2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy hıc gulesım yoktu ablam yaaa ama sen doymuyorsun kı kıza yapacak bır sey yok:)

ooo ilkini pıtlatmadan ikinci planları dur kızz bekleyelim azcık bizde oglan dogururuz ortak noktada anlasırız
bak dogumdan korkanlar nasıl bellı kızımmm sen bu korkuyla ılkını dogrumıycan saklıycan bı kac sene heralde

hemde nasıl tatlııı :) bende çok istiyodum valla ikizi Rabbim biliyo hep içimden geçirdim hatta sürekli de dilimdeydi ikiz olduğunu duyan söyleye söyleye yaptın ikizi diyo Gerçekten Allahın takdiri kim için hangisi hayırlıysa o olsun

valla ben bunu sag salım doguruyımda o ısın sakası ıkıncıye cesaret edermıyım gorcez artık
kız ne var yaa bak ben dıyorum (gene cahıl cesareti ) ilkini doguriim 2 yası bıttıgın gun ıkıncı ıcın calısmalara baslarım araları yakın olsun:):)

kuzummm benım yaa sen boyle konustukca ılk haftalarda bır doktorun (kendini bilmezin) dedikleri aklıma geliyorda valla bir kez daha sınırlenıyorum doktora ne ınsanlar var dıye masallah bızım delıkanlılarımıza :):) ılk goz agrımız senınkıler :)

selam kızlaaar
bilin bakalım naptım? haftaya olan randevumu bugüne aldım
gidiyorum birazdan dua edin bana güzel haberlerle döneyim
ayyy keşke benimde öyle bi şansım olsa....güzel haberlerle gel hadiiii bekliyoruz ...

kız ne var yaa bak ben dıyorum (gene cahıl cesareti ) ilkini doguriim 2 yası bıttıgın gun ıkıncı ıcın calısmalara baslarım araları yakın olsun:):)

valla benım kocam ıstemıyor cok nazlı gecıyormus hamılelıgım dedım ben tasıyorum sende okadar cekıceksın tabı yok yok yok ben ıstemıyorum dıyor

ay kuzum benim yerim sizleri :) evet sorma bende arada kulağını çınlatıyorum o doktorun tövbe tövbe.hatta bi arkadaşım ona gidiyodu tüp bebek için o olaydan sonra gidince beni söylemiş böyle böyle demişsiniz diye adam hatırlamamış bile düşün kim bilir kaç kişiye söylüyo bunları da hatırlayamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…