uzun araştırmalarım sonucunda ihtiyacın konu anlatım setini aldım. yarın geliyor umarım :)
benim sorunuma gelcek olursak...
merhaba arkadaşlar. ben bu sene temmuz başında üniversiteden mezun oldum. 1-1.5 ay kadar tatil yapıyım, kafamı dinleyim dedim. sonra iş başvuruları yapmaya başladım ama her yer en az 2 yıl tecrübe istiyor. çok zorlandım ve çok yıprandım. en sonunda kpss'ye girmeye karar verdim yaklaşık 5 gün önce. 2 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda konu anlatımlı kitaplarımı sipariş verdim. ama daha gelmediler maalesef
bu akşam ise yine forumlarda çoğunluğun önerdiği 4 tane soru bankası kitabı aldım. daha onay bekliyor ama o da en geç pazartesi günü elimde olur diye umut ediyorum. dershaneye yazılmayı düşünmüyorum.
veeee en çok korktuğum şey sanırım bir çok insana göre baya baya geç kaldım.
netten araştırmalarıma göre konu anlatımlı kitaplarım toplam 2192 sayfa. soru bankası kitaplarım ise 2845 sayfa. saatlerdir nasıl çalışsam diye düşünüyorum. planlar programlar yapmaya çalışıyorum daha elimde 1 tane bile kitap olmadan. açığımı en acil şekilde kapatmam lazım. hem hızlı olmalıyım hem de hiç bir önemli noktayı kaçırmamalıyım. şimdilik kendime güveniyorum fakat ben mühendisim yani doğal olarak sözelim çoookkk kötü. kpss derslerinden vatandaşlığı mesela hayatım boyunca görmedim sanırım. anayasayla zaten uzaktan yakından alakam yok. osmanlı tarihi, coğrafya gibi dersleri ise en son lise 1 de gördüm. türkçem de baya kötüydü zamanında
baya baya geriyim anlıycağınız.
gözümü kararttım 7 ay boyunca dışarı adım atmıycam. geleceğim için bunu yapmak zorundayım. sözün kısası bu zorlu maratonumda benim gibi kpss çalışan arkadaşlara çok ihtiyacım var. birbirimize destek oluruz. bilgi paylaşımı yaparız. birbirimizi sıkılmadan bunalmadan ders çalışmaya teşvik etsek bile bana yeter.
umarım burada çalışma arkadaşım olcak birileri vardır :)