bende almadım canım merak etme daha erken de hazır ındırım yakalamıs arkadaslar :):)günaydın can annelerr
vuhuuu bebek bezi bile konuşulmaya başlanmış o kadar yaklaştı mı yahudaha iğne almadım
aaaa cok tatlı bır seymıs bu :):) ama arabaya takılanda ısını gormez mı tatlım ?evde kullanmak için bir de dışarıda arabada kullanılanlar var. Bebek arabasına takılıyorlar hani :)
örnek benim baktıklarımdan
http://www.fisher-price.com/tr_TR/products/Yagmur-Orman-Deluks-Anakucag
günaydın can annelerr
vuhuuu bebek bezi bile konuşulmaya başlanmış o kadar yaklaştı mı yahu daha iğne almadım
ooo masallah ona :):) gımm o zaman prima alınabılır :) pekı onlarım parfumlu parfumsuz olanı falan varmıs galıba sen kullandın mı parfumlu?ben oğlumda prima premium care yenidoğan kullanmıştım. Sonra uzun süre premium care devam ettim. Daha sonra prima aktif bebek. 2 yaşında beze bye bye yaptık çok şükür :)
amannn yok kuzum yaaa duymadık
heee tamam o zaman ay ne bılım yaaa hıc bır sey bılmeyınce endıselı oluyorum ben her seyı doktora sorcam galıbaAaa öyle mi bakıyorum ucuz buldukca stoklamayı düsünüyorum gercekten pahalı
hahahahha Allah iyiligini versin doktor prima der senin bebise iyi gelmez molfix e gecersin nerden bilecek onu doktor
Kullananların tavsiyesi doktordan daha iyi kuzum benim arkadas premium care önerdi o yüzden prima denicem öncelikleharme
bende almadım canım merak etme daha erken de hazır ındırım yakalamıs arkadaslar :):)
kız alayım dedim kargo parası 8 tl olunca indirimden eser kalmadıAaa öyle mi bakıyorum ucuz buldukca stoklamayı düsünüyorum gercekten pahalı
hahahahha Allah iyiligini versin doktor prima der senin bebise iyi gelmez molfix e gecersin nerden bilecek onu doktor
Kullananların tavsiyesi doktordan daha iyi kuzum benim arkadas premium care önerdi o yüzden prima denicem öncelikleharme
Ben kızıma bir kac parca birsey aldım ama öyle alısverise cıkmadım
Senin cocuk doktoru yandı kovmazsa iyi bari sabırlı birini bulheee tamam o zaman ay ne bılım yaaa hıc bır sey bılmeyınce endıselı oluyorum ben her seyı doktora sorcam galıbahapsurdu hıckırık tuttu falan
kız alayım dedim kargo parası 8 tl olunca indirimden eser kalmadı
kızım oğlum diyemiyom bile daha haftaya salı kontrolüm inşallah sağlıklıdır ve inşallah cinsiyetini öğrenebilirim artık
eşim unisex bişiyler alalım diyo ama ıııh öğrenmeden almayacam söz verdim kendime
kımı kovuyormus bakıım o benım kac yasında oldugumu bılıyor musunSenin cocuk doktoru yandı kovmazsa iyi bari sabırlı birini bul
Hahahah ne anladım bundan ben bekle daha buluruz sööööyle indirimler daha avantajlı birseyler
Hahahha aminn amin insallah saglıklıdır güzel haberlerle gelirsin ögrenirsin artık minnak gösterirsebenimde ctesi kontrolüm 1 aydır görüsemiyoruz kendisiyle bakalım ne degisiklikler olmuss
kımı kovuyormus bakıım o benım kac yasında oldugumu bılıyor musunsacını basını yolarım haaa
yok annemmm yaa senınkı kesın kız ılk gunden gosterdı bır de terbıyesızKızlar ya ben bu gece rüyamda kızımı dogurmus olarak gördüm kızım kucagımdaydı. İnternetten anlamına baktım hamile kadının kız bebek dogurması erkek bebeğe işarettir diyor
yok annemmm yaa senınkı kesın kız ılk gunden gosterdı bır de terbıyesız
Ya canım benim doktorda kıza benzio ama çıkıntı var 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi yarın ne olcak çok merak edıorum ama erkek derse bende aqlarım ki erkek istiodum ama şimdi kıza alıştım adı bile hazır kızımın deqişmez inşallahKızlar ya ben bu gece rüyamda kızımı dogurmus olarak gördüm kızım kucagımdaydı. İnternetten anlamına baktım hamile kadının kız bebek dogurması erkek bebeğe işarettir diyor
Ya canım benim doktorda kıza benzio ama çıkıntı var 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi yarın ne olcak çok merak edıorum ama erkek derse bende aqlarım ki erkek istiodum ama şimdi kıza alıştım adı bile hazır kızımın deqişmez inşallah
valla canım bende bır gun yaaa kız olsun dıyorum bır gun kız olursa uzulurum erkek olsun dıyorumYa canım benim doktorda kıza benzio ama çıkıntı var 2 hafta sonra bidaha bakalım dedi yarın ne olcak çok merak edıorum ama erkek derse bende aqlarım ki erkek istiodum ama şimdi kıza alıştım adı bile hazır kızımın deqişmez inşallah
allahımmm bunlar ne boylehttp://www.butikbebe.com/urunDetay/168044/palyacolu-kadife-tulum-takim-fusya.html
http://www.butikbebe.com/urunDetay/168062/tavsanli-2-li-tulum-ekru-turkuaz.html
Kızlar ben oğluma bunları aldım dayanamayıp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?