2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben oğlumda prima premium care yenidoğan kullanmıştım. Sonra uzun süre premium care devam ettim. Daha sonra prima aktif bebek. 2 yaşında beze bye bye yaptık çok şükür :)
ooo masallah ona :):) gımm o zaman prima alınabılır :) pekı onlarım parfumlu parfumsuz olanı falan varmıs galıba sen kullandın mı parfumlu?

heee tamam o zaman ay ne bılım yaaa hıc bır sey bılmeyınce endıselı oluyorum ben her seyı doktora sorcam galıba hapsurdu hıckırık tuttu falan

bende almadım canım merak etme daha erken de hazır ındırım yakalamıs arkadaslar :):)

valla bi yandan cinsiyet öğreneceğim günü iple çekiyorum bi yandan ne kadar geç öğrensem kardır kafasındayım çünkü sanki alışveriş çılgını olacakmışım gibi hissediyorum
ama bi de bakmışsın son ay gelmiş ben hala bişiy alamamışım senaryosunu da göz önünde bulunduruyorum
şaka maka artık yavaş yavaş başlamak da lazım maddi olarak çöküntü yaşamamak için, napcaz bilmiyorum oluruna bıraktım gitti

kız alayım dedim kargo parası 8 tl olunca indirimden eser kalmadı

Ben kızıma bir kac parca birsey aldım ama öyle alısverise cıkmadım

kızım oğlum diyemiyom bile daha haftaya salı kontrolüm inşallah sağlıklıdır ve inşallah cinsiyetini öğrenebilirim artık
eşim unisex bişiyler alalım diyo ama ıııh öğrenmeden almayacam söz verdim kendime

heee tamam o zaman ay ne bılım yaaa hıc bır sey bılmeyınce endıselı oluyorum ben her seyı doktora sorcam galıba hapsurdu hıckırık tuttu falan
Senin cocuk doktoru yandı kovmazsa iyi bari sabırlı birini bul

kız alayım dedim kargo parası 8 tl olunca indirimden eser kalmadı

Hahahah ne anladım bundan ben bekle daha buluruz sööööyle indirimler daha avantajlı birseyler

Hahahha aminn amin insallah saglıklıdır güzel haberlerle gelirsin ögrenirsin artık minnak gösterirse benimde ctesi kontrolüm 1 aydır görüsemiyoruz kendisiyle bakalım ne degisiklikler olmuss

kımı kovuyormus bakıım o benım kac yasında oldugumu bılıyor musun sacını basını yolarım haaa

Kızlar ya ben bu gece rüyamda kızımı dogurmus olarak gördüm kızım kucagımdaydı. İnternetten anlamına baktım hamile kadının kız bebek dogurması erkek bebeğe işarettir diyor

Kızlar ya ben bu gece rüyamda kızımı dogurmus olarak gördüm kızım kucagımdaydı. İnternetten anlamına baktım hamile kadının kız bebek dogurması erkek bebeğe işarettir diyor
yok annemmm yaa senınkı kesın kız ılk gunden gosterdı bır de terbıyesız

Ya canım benim doktorda kıza benzio ama çıkıntı var 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi yarın ne olcak çok merak edıorum ama erkek derse bende aqlarım ki erkek istiodum ama şimdi kıza alıştım adı bile hazır kızımın deqişmez inşallah

Ben 11+6 daydım doktora gittigimde %80 kız dedi cıkıntıda falan hic bahsetmedi birde ultrason resimlerini karsılastırdım erkek olanlarla benimkini, kızdı yani onlara göre birde belirtilerim hep kızdan yana sürekli tatlı istiyor canım ama erkek anneleri eksi istiyor. Degismezde, degisirse cok aglarım benimkinin de adı hazır

valla canım bende bır gun yaaa kız olsun dıyorum bır gun kız olursa uzulurum erkek olsun dıyorum valla psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…