- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
Evet bu sitede hep böyle şeker şeyler oluyor. Ben de bunları görünce dayanamadım aldım valaallahımmm bunlar ne boyle yerım yaaa ufacık bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu sitede hep böyle şeker şeyler oluyor. Ben de bunları görünce dayanamadım aldım valaallahımmm bunlar ne boyle yerım yaaa ufacık bunlar
arabaya takılan evde pek kullanışlı olmaz gibime geldi. Belki de hiç almam bilemedim :)aaaa cok tatlı bır seymıs bu :):) ama arabaya takılanda ısını gormez mı tatlım ?
yok parfümlü kullanmadım ben canım.ooo masallah ona :):) gımm o zaman prima alınabılır :) pekı onlarım parfumlu parfumsuz olanı falan varmıs galıba sen kullandın mı parfumlu?
Yesinler onun ayaklarını çok güzelmiş canım :) :)
Yesinler onun ayaklarını çok güzelmiş canım :) :)
Aynen görünce durduramıyorum ben kendimiyahuu bu bebek kıyafetleri cok komik ya
ama ama olmaz ki ya, çok tatlı bunlar bayıldımmmYesinler onun ayaklarını çok güzelmiş canım :) :)
Aynen görünce durduramıyorum ben kendimi
Eğer böyle her gün bişi alırsam zaten ben 1 aya kalmaz doğuma hazırımSeninkilere helee bayıldıııııımmmmmmm
hiç belirtiye bakma bence bende oğlumda deli gibi tatlı yemiştimm....gecenin bi yarısı tatlı krizine giriyodum....Ben 11+6 daydım doktora gittigimde %80 kız dedi cıkıntıda falan hic bahsetmedi birde ultrason resimlerini karsılastırdım erkek olanlarla benimkini, kızdı yani onlara göre birde belirtilerim hep kızdan yana sürekli tatlı istiyor canım ama erkek anneleri eksi istiyor. Degismezde, degisirse cok aglarım benimkinin de adı hazır
Kızlar ya ben bu gece rüyamda kızımı dogurmus olarak gördüm kızım kucagımdaydı. İnternetten anlamına baktım hamile kadının kız bebek dogurması erkek bebeğe işarettir diyor
almadım valla kuzum daha zamanımız çoook ne de olsaHahahah ne anladım bundan ben bekle daha buluruz sööööyle indirimler daha avantajlı birseyler
haydaaa gerçi bende beyaz gelinlik demiştim anlamıda kız bebişti ama benimkiler erkekKızlar ya ben bu gece rüyamda kızımı dogurmus olarak gördüm kızım kucagımdaydı. İnternetten anlamına baktım hamile kadının kız bebek dogurması erkek bebeğe işarettir diyor
kızlar merhaba bugün kontrole gittim hala cinsiyetini öğrenemedik
bak kızı bu kadar kokos yapma yaa kucucuk bebek o daha
olsun canım benım ıyı ama bebısımız bır sorun yok dımı? onemlı olan o cunkukızlar merhaba bugün kontrole gittim hala cinsiyetini öğrenemedik