Ay annemle kv de bize 8.ayda alın her şeyi diyo. Ben de eşime ufaktan başlayalım diyorum bide çok karasızım her gün fikrim değişiyor ne olacak belirsizbakalım ben ne yapıcam bır parca bır sey almak uzerıne anlastık esımle . dogmamıs cocuga don bıcılmez dıyorbız oda takımını falan hep dogduktan sonra alıcaz bu gıdısle
öğlene iyi olur diye düşünüyoruz güneş var ama esiyo yani bebişim, ama olsun o kadar kız yarın bildiğin ekime giriyoruz yani kış geç gelince sonra yaz da geç geliyoizmir bile mi soguktum turkıyeye kıs geldı desene
ayy hiç sorma...zaten öğretmenimiz dün derslere başladı bile....gerçi benim oğlan kaç zamandır kreşe anaokuluna gitti de hazır...akşam 45 dakika da yaptık hemen dersleri......ondan sonra uzandım ama çok yorulmuşum...bide sabah karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi bayağı rahatsız etti benii...cuma günü doktora sorayım bakalım...amannn sen daha bı dıkkat et kuzum kendıne bır de oglusun var dınlenemezsın hıc
valla canım bende baslamak ıstıyorum hem maddı olarak bır anda yuk bınmez ama yook laf anlatamıyorum kımseye:):)Ay annemle kv de bize 8.ayda alın her şeyi diyo. Ben de eşime ufaktan başlayalım diyorum bide çok karasızım her gün fikrim değişiyor ne olacak belirsiz
o da dogru valla :):) agustosta bıle yagmur yagdı yanı :) ıyıce kaydı mevsımler bende bı delıkanlılık yaptım oglene acar dıye kalın gıyınmedım ama yagmur basladıöğlene iyi olur diye düşünüyoruz güneş var ama esiyo yani bebişim, ama olsun o kadar kız yarın bildiğin ekime giriyoruz yani kış geç gelince sonra yaz da geç geliyo
yoruldugun ıcın olabılır canım dun canını sıktın bıde azıcıcık ondandır ama sor yınede aklında kalmasın. hadı yaa ılk gunden baslayan varmıymıs genellıkle tanısma okula alısma gecıyor ılk hafta ama ıyı olur onden gıder ısteayy hiç sorma...zaten öğretmenimiz dün derslere başladı bile....gerçi benim oğlan kaç zamandır kreşe anaokuluna gitti de hazır...akşam 45 dakika da yaptık hemen dersleri......ondan sonra uzandım ama çok yorulmuşum...bide sabah karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi bayağı rahatsız etti benii...cuma günü doktora sorayım bakalım...
Kesinlikle aynı düşüncedeyim canım bende :) :)valla canım bende baslamak ıstıyorum hem maddı olarak bır anda yuk bınmez ama yook laf anlatamıyorum kımseye:):)
canım sen nerelisin? Ege sanırımyagmur basladı bıle ben delıkanlılık yaptım acar bu hava yaa dedımaçmadı :)
yagmur basladı bıle ben delıkanlılık yaptım acar bu hava yaa dedımaçmadı :)
yaa hiç sorma......daha ikinci günden başladık hemen.....yoruldugun ıcın olabılır canım dun canını sıktın bıde azıcıcık ondandır ama sor yınede aklında kalmasın. hadı yaa ılk gunden baslayan varmıymıs genellıkle tanısma okula alısma gecıyor ılk hafta ama ıyı olur onden gıder ıste
Benim kizimda 1e basladi ogretmen 2 gundur bisey tapmiyor evde tablet oynayip duruyor o da sikici okul badladi valla cok heyecanliydim ogretmenini ilk gun ogrendik bakalim iyidir insallahayy hiç sorma...zaten öğretmenimiz dün derslere başladı bile....gerçi benim oğlan kaç zamandır kreşe anaokuluna gitti de hazır...akşam 45 dakika da yaptık hemen dersleri......ondan sonra uzandım ama çok yorulmuşum...bide sabah karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi bayağı rahatsız etti benii...cuma günü doktora sorayım bakalım...
inşallahh iyidir..bizimde dün verdi akşam yaptık ama bu hafta pek bişey bekleme bence...bayan mı öğretmeninizBenim kizimda 1e basladi ogretmen 2 gundur bisey tapmiyor evde tablet oynayip duruyor o da sikici okul badladi valla cok heyecanliydim ogretmenini ilk gun ogrendik bakalim iyidir insallah
yok canım ben aslen nevsehırlıyım hanı kutuk orada ama ankarada yasıyorum keske ege olsa yaa bayılırım oralaracanım sen nerelisin? Ege sanırım
anlasma yaptık bız yaa dur acılacak bekle ve gorahahahah ya dün akşam da bulutluydu beliydi tatlım :) neyse kısmet sen olumlu sinyallere devam et evrene yer belki :)
ev tıpı nasıl oluyor canım bak tecrubesızler nasıl bellıBence 8.ay geç alışveriş için. En azından temel şeyleri 6-7. ayda almakta fayda var. Bir de son ay gezemezsiniz çok fazla, artı erken doğum olabilir.
Bir de ben özellikle çocuğu olanlara soracağım, ev tipi anakucağı almak istiyorum ama ne dersiniz? Oğlumda almamıştım ama şimdi alayım diyorum.
günaydınnnnn .........buzzzzzz gibi yagmurlu İstanbul sabahından Günaaaydıııııın kızlaaaar yahuu eskiden sonbahar diye birsey vardıııı.. ne olduu mis baharımıza güzümüzee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?