canım bazı ogretmenler ılk gunden derslere agırlık verıyor bazıları da yavas yavas alıstırıyor falan yontemlerı farklıdır. mesela benım ogretmenım dogru duzgun ders yapmazdı ama devamlı sunum yaptırırdı cıkardık sarkı soylerdık tahtada fecı karakter ve ozguven gelıstırdi. abımın ogretmenı de devamlı ders yaptırırdı cocuk okuldan sogudu resmenBenim kizimda 1e basladi ogretmen 2 gundur bisey tapmiyor evde tablet oynayip duruyor o da sikici okul badladi valla cok heyecanliydim ogretmenini ilk gun ogrendik bakalim iyidir insallah
aaa fıyatlar cok ıyı canım dokusu nasıldır acaba??https://www.markafoni.com/hosgeldin-bebek/all/kampanya/43452/
kızlar dün hastane çıkışı falan soruyodunuz ya bakın bakalımm buraya da...
bende egeliyim ankarada yaşıyorumyok canım ben aslen nevsehırlıyım hanı kutuk orada ama ankarada yasıyorum keske ege olsa yaa bayılırım oralara
bazıları fena değil gibi ama işte görmeden dokunmadan anlaşılırmı ki........aslında ben netten alışveriş yapıyorum ama çok dikkat etmek lazım resmi falan iyice büyütüpte bakmak lazım...aaa fıyatlar cok ıyı canım dokusu nasıldır acaba??
ne guzel canım yaa valla yemeklerıni denızıni havasına her seyını sevıyorum:):)bende egeliyim ankarada yaşıyorum
yaa oyle kuzum bıde hadı kendımıze alıyoruz da bebıse bılmıyorum kı cesaret edemıyorumbazıları fena değil gibi ama işte görmeden dokunmadan anlaşılırmı ki........aslında ben netten alışveriş yapıyorum ama çok dikkat etmek lazım resmi falan iyice büyütüpte bakmak lazım...
kızlar markafoniye bakıyorum da prima indirimdeymiş zaten sadece yenidoğan almayı düşünüyorum çünkü bebişlerin popişleri özgür iradesiyle seçsin bezleriniprima premium care 94 adet yenidoğan bez 37 tl imiş. sizce nasıl fiyat bilgisi olan var mı çok yabancıyım bu piyasaya
e bebek bu konuda pahalı...bi de bikaç büyük markete yada hepsiburda ya falan bakın derim ben....benim bi arkadaşım sürekli hepsiburada dan alıyodu ki kılı kırkyaran birisidir yanii....Uuu bende alıyim cok iyimis yaa ben baktım e bebekten pazar günü 46 tlydi bi paketi
canım ama doktora mı bı sorsan hanı bebek doktoru hangısını tavsıye edıyor falan bende hıc bılmedıgımden yorum yapamıyorum ama E Ekyzdn03kızlar markafoniye bakıyorum da prima indirimdeymiş zaten sadece yenidoğan almayı düşünüyorum çünkü bebişlerin popişleri özgür iradesiyle seçsin bezleriniprima premium care 94 adet yenidoğan bez 37 tl imiş. sizce nasıl fiyat bilgisi olan var mı çok yabancıyım bu piyasaya
canım sen oglun ılk dogdugunda hangı markayı kullanmıstın?e bebek bu konuda pahalı...bi de bikaç büyük markete yada hepsiburda ya falan bakın derim ben....benim bi arkadaşım sürekli hepsiburada dan alıyodu ki kılı kırkyaran birisidir yanii....
evde kullanmak için bir de dışarıda arabada kullanılanlar var. Bebek arabasına takılıyorlar hani :)ev tıpı nasıl oluyor canım bak tecrubesızler nasıl bellı
ben prima kullanmıştımm..başka bez popuşumuzda pişik yaptı.....bazılarına da prima yapıyomuş ama benim oğlan ben gibi kartopu gibi....bunda da eğer sorun yaşamazsam yine prima alırım ....hele prima care ler müthiş ama biraz tuzlu oluyo daha sonraları...hem bez sayısı azalıyo hemde fiyat normalden biraz farklı....ama yapacak bişey yok herşey minnaklar için....canım sen oglun ılk dogdugunda hangı markayı kullanmıstın?
e bebek bu konuda pahalı...bi de bikaç büyük markete yada hepsiburda ya falan bakın derim ben....benim bi arkadaşım sürekli hepsiburada dan alıyodu ki kılı kırkyaran birisidir yanii....
amannn yok kuzum yaaa duymadıkkızlar merhaba sabah sabah nedır bu ay kartaldakı kazayı duydunuz mu kadının cesedı yerde yatıyordu oylece yakınları sınır krızı gecırmıs allahım sabır versın ne zor ya bıcmıs ınsanları resmen sofor ya bugun bıtmez bana valla ıste cok gergın bugun off sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?