- Konu Sahibi balbocegi35
Bende geldim bu yil ilk defa hazirlanicam
Bolumokuloncesi
Bolumokuloncesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yıl girfin mi kpss ye
Benimde okul öncesi bu sene hem okul bitiyor hen kpss hazırlıkları var sen çalışmaya başladın mı birde daha önce girdin miBende geldim bu yil ilk defa hazirlanicam
Bolumokuloncesi
merhaba bence de her ay bir kitap bitirmek şart kpss zorlaştı canım iibflilere de beklerim ben gaza gelecek arkadaşlar ve birbrimize faydalı olabilecek arkadaşlar arıyorum yaş 30 oldu kendime son şans diye 2016 yı hedefledimBen su an sadece mat ve turkce calışıyorum ekimde sözellere baslayacağım, tarihi kitabın üstüne karalıyodum ben, bir de her ay bi kitap bitirin derim...
cnm ben de onlısan gecen sene olmadı bu sene baklım allah=)İlk sayfalarda yazıştigimiz arkadaşları göremiyorum. Beni hatırlayan biri varsa ses versin kızlar.
Çoğunluk önlisansti diye hatırlıyorum ama ben mi yanlış topige geldim acaba?
2 3 defa lay lay lom girmisligim varBenimde okul öncesi bu sene hem okul bitiyor hen kpss hazırlıkları var sen çalışmaya başladın mı birde daha önce girdin mi
Puanların nasıldı bizim için 75ustu şart oldu artık2 3 defa lay lay lom girmisligim var
Cok kotu .sen hic girdinmi sinavaPuanların nasıldı bizim için 75ustu şart oldu artık
Canım hangi grup o oraya da bakayım, benim de yaş 28 2016 olmak zorunda.merhaba bence de her ay bir kitap bitirmek şart kpss zorlaştı canım iibflilere de beklerim ben gaza gelecek arkadaşlar ve birbrimize faydalı olabilecek arkadaşlar arıyorum yaş 30 oldu kendime son şans diye 2016 yı hedefledim
selam arkadaşlar valla bu sene ben girecem ama baslamadım daha ne yapacam bilemiyorum gecen sene gittim dersanaeye bu sene evde hazırlanacakım kımsede yok evde ama daha baslamadım dersler sizce baslamalımıyım ve bu sene yapcak kızlar allah izni ile kızlar=)ben önlisan bilgisayar okudum =)