2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

Ben su an sadece mat ve turkce calışıyorum ekimde sözellere baslayacağım, tarihi kitabın üstüne karalıyodum ben, bir de her ay bi kitap bitirin derim...

İlk sayfalarda yazıştigimiz arkadaşları göremiyorum. Beni hatırlayan biri varsa ses versin kızlar.
Çoğunluk önlisansti diye hatırlıyorum ama ben mi yanlış topige geldim acaba?

Ben su an sadece mat ve turkce calışıyorum ekimde sözellere baslayacağım, tarihi kitabın üstüne karalıyodum ben, bir de her ay bi kitap bitirin derim...
merhaba bence de her ay bir kitap bitirmek şart kpss zorlaştı canım iibflilere de beklerim ben gaza gelecek arkadaşlar ve birbrimize faydalı olabilecek arkadaşlar arıyorum yaş 30 oldu kendime son şans diye 2016 yı hedefledim

Sonunda matematik sayılar konusuyla başladım dün başka bir ders çalışmıyorum sadece matematik 2gunde bir unite bitirerek devam edicem çalışmaya eylülde turkçeyede başlıycam sonrada diğer derslere ve eylülde dershaneye de başlıycam bu sene kazanmalıyıııızzzzz

selam arkadaşlar valla bu sene ben girecem ama baslamadım daha ne yapacam bilemiyorum gecen sene gittim dersanaeye bu sene evde hazırlanacakım kımsede yok evde ama daha baslamadım dersler sizce baslamalımıyım ve bu sene yapcak kızlar allah izni ile kızlar=)ben önlisan bilgisayar okudum =)

Balbocegi nerde acaba çalışmaları nasıl gidiyor ne güzel ne çalıştığını ve notları. Paylaşıyormuş önceden

Hayır ilk kez giricem şuanda matematikten faktöriyel konusunu bitirdim matematikten çok fazla şey unuttuğumdan yavaş ilerliyorum ve erken başlamak istedim ve dönem içerisinde de dershaneye gidicem hafta sonu kazanırız inşlh sen çalışmaya başladın mı

merhaba kızlar bende fikir edinmek için sırf bu konu için üye oldum.İnşallah hepimiz atanırız,ben daha yeni başlıcam ders çalışmaya,mate.sıfır,işletme mezunuyum,sizce nasıl kendi kendime yapabilirim bu mateyi

Merhabalar
Kasimda duruma bakip bende ders calismaya baslayacagim
2014 kpss topigim.vardi cok guzel.arkadasliklar kurduk birbirimizi cok guzel motive ettik. 87 puan aldim ama onlisans atama satilari cok azaldigi icin atanamiyirum. Kasimda da duruma bakip tekrar hazirlanmaya baslayacagim.

Merhabalar :KK28:

Bende bu sene hazırlanacağım.Okulum yarım dönem uzadı ama sadece 2 gün okula gideceğim için benim için sıkıntı olmayacak.

Hedefim 82 üstü..

İnşallah hepimizinki olur :KK36::KK36:

selam arkadaşlar valla bu sene ben girecem ama baslamadım daha ne yapacam bilemiyorum gecen sene gittim dersanaeye bu sene evde hazırlanacakım kımsede yok evde ama daha baslamadım dersler sizce baslamalımıyım ve bu sene yapcak kızlar allah izni ile kızlar=)ben önlisan bilgisayar okudum =)

Canım bende önlisans bilgisayar okudum atamalar ve puanlar hakkında bilgim var mı ? nasıl çalışmayı düşünüyorsun?

X