2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Hayırlının ne olduğu belli canım da işte göreceğiz inş emeklermz boşa gitmez.
öyle söyleme hakkımızda hayırlı olanın ne olduğunu biz bilemeyiz atanmak çalışmak bizim için hayırlımı değilmi bende çok istiyorum inanki ama bak 85 e yakın puanla kaldım açıkta sınav sonucu açıklanınca havalara uçmuştuk eşimle ama nasip değilmiş işte bize çalışıp emek vermek düşüyor gerisi teslimiyet Allahın işi ona karışmak haddimize değil mevlam neyler neylerse güzel eyler

öyle söyleme hakkımızda hayırlı olanın ne olduğunu biz bilemeyiz atanmak çalışmak bizim için hayırlımı değilmi bende çok istiyorum inanki ama bak 85 e yakın puanla kaldım açıkta sınav sonucu açıklanınca havalara uçmuştuk eşimle ama nasip değilmiş işte bize çalışıp emek vermek düşüyor gerisi teslimiyet Allahın işi ona karışmak haddimize değil mevlam neyler neylerse güzel eyler
Canım atanmak veya atanmamakla ilgili demedim Türkiye nin geleceği için dedim, yönetecekler için. Bazı şeyler aşikar, aklımz var çok şükür.

Internetten bakinca aslinda isletmeden 78 79 puana bir cok atanan var canim. Hatta biri 75 puanla bile atanmis. Stres yok :) hatta 84 yuksek puanlar arasinda. Sanirim tercih yaparken dikkat etmek lazim

İnşallah öyledir canım ya sinir oluyorum 4 yıl boyunca emek verip okuyoruz ki çoğumuzun ailesnin durumu orta halli..ne zorluklarla okuyup özel sektörde bi süre sürünüyoruz e diyoruz ki artık rahat edelim hak ettiğimiz maaşı alalım ..Af edersin eşek gibi çalışıyoruz 85 puan alıyoruz ne oldu ? Atanamamışımm .!!!
- Ya n'apalım Allah aşkına yaaa ağzımızla kuş mu tutalım daha napmalıyız atanabilmek içinnnnnn:KK11::KK62::KK67:Sinir ettiler beniiiii :KK57:

Kolay gelsin hanımlar
ben de 2016 Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim
aslında hala kararsızım ve biraz da geç kaldım
motivasyonum hiç yok
belki burada birbirimizi motive edebiliriz

hedefi yüksek tutmak gerek kızlar sıkı çalışıp bol soru çözmek gerek yapacak bişey yok bakın kasımda merkezi atama var 25 yada 26 kasımda sonuçlanır ozaman taban puanlara bakarsınız ben her yeri yazacağım çok doğu olmamak şartıyla ama atanabileceğimi hiç sanmıyorum

Kolay gelsin hanımlar
ben de 2016 Kpss'ye hazırlanmaya karar verdim
aslında hala kararsızım ve biraz da geç kaldım
motivasyonum hiç yok
belki burada birbirimizi motive edebiliriz

cok gec kalmış sayılmazsınız. erkenden başlayıp sınava yakın yorulmak yerine biraz gec başlayıp sınava kadar motiveli olmak daha iyi bence.

ben de önlisans kpssye gircem. 2012 ve 2014 de 79 aldım matematiksiz ve bu puanlar bana yetmiyo. en az 83 almam lazım bunun icin de matematik şart. matematik icin drsaneye yazılcam bugün görüşmeye gitcem aralıkta dersler başlıyomuş.

umarım dersane sistemine alışırım. dersanenin sistemli çalışmaya etkisi oldugunu düşünüyorum.

ve kızlar basvurular ne zaman acaba =)
YDS ŞUBATTA,KPSS MARTTA

selam kızlar kolay gelsin hepinize ben sizden kaynak tavsiyesi isteyecektim pegem soru bankası set aldım bunlara ek evveliyat tarih coğrafya var ,tarihten ramazan hocanın dedikleri aşina enderun çıkmasını bekliyorum set harici diğer dersler için ne önerirsiniz

kızlar merkezi atama kadrolar açıklandı iibf bölümüne toplamda 458 kadro verildi ve bir sürü branşla ortak benim 84.89 puanım yine hiç bi işe yaramayacak atanamayacağım çok iyi çalışın hedefiniz en az 90 olsun yoksa atanmak çok zor bizim branşta

kızlar merkezi atama kadrolar açıklandı iibf bölümüne toplamda 458 kadro verildi ve bir sürü branşla ortak benim 84.89 puanım yine hiç bi işe yaramayacak atanamayacağım çok iyi çalışın hedefiniz en az 90 olsun yoksa atanmak çok zor bizim branşta

Offf of !
Şeytan diyor çalışma boşuna yorulma ama başka çare de yok
Ne yapacağız biz yaa...

kızlarrrrr atandım bennn çok şükür Allahıma Rabbim emeklerimin karşılığını verdi ısparta keçiborlu kyk ya yurt yönetim memuru olarak atandım kızlar istemeketen ve dua etmekten hiç vazgeçmeyin ben hiç vazgeçmedim hatta dersaneye gidiyordum bu yıl yine Rabbim isteyen herkese memuriyeti nasip etsin hepinize başarılar diliyorum

kızlarrrrr atandım bennn çok şükür Allahıma Rabbim emeklerimin karşılığını verdi ısparta keçiborlu kyk ya yurt yönetim memuru olarak atandım kızlar istemeketen ve dua etmekten hiç vazgeçmeyin ben hiç vazgeçmedim hatta dersaneye gidiyordum bu yıl yine Rabbim isteyen herkese memuriyeti nasip etsin hepinize başarılar diliyorum

Hayırlı olsun tebrik ederim gözünüz aydın:KK9:

X