2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hayırlı olsun canım kızın :)

oyyoyyoyyyyy hosgeldinizzz minnosunla gözün aydııınn canım gelsin pembişkooolaarrr

River82 E Ekyzdn03 sağolun canlarım çok teşekkür ederim kızım ve kendim adına
o pembişkolar buraya gelecek! akşama misafir var direk eve geldim yoksa ben bilmez miydim o bebek mağazalarını talan etmeyi. dur sen dur perhiz bitti artık çok pis başlıyorum alışverişe

belinayınkreasyonlar.com.tr bak bu sitede carters orijinal ürünleri varr cartersta daha pahalı sendde bendensin artık paylasmak boynumuzn borcu oldu kızlar süslü püslü olsuuun

oyy hoşgeldiniz canım hayırlısı olsun prensesiniz

jealous Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
amin canım çok sağol cümlemize

belinayınkreasyonlar.com.tr bak bu sitede carters orijinal ürünleri varr cartersta daha pahalı sendde bendensin artık paylasmak boynumuzn borcu oldu kızlar süslü püslü olsuuun

oyy sağolasın kuzum heh böyle şiyler paylaşın gari rengimiz belli oldu
oyy hoşgeldiniz canım hayırlısı olsun prensesiniz
canım çok sağol

sagol canım benım senınde gozun aydın cımcıme gelıyor he
çok sağol canım kısmetse geliyor bakalım

ne iş yapıyorsun canım 9'a kadar çalışıyorsun? ben 6'yı zor ediyorum valla
canım her zaman degıl yaa yazılım ısındeyım ben aslında jeolojı muhendısıyım ama yazılım ısı yapıyorum egıtım verıyorum bu aralar bazı gunler oyle haftanın 3 gunu

once sakın ol canım elındekı kredı kartını yavasca yere bırak kuzum yapma o kadar yaa yavas yavas alıstıra alıstıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…