- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
canım bende sordum bugun ne zaman hıssederım dıye en erken 18 hafta bıtınce ama tahmını 20. haftada hıssedersınız seyırme gıbı olur dedı
evet banada oyle soyledı ıste neyse bırsey kalmadı zaten surda 3-4 hafta var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende sordum bugun ne zaman hıssederım dıye en erken 18 hafta bıtınce ama tahmını 20. haftada hıssedersınız seyırme gıbı olur dedı
aynen canım gec olsun guc olmasın:):)evet banada oyle soyledı ıste neyse bırsey kalmadı zaten surda 3-4 hafta var
Ben de erkek geç doğar tam 9 ay 10 günü bulur,Kız bebekler erken doğabilir diye duymuştumkızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
kızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
kızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
benim oğlum erken doğdu. 36+4 'nlüktü. Çok şükür sağlıklı doğdu. :)kızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
Canim begri oğlusun hayırlı ugurlu olsun saglikla gelsin insalhh ❤ ❤ ❤tek tek de lıste yapmıs masallah hep bu lafı beklemıssın
Evet canim kızdan çok ne var eksik kontaJan varsa ben bunun arkasına yine doğururum size nasılsa hep kız doğuruyoruyorum 1 kaç aya açığı kapatirim allh Kızlarımızın yoklunu vermesin ☺ ❤❤❤ooo kızdan bol ne var bu topikte @Elisita var denizmisra vaaar @Kubrali5454 vaarrr @papatya8822 vaaar @elif190 vaaarr az mıyızzz sanıyosunuzzz sizzzzzz hıhhhh
Tam tersi canm kız eksik doğr erkek tam veya 9 10 içinde doğar kıza eksik etek demelerinin sebebide ondan geliyormuşkızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
kusum hayırdır kızları gorucuyemı cıkardınız
tek tek de lıste yapmıs masallah hep bu lafı beklemıssın
Evet canim kızdan çok ne var eksik kontaJan varsa ben bunun arkasına yine doğururum size nasılsa hep kız doğuruyoruyorum 1 kaç aya açığı kapatirim allh Kızlarımızın yoklunu vermesin ☺ ❤❤❤
evet canım bende öyle biliyrum ama benim oğlan erken doğdu hemde 10 gün....Ben de erkek geç doğar tam 9 ay 10 günü bulur,Kız bebekler erken doğabilir diye duymuştum
hahahaaha biz kızlarımızı size vermiyozz :)
hahhhaa hep diyolar erkek yılı icimde kalmıss icimdee
abla alemsiiiin haaaaaa :))) cok güüüüldüm buna amin abla onlar anlayamacaklar kız cocugunun farkını ehuhehuehu
nıye anlamayalım canım ıkıncıyıde kız yaparız dımı begri
hahahaaha biz kızlarımızı size vermiyozz :)
abla alemsiiiin haaaaaa :))) cok güüüüldüm buna amin abla onlar anlayamacaklar kız cocugunun farkını ehuhehuehu
Benden çok güldüm kendimi kız üretim fabrikası gibi gördüm bir annn Kiz dogurmak bir ayrıcalıktir sekerlerhahahaaha biz kızlarımızı size vermiyozz :)
olduuuuuuuuuuuu herkes aynı şeyi diyo zaten 3.kız olur belki, ben bi şu iki kuzucuğu çıkariiimde gerisi bi beklesin şimdilik ama normaldir bence canım yani rahim büyüyo haliyle onunla alakalıdır ağrılarımızartık darısı ikinci ikizlereeeeeeee
birden kasılıyorum falan senin haftan önce yaa belki olmustur dedim benimde ctesi kontrolüm bende sorucam bakalım ne diyecek böylede tedirginlik yasıyorum.
evet havalar tam değişim zamanı çok dikkatli olmak lazım hep çorap giyiyorum artık evde üşüyünce zor ısınır benim ayaklar zaten, bir de öylesine uzanırken bile üzerime bişi örtüyorum mutlakahavalar bır anda sogudu ya ondan dıkkat etmem lazım bende ayaklarımı usutuyorum galıba dun bıraz usugum gece agrıdan uyuyamadım
valla bence bu da tatlı ekşi olayı gibi canım belli olmaz yani, mesela ben günümden 9 gün sonra doğmuşum kız kardeşimde gününden 10-11 gün öncekızlar seyı sorucam yaa hanı derler ya kızlar gununu doldurur erkekler erken dogar falan oyle bır laf vardı sankı de emın olamadım. tecrubelı annısler sız ne dersınız bu konuda:):)
ayyyy yerim ben bunları çok tatlılar yahu Allahım bizlere de nasip et böyle görmeyi bende dün bi video izledim ikiz bebişler doğduklarını anlamamışlar suyun içindeler böyle birbirlerine sarılıyolar hala nasıl duygulandım çok güzellerdi yaaaharme bakkkkkk bunlara seninkilerde böylelerdir şimdi.....
çok tatlılar dimi yaaa...valla olsaydı bende isterdim ikiz olsun diye....ama rabbim böyle münasip görmüş....hatta bayağı bi uğraştık hamilelik için.en sonunda dedimki amannn tüp bebek yaparız hemde ikiz olur demiştim....valla bence bu da tatlı ekşi olayı gibi canım belli olmaz yani, mesela ben günümden 9 gün sonra doğmuşum kız kardeşimde gününden 10-11 gün önce
ayyyy yerim ben bunları çok tatlılar yahu Allahım bizlere de nasip et böyle görmeyi bende dün bi video izledim ikiz bebişler doğduklarını anlamamışlar suyun içindeler böyle birbirlerine sarılıyolar hala nasıl duygulandım çok güzellerdi yaaa