aaaa olsun ya sağlıklı boşver gerçi demesi kolay merakta olan sensin....kızlar merhaba bugün kontrole gittim hala cinsiyetini öğrenemedik
Anladım canım var bi çıkıntı ama kıza benzio dedi kafam karıştı tekrar bakalım deyince şimdi tereddütte kaldım püfffBen 11+6 daydım doktora gittigimde %80 kız dedi cıkıntıda falan hic bahsetmedibirde ultrason resimlerini karsılastırdım erkek olanlarla benimkini, kızdı yani onlara göre birde belirtilerim hep kızdan yana sürekli tatlı istiyor canım ama erkek anneleri eksi istiyor. Degismezde, degisirse cok aglarım benimkinin de adı hazır
Kesinlikle öle oluo canım ama inan doktorun ikilemde bırakması daha kötü oluyo ..valla canım bende bır gun yaaa kız olsun dıyorum bır gun kız olursa uzulurum erkek olsun dıyorumvalla psikolojim bozuldu
aynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi banaaaaa olsun ya sağlıklı boşver gerçi demesi kolay merakta olan sensin....
aynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi bana
canımmm üzülme sen ..öyle bişey olsaydı diğer doktorda söylerdi mutlaka......takma kafana bebiş de etkilenir annesi.....aynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi bana
canım benım hıc sıkma sen canını buradakı bebıslerımız oyle kuvvetlı kı bızden bıle gucluler. neler yasayan annelerımız oldu cok sukur bebıslerımız ıyı. ayrıca bazı doktorlar hıc bır sorun olmamasına ragmen vıcdansızca davranabılıyorlar sen dusunme kotu hıc bır seyı dınlen bebegını oksa onu dusun ve sakın kal lutfenaynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi bana
yaaa çok tatlılar ama....bende istiyorummm banane banane.....Kızlar bunlar da bizim cicişlerimiz...
Hiçbir şey almayayım 7. Aya kadar dedim ama dayanamadım bnde
canım hiiiç üzülme bak bana neler neleeer söylendi, bebişini de üzme annesi, gör bak güzel olacak her şey, hep bu patavatsız bazı doktorlar yüzünden üzülüyoruz zatenaynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi bana
bazı doktorlar çok patavatsız ve düşüncesiz. bir şeyi söyleyecekse bile düzgün söyler insan. benim kanamam oldu uzun zaman hatta parça bile düşürdüm yine de doktorum hiç olumsuz konuşmadı. hep odasından mutlu çıktım. hala da ben endişeli sorarken o sadece dikkat et yorma kendini diyor. sen de üzülme, Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba için rahat etsin?aynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi bana
bu doktor benim doktorum değil zaten sırf cinsiyeti görebilirmiyiz acaba diye gittm meraktan benim doktorum bana uzakta kalıyor bide o hastanenin başhekimi olduğu için yoğun randevusuz gidemiyorum buda pat diye gittik eşimle sadece cinsiyet öğrencez sözde kadın utanmasa beni kürtaja olucaktı töbe töbe yabazı doktorlar çok patavatsız ve düşüncesiz. bir şeyi söyleyecekse bile düzgün söyler insan. benim kanamam oldu uzun zaman hatta parça bile düşürdüm yine de doktorum hiç olumsuz konuşmadı. hep odasından mutlu çıktım. hala da ben endişeli sorarken o sadece dikkat et yorma kendini diyor. sen de üzülme, Allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Başka bir doktora daha mı görünsen acaba için rahat etsin?
hiç belirtiye bakma bence bende oğlumda deli gibi tatlı yemiştimm....gecenin bi yarısı tatlı krizine giriyodum....
deniz dediydi diyceksin bak ahahahahahah
ayyyy ben bunu giyince o ayakları yerim amaaaa süper yaaaa bayıldımmm
almadım valla kuzum daha zamanımız çoook ne de olsa
haydaaagerçi bende beyaz gelinlik demiştim anlamıda kız bebişti ama benimkiler erkek
bak kızı bu kadar kokos yapma yaa kucucuk bebek o daha
Anladım canım var bi çıkıntı ama kıza benzio dedi kafam karıştı tekrar bakalım deyince şimdi tereddütte kaldım püfff
adını İKRA BUĞLEM koycam Allah izin verirse
aynen çok kötü bişey ya bide başka doktora gittim sigorta pek ilgilenemedi özele gidim görürler dedim kadın neler anlattı düşük riskin var eşinle birlikte olma aşağıya çnmiş kanaman başlayablir eşim kötü olduğumu anladı düzelir dimi diyor çıkar yukarı doktorda genellikle düzeliyo bilemiyorum dedi hüngür hüngür ağldım ben cinsiyet için gittim kadın neler dedi bana
yani nasıl böyle birşey oldu anlamadım hiçbir şikayetim yok kanamam yok herşey çok güzel giderken cinsiyet öğrenelim dedik başımıza gelene bak verende arbbim alanda bebeğimin hiçbişeyi yok biliyorum çok şükür ama sinir oldum kadına işte.buda abna ders oldu kendi doktoruma cumartesi günü randevum ondan başkasına bidaha gitmicemAyy patavatsız sey. Canım bak eskiler bilir banada hamileligim ilk zamanlarında doktor bozuntusu cok kötü seyler söylemisti kanama kesesi var bebek düsebilir troid var kızamıkcık var bu bebek kürtajla alınmalı vs vs.. ama hepsi o gerizekalının uydurmasıymıs ne kanama kesesi var ne kızamıkcık var ne baska birsey o gece bize cehennem gibiydi. Ertesi gün simdiki doktoruma gittim ne dedi biliyor musun cok komik böyle saglıklı gebeliklerde eger kalp durmazsa dogum %97 saglanır. Esinle birlikte ol, yüz, muhakkak yürü.. Bugün 15+6 Allaha sükür bir sekilde geldik bu günlere denizde yüzdümde kostumda bu kadar uzun yazdım ama; demem o ki takılma sen kendi doktoruna görün bir an önce bu durum varsada elbette bir yolu vardır bakdenizmisra ablamızında asagıdaydı cok dua ettik simdi sükürler olsun yerini buldu
Ayyy çok tatlı bebiş kıyafetleri var insan kendini zor tutuyor . Biraz zaman geçsin daha neler alacam ben kuzucuğuma :)yaaa çok tatlılar ama....bende istiyorummm banane banane.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?