]Ankara[/td][td] 24[/td][td] İLK [/td][td] 02.06.2015[/td][td]08.03.2016 [/td][td] ERKEK[/td][/tr]
[tr][td]Denizmisra[/td][td]Muğla[/td][td] 38[/td][td] ÜÇÜNCÜ[/td][td] 10.06.2015[/td][td]16.03.2016 [/td][td] KIZ[/td][/tr]
[tr][td]Seduf[/td][td]Balıkesir[/td][td] 31[/td][td] İKİNCİ[/td][td] 14.06.2015[/td][td]20.03.2016 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td]Gonca_gulce[/td][td]İzmir[/td][td] 32[/td][td] İLK [/td][td] 19.06.2015[/td][td]24.03.2016 [/td][td] KIZ[/td][/tr]
dogru canım tablooo yaaa bır ben kalmısım cınsıyet ogrenemeyennnnnnilk sayfada bak bakalım yanlıslık varsa düzelteyim
sabah ıse geldıgımden berı klasık muzık dınlıyorum sanırım ıyı geldı bıraz bana yaaaa arada cok gıygıy edıyor ama napalım dınleyelımkızlarrr bebısler yavas yavas duymaya baslayacak klasık muzık falan dınletmeyı dusunenler varmı :)
yok canım bende varımm....belki bugün öğrenirim diye umut ediyorum...dogru canım tablooo yaaa bır ben kalmısım cınsıyet ogrenemeyennnnnn
ama baksana bana 19 haftalıkım yawrucum yaaa :)yok canım bende varımm....belki bugün öğrenirim diye umut ediyorum...
seyyy cok soguk degıl esasında yaızmır ıyı yıne benceee :) dun geldık fethıyeden coooook sıcak denıze gırdık felan mıssssGünaydınlaaaarrr bende İzmirden hava durumunu bildiriiim burasıda soğuk yani bi ben mi üşüyorum bilmiyorum ama soğuk yani
kolay gelsin canım :) bizde doyduk geldikKızlaar kahvaltı yaparken geldim saat 12 oldu buradayım calısanlar ögle yemegine cıktı anlasıldı bende temizlige döneyim gec kalmadan
benim de 1 mart amma velakin garanti Allah nasip ederse tabi şubatta bizim doğum :)bılmıyorum kııı benım en son 24 mayıs regl tarıhım ultrasondakı dogum tarıhıde 03/03/2016 yazıyor ya :) ama eger sezeryan olursam ben ayın 2 sınde ıstıyorum dogum Allah kısmet ederse cunkuuuu bızım dugun tarıhımız o zaman :)
kuzum bugün normal geçen h.sonu bizde girdik denize filan ama çarşamba sabahı adeta donmuştum yani o gün daha serindi trençkot giyen bile vardı o gün düşünseyyy cok soguk degıl esasında yaızmır ıyı yıne benceee :) dun geldık fethıyeden coooook sıcak denıze gırdık felan mıssss