ayyy ısten 9 da cıkıcam genede benım kafa uctu eglenceye bagladım yıneAllah iyiliğini versin e mi
hayırlı olsun canım kızın :)teyzeler teyzeler
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş
şükürler olsun sağlıklı çok güzel şeyler söyledi doktorumuz çok mutlu oldum
200 gr olmuş yavruşum benim gibi şişman olacak yandı
teyzeler teyzeler
biz geldikkk bilin bakalım kiminle geldik kızımla geldikkkk evet kızımız oluyormuşşş
Allah razı olsun canım saolKemeride olmayiversin o kadar insafliyiz canim
ne iş yapıyorsun canım 9'a kadar çalışıyorsun? ben 6'yı zor ediyorum vallaayyy ısten 9 da cıkıcam genede benım kafa uctu eglenceye bagladım yıne
allah yardımcın olsun tatlım 9 da pek geçmişayyy ısten 9 da cıkıcam genede benım kafa uctu eglenceye bagladım yıne
oyy hoşgeldiniz canım hayırlısı olsun prensesinizteyzeler teyzeler
http://www.butikbebe.com/urunListesi/958/hersey-19-99-tl-urunleri.html kizlar cok uygun alsak mi ki
amin canım çok sağol cümlemizejealous Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
belinayınkreasyonlar.com.tr bak bu sitede carters orijinal ürünleri varr cartersta daha pahalı sendde bendensin artık paylasmak boynumuzn borcu oldu kızlar süslü püslü olsuuun
canım çok sağoloyy hoşgeldiniz canım hayırlısı olsun prensesiniz
çok sağol canım kısmetse geliyor bakalımsagol canım benım senınde gozun aydın cımcıme gelıyor he
canım her zaman degıl yaa yazılım ısındeyım ben aslında jeolojı muhendısıyım ama yazılım ısı yapıyorum egıtım verıyorum bu aralar bazı gunler oyle haftanın 3 gunune iş yapıyorsun canım 9'a kadar çalışıyorsun? ben 6'yı zor ediyorum valla
% 100 pamuk yaziyo herseyde cok uygun herseyooo cok ucuzmus yaa bornoz falan dokusu nasıl acabaa
once sakın ol canım elındekı kredı kartını yavasca yere bırak
saol canım benımallah yardımcın olsun tatlım 9 da pek geçmiş
Kiz bak ne dicem.simdi bende bi oglan bide kız olursa degisik yaparim artik...bizde 10 bilezik alacak para nerde...memur adamiz biz....ıyı ıyı kızlar artsın pıyasa duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?