2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Benim kizimda 1e basladi ogretmen 2 gundur bisey tapmiyor evde tablet oynayip duruyor o da sikici okul badladi valla cok heyecanliydim ogretmenini ilk gun ogrendik bakalim iyidir insallah
canım bazı ogretmenler ılk gunden derslere agırlık verıyor bazıları da yavas yavas alıstırıyor falan yontemlerı farklıdır. mesela benım ogretmenım dogru duzgun ders yapmazdı ama devamlı sunum yaptırırdı cıkardık sarkı soylerdık tahtada fecı karakter ve ozguven gelıstırdi. abımın ogretmenı de devamlı ders yaptırırdı cocuk okuldan sogudu resmen

aaa fıyatlar cok ıyı canım dokusu nasıldır acaba??
bazıları fena değil gibi ama işte görmeden dokunmadan anlaşılırmı ki........aslında ben netten alışveriş yapıyorum ama çok dikkat etmek lazım resmi falan iyice büyütüpte bakmak lazım...

bazıları fena değil gibi ama işte görmeden dokunmadan anlaşılırmı ki........aslında ben netten alışveriş yapıyorum ama çok dikkat etmek lazım resmi falan iyice büyütüpte bakmak lazım...
yaa oyle kuzum bıde hadı kendımıze alıyoruz da bebıse bılmıyorum kı cesaret edemıyorum

kızlar markafoniye bakıyorum da prima indirimdeymiş zaten sadece yenidoğan almayı düşünüyorum çünkü bebişlerin popişleri özgür iradesiyle seçsin bezlerini prima premium care 94 adet yenidoğan bez 37 tl imiş. sizce nasıl fiyat bilgisi olan var mı çok yabancıyım bu piyasaya

Uuu bende alıyim cok iyimis yaa ben baktım e bebekten pazar günü 46 tlydi bi paketi

Uuu bende alıyim cok iyimis yaa ben baktım e bebekten pazar günü 46 tlydi bi paketi
e bebek bu konuda pahalı...bi de bikaç büyük markete yada hepsiburda ya falan bakın derim ben....benim bi arkadaşım sürekli hepsiburada dan alıyodu ki kılı kırkyaran birisidir yanii....

canım ama doktora mı bı sorsan hanı bebek doktoru hangısını tavsıye edıyor falan bende hıc bılmedıgımden yorum yapamıyorum ama E Ekyzdn03

e bebek bu konuda pahalı...bi de bikaç büyük markete yada hepsiburda ya falan bakın derim ben....benim bi arkadaşım sürekli hepsiburada dan alıyodu ki kılı kırkyaran birisidir yanii....
canım sen oglun ılk dogdugunda hangı markayı kullanmıstın?

günaydın can annelerr
vuhuuu bebek bezi bile konuşulmaya başlanmış o kadar yaklaştı mı yahu daha iğne almadım

kızlar merhaba sabah sabah nedır bu ay kartaldakı kazayı duydunuz mu kadının cesedı yerde yatıyordu oylece yakınları sınır krızı gecırmıs allahım sabır versın ne zor ya bıcmıs ınsanları resmen sofor ya bugun bıtmez bana valla ıste cok gergın bugun off sınır oldum

ben oğlumda prima premium care yenidoğan kullanmıştım. Sonra uzun süre premium care devam ettim. Daha sonra prima aktif bebek. 2 yaşında beze bye bye yaptık çok şükür :)

canım sen oglun ılk dogdugunda hangı markayı kullanmıstın?
ben prima kullanmıştımm..başka bez popuşumuzda pişik yaptı.....bazılarına da prima yapıyomuş ama benim oğlan ben gibi kartopu gibi....bunda da eğer sorun yaşamazsam yine prima alırım ....hele prima care ler müthiş ama biraz tuzlu oluyo daha sonraları...hem bez sayısı azalıyo hemde fiyat normalden biraz farklı....ama yapacak bişey yok herşey minnaklar için....

Aaa öyle mi bakıyorum ucuz buldukca stoklamayı düsünüyorum gercekten pahalı

canım ama doktora mı bı sorsan hanı bebek doktoru hangısını tavsıye edıyor falan bende hıc bılmedıgımden yorum yapamıyorum ama E Ekyzdn03

hahahahha Allah iyiligini versin doktor prima der senin bebise iyi gelmez molfix e gecersin nerden bilecek onu doktor
Kullananların tavsiyesi doktordan daha iyi kuzum benim arkadas premium care önerdi o yüzden prima denicem öncelikle harme

amannn yok kuzum yaaa duymadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…