2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Canım bende önlisans bilgisayar okudum atamalar ve puanlar hakkında bilgim var mı ? nasıl çalışmayı düşünüyorsun?
iyi aksamlar cnm 80 üstü almalısın ben 70 aldım dersaneye gidiyorsan cok ders calısman lazım cnm hatta dersanede yat cnm ve düzenli calıs bol soru çöz mesala sınava girdin cıktın mı sonuclar acıklanıca bak kac almısın not yaz ne kadar yukseldini goreceksin düzenli calıs cnm birde

iyi aksamlar cnm 80 üstü almalısın ben 70 aldım dersaneye gidiyorsan cok ders calısman lazım cnm hatta dersanede yat cnm ve düzenli calıs bol soru çöz mesala sınava girdin cıktın mı sonuclar acıklanıca bak kac almısın not yaz ne kadar yukseldini goreceksin düzenli calıs cnm birde
Canım daha önce dersaneye gittim ve doğru düzgün çalışmadım o yüzden tekrar dersaneye gitmeyi düşünmüyorum çalışmaya başlarsam evde çalışacam sen nasıl bi yol izliyorsun canım bizim bölümden atanmak zor mu?

Merhabalar
Kasimda duruma bakip bende ders calismaya baslayacagim
2014 kpss topigim.vardi cok guzel.arkadasliklar kurduk birbirimizi cok guzel motive ettik. 87 puan aldim ama onlisans atama satilari cok azaldigi icin atanamiyirum. Kasimda da duruma bakip tekrar hazirlanmaya baslayacagim.
Geçen sene ki topikten hatırlıyorum seni baya yüksek almisssin cnm bölüm ne senin ? Kasım da gidersin inşallah bende gecen sene olmayınca bu sene yeniden başladım calismaya son bi kez denicem bakalim

Geçen sene ki topikten hatırlıyorum seni baya yüksek almisssin cnm bölüm ne senin ? Kasım da gidersin inşallah bende gecen sene olmayınca bu sene yeniden başladım calismaya son bi kez denicem bakalim
Canim benim bolum gida
Hic alim yok ondan 3001,den tercih ediyorum
Bu yuzden atanma sansim az baya
İnsallah dedigin gibi atanirim

Kızlar derslere nasıl çalışıyorsunuz belirli bi yönteminiz var mı bilg.proğramcılığı mezunuyum ben en az 85 puan almam gerekiyor çalışma yöntemlerinizi yazar mısınız?

Merhabalar ben adalet myo mezunuyum 2014 kpss günü doğum yaptım o yüzden 2016da ilk defa önlisans olarak sınava gireceğim dershaneye gitmek istemiyorum evde oğlum uyudukça bir iki saat çalışmayı düşünüyorum sabredebilirsem yargı yayınevinin modüler setini almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz başka yayın evi veya kitap var mı şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin

Yok kuzum buna simdilik izliycem daha benim belli deil

Herkese Mrrhaba
Beni gruba uye yapavilir misiniZ?
Grupta kim ne kadar calismis liste yapan yada soyleyen bir kisinin olmasi benim icn yeterli :KK66:)
Suanda modul konu anlatimi kitaplarimi aldim eve donuyorum.
Birde beyazkalemin sadece soru bankasini aldim.
Fiyatlar ucmus.nette 70 tl olan kitaba 130 dan 90 olur dediler.
Ben koma:KK66:
Simdi eve gider gitmez tarih ilk konuyu bitirmek istiyorum.
Bu arada herkese iyi bayramlar

Merhabalar ben adalet myo mezunuyum 2014 kpss günü doğum yaptım o yüzden 2016da ilk defa önlisans olarak sınava gireceğim dershaneye gitmek istemiyorum evde oğlum uyudukça bir iki saat çalışmayı düşünüyorum sabredebilirsem yargı yayınevinin modüler setini almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz başka yayın evi veya kitap var mı şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin
Pegem ve ihtiyac yargi..sahaflarda pegem 75 tl ye kadar buldum.
Digerleri 90
Ama ben gecen senenin 40 tl tasari aldim

Zaten her kaynaktan soru cozucem .
Elimin altinda net var.
Sanirim turk islam mediyetlwri 2013-2016 arasi degismemistir diyorum.:KK66:))
Muhim olan konularin anlatimi 2014/2015/2016 ayni yayinevinin kitaplari nin konulari degisti sanmiyorum.
Zaten gecen yilin kitaplarini topluyorlar:KK43:(
Ben bir sonraki aya pegem ve beyazkalem soru bankalarini alacagim.
Her ay yaprak test derken
.
Boyle cokyazdim.

Pegem ve ihtiyac yargi..sahaflarda pegem 75 tl ye kadar buldum.
Digerleri 90
Ama ben gecen senenin 40 tl tasari aldim

Zaten her kaynaktan soru cozucem .
Elimin altinda net var.
Sanirim turk islam mediyetlwri 2013-2016 arasi degismemistir diyorum.:KK66:))
Muhim olan konularin anlatimi 2014/2015/2016 ayni yayinevinin kitaplari nin konulari degisti sanmiyorum.
Zaten gecen yilin kitaplarini topluyorlar:KK43:(
Ben bir sonraki aya pegem ve beyazkalem soru bankalarini alacagim.
Her ay yaprak test derken
.
Boyle cokyazdim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ben de yargıyı aldım başladım hepimize kolay gelsin

Merhabaa ben de geldim öğretmenlik 70 puana ihtiyacım var tarih için önerdiğiniz konu anlatımlı kaynak hangisi acaba?

merhabalar bende kimyager olarak atanmak için hazırlanacağım. uzman kariyer dersanesine yazıldım. kaynaklarım gelmediği için henüz çalışmaya başlamadım ama burada sizleri görünce biraz gözüm korktu siz baya erkeen başlamışsınız :110: ben de 2 tane de bebiş var bir deo_O Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK25:

Arkadaslar pegem akademi nasıl gidenler var mı yazılım ben haftaya salı başlıyor arkadaşlar hepimizin yardımcısı olsun allahım

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

X